Hoved Forhold Cote de Pablo

Cote de Pablo

Cote de Pablo EnkeltRangering 3225 105Alder 41 år Zodiac Skorpionen Forhold 1 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Cote de Pablo er for tiden singel.

Forhold

Cote de Pablo har vært i et forhold med Diego Serrano(2000 - 2015).



Om

Cote de Pablo er en 41 år gammel chilensk skuespillerinne. Født María José de Pablo Fernández 12. november 1979 i Santiago, Chile, hun er kjent for Ziva på NCIS. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.

Cote de Pablo er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og skuespillere fra Florida.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Cote de Pablo! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating115 år, 5 måneder--
Total115 år, 5 måneder--

Detaljer

FornavnMaria
MellomnavnJosé
Etternavnfra Pablo
PikenavnFernandez
Fullt navn ved fødselenMaria Jose de Pablo Fernandez
Alternativt navnCote de Pablo, María José de Pablo Fernández
Alder41 år
Fødselsdag12. november 1979
FødestedSantiago, Chile
Høyde5 '7' (170 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
NasjonalitetChilensk
Videregående skoleArvida ungdomsskole
universitetCarnegie Mellon University
Yrke TekstSkuespillerinne, Sanger
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseZiva på NCIS
År aktiv1994 – nåtid
Byste (tommer)32
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)33
Klærstørrelse9
Skostørrelse9
Offisielle nettstederwww.facebook.com/CoteDePabloOfficial
FarFrancisco de Pablo
MorMaria Olga Fernandez
BrorFrancisco
SøsterAndrea

María José de Pablo Fernández, kjent som Cote de Pablo (født 12. november 1979), er en chilensk-amerikansk skuespillerinne og sanger. Født i Santiago, Chile, ti år gammel, flyttet hun til USA, hvor hun studerte skuespill.

Mer om Cote de Pablo Mindre om Cote de Pablo

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Diego SerranoForhold2000Juni 201515 år
Diego Serrano #1

Diego Serrano

2000 - 2015

Diego Serrano og Cote de Pablo skiltes i ...[vis par] #1

Diego Serrano

2000 - 2015

Diego Serrano og Cote de Pablo daterte fra 2000 til juni 2015.

Forhold 15 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder69%'> Kompatibilitet 2. 3% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Cote de Pablo41 SkorpionenSkuespillerinne
Chilensk
Diego Serrano48 VannmannenSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

NCIS - Pauley Perrette, Cote de Pablo The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015) The 33 (2015) Cote de Pablo - NCIS Cote de Pablo - 20.04.2016 Galla for ekstraordinære familier Cote de Pablo - 20.04.2016 Galla for ekstraordinære familier Cote de Pablo - 20.04.2016 Galla for ekstraordinære familier Cote de Pablo - 20.04.2016 Galla for ekstraordinære familier Cote de Pablo - 20.04.2016 Galla for ekstraordinære familier

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Seneca2019Lyse blåFilm
Krysset2019RenataKortfilm
Prototype2016Laura kaleTV-film
332015JessicaFilm
The Dovekeepers2015ShirahTV-show
The Last Rites of Ransom Pride2009HeksFilm
Juryen2004Marguerite cisnerosTV-show
NCIS2003Ziva DavidTV-show
Utdannelsen til Max Bickford2001GinaTV-show
The $treet2000FionaTV-show

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.