Hoved Forhold Cole Sprouse

Cole Sprouse

Cole Sprouse DatingRangering 116 12Alder 28 år Zodiac Leo Forhold 7 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Ari Fournier og Cole SprouseAri Fournier dater Cole Sprouse se forholdet

Forhold

Cole Sprouse har vært i et forhold med Reiña Silva(2020), Lili Reinhart(2017-2020), Bree Morgan(2013 - 2015), Victoria Justice(2004 - 2005)og Alyson Stoner(2004).

Cole Sprouse har hatt et møte med Katelyn Pippy(2005).



Om

Cole Sprouse er en 28 år gammel amerikansk skuespiller. Født Cole Mitchell Sprouse 4. august 1992 i Arezzo, Toscana, Italia, han er kjent for The Suite Life of Zack & Cody i en karriere som spenner fra 1993 - nåtid og 1993–2012; 2015 – nåtid og 2017 – nåtid og 1993–2012, 2017 – nåtid. Stjernetegnet hans er Leo.

Cole Sprouse har vært i åtte matchups på skjermen, inkludert Milly Rosso i Suite-livet til Zack og Cody (2005), Camila Mendes i Riverdale (2017), Debby Ryan i Suite Life on Deck (2008), Selena Gomez i Suite-livet til Zack og Cody (2005)og Vanessa Morgan i Riverdale (2017).

som har adam levine datert

Cole Sprouse er medlem av følgende lister: 1992 fødsler, amerikanske folk av tysk avstamning og People from Arezzo.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Cole Sprouse! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating63 år, 5 måneder1 år, 2 måneder1 måned, 28 dager
Støte på1---
Total73 år, 5 måneder1 år1 måned, 28 dager

Detaljer

FornavnCole
MellomnavnMitchell
EtternavnSprouse
Fullt navn ved fødselenCole Mitchell Sprouse
Alder28 år
Fødselsdag4. august 1992
FødestedArezzo, Toscana, Italia
Høyde182 cm (5 '11½)
ByggeSlank
ØyenfargeGrønn
HårfargeFarget svart
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLaurel Springs videregående skole, California (2010) - siden 8. klasse hjemmelaget
universitetNew York University - Gallatin
Yrke TekstSkuespiller, regissør, fotograf
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseThe Suite Life of Zack & Cody
År aktiv1993–2012, 1993 - nåtid, 1993–2012; 2015 – nåtid, 2017 – nåtid, 1993–2012, 2017 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)William Morris Endeavour Entertainment
Merke påtegningNintendo [2011], Disney (2006), Verb (2006), Danimals Crush Cup (2009)
Skostørrelse43
Offisielle nettstederwww.sprousebros.com/, www.colesprousephotography.com, twitter.com/colesprouse, about.me/colesprouse, http://www.sprousearts.com/ http://www.colesprousephotography.com/
FarMatthew Sprouse (engelsklærer)
MorMelanie Wright (engelsklærer)
BrorDylan Sprouse
VennBrenda Song, Doc Shaw, Adam Sandler, Chris Brochu, Miley Cyrus, Daniella Monet, Chris Massey, Debby Ryan
Associated PeopleDylan Sprouse, Debby Ryan, Ashley Tisdale, Brenda Song
KjæledyrKobe - engelsk bulldog, Bubba - britisk bulldog, karri - fransk bulldog
FavorittfolkGuillermo Del Toro, Kobe Bryant
Favoritt filmerStep Brothers, The Lord of the Rings (JRR Tolkien)
Favoritt TV-showLost, Scrubs
FavorittbandWeezer, Muse
FavorittsangerDon't Look Back In Anger (Oasis), Clint Eastwood (The Gorillaz), Karma Police (Radiohead)
FavorittstederMaui, Hawaii, New York City, London
FavorittmatItaliensk, kinesisk
FavorittfargerSvart, rød, blå
Favoritt tilbehørCanon kamera, Nike joggesko

Cole Mitchell Sprouse (født 4. august 1992) er en amerikansk skuespiller. Han er kjent for sin rolle som Cody Martin i Disney Channel-serien The Suite Life of Zack & Cody (2005–2008) og dens avspenningsserie The Suite Life on Deck (2008–2011). I sin tidlige karriere dukket han opp i ulike prosjekter sammen med tvillingbroren Dylan Sprouse. I 2017 begynte Sprouse å spille som Jughead Jones i CW-tv-serien Riverdale.

Mer om Cole Sprouse Mindre om Cole Sprouse

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
7Ari FournierForholdFeb 2021tilstede2 måneder
6Reiña silvaUkjent R Okt 2020Okt 2020-
5Lili ReinhartForhold R Februar 2017August 20203 år
4Bree MorganForholdFebruar 2013Juni 20152 år
3Katelyn PippyStøte på20052005-
toVictoria JusticeForholdAugust 200420055 måneder
1Alyson StonerForholdFebruar 200411. august 20045 måneder
Ari Fournier #7

Ari Fournier

2021

Ari Fournier dater med Cole Sprouse ...[vis par] Reiña silva #6Rykte

Reiña silva

2020

Reiña Silva og Cole Sprouse er atskilt ...[vis par] Lili Reinhart #5Rykte

Lili Reinhart

2017 - 2020

Lili Reinhart og Cole Sprouse ble ryktet om ...[vis par] Bree Morgan #4

Bree Morgan

2013 - 2015

Bree Morgan og Cole Sprouse skiltes i juni ...[vis par] Katelyn Pippy #3

Katelyn Pippy

2005

Katelyn Pippy og Cole Sprouse er atskilt ...[vis par] Victoria Justice #to

Victoria Justice

2004 - 2005

Cole Sprouse og Victoria Justice skilte ...[vis par] Alyson Stoner #1

Alyson Stoner

2004

Cole Sprouse og Alyson Stoner separerte på 1 ...[vis par] #7

Ari Fournier

2021

Ari Fournier og Cole Sprouse har vært sammen siden mars 2021.



Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #6

Reiña silva

2020 (Ryktet)

Ryña Silva ryktes å ha koblet seg til Cole Sprouse i oktober 2020.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 36% se forholdet #5

Lili Reinhart

2017 - 2020 (rykter)

Det ryktes at Lili Reinhart har koblet seg til Cole Sprouse i mars 2017.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #4

Bree Morgan

2013 - 2015

Bree Morgan og Cole Sprouse datert fra mars 2013 til juni 2015.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #3

Katelyn Pippy

2005

Katelyn Pippy og Cole Sprouse hadde et møte i 2005.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #to

Victoria Justice

2004 - 2005

Cole Sprouse og Victoria Justice datert fra august 2004 til 2005.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #1

Alyson Stoner

2004

Cole Sprouse og Alyson Stoner datert fra 2004 til 11. august 2004.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Cole Sprouse28 LeoSkuespiller
amerikansk
Ari Fournier22 JomfruenModell
Kanadisk
Reiña silva22 SkorpionenModell
Kanadisk
Lili Reinhart24 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Bree Morgan29 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Katelyn Pippy28 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Victoria Justice28 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Alyson Stoner27 LeoSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

Lili Reinhart - Tu Mexico Magazine (Mai 2020) Lili Reinhart - Tu Mexico Magazine (Mai 2020) Lili Reinhart - Tu Mexico Magazine (Mai 2020) Karen Gillan og Cole Sprouse - 2019 E! Peoples Choice Awards i Santa Monica Karen Gillan og Cole Sprouse - 2019 E! Peoples Choice Awards i Santa Monica Karen Gillan og Cole Sprouse - 2019 E! Peoples Choice Awards i Santa Monica Riverdale Cast Photoshoot Entertainment Weekly Comic Con 07/20/2019 Riverdale Cast Photoshoot Entertainment Weekly Comic Con 20.07.2019 Riverdale Cast TV Insider SDCC 2019 Portretter Riverdale Cast TV Insider SDCC 2019 Portretter W Magazine IV / 2019 Salvatore Ferragamo - Front Row / Backstage: Pitti Immagine Uomo 96

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Storm2020Sam WalkerTV-show
Fem føtter fra hverandre2019VilFilm
Cole Sprouse x Haley Lu Richardson: The Photoshoot2019Cole SprouseKortfilm
Riverdale2017Jughead Jones, Teen FP JonesTV-show
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014Jughead JonesTV-show
Under dekke2012BenFilm
Suite Life Movie2011Cody MartinTV-film
Kung Fu Magoo2010Brad Landry (stemme)Film
Par konger2010TvillingTV-show
Jeg er i bandet2009Cody MartinTV-show
Suite Life on Deck2008Cody Martin, OlafTV-show
Trollmenn fra Waverly Place2007Cody MartinTV-show
Yay Me! Med hovedrollen i London Tipton2007Cody MartinTV-show
Hannah Montana2006Cody MartinTV-show
Keiserens nye skole2006ZimTV-show
Suite-livet til Zack og Cody2005Cody Martin, Hot Peepers 'Helper 2TV-show
Hjertet er svikefullt over alle ting2004Eldre JeremiahFilm
Bare for spark2003ColeFilm
Apple Jack2003Jack PyneKortfilm
Det er så Raven2003Cody MartinTV-show
Åtte gale netter2002K-B Toys Soldier (stemme)Film
Jeg så mamma kysse julenissen2002Justin CarverFilm
Læreren om forkledning2002Young Pistachio (som Cole Mitchell Sprouse)Film
The Nightmare Room2001BuddyTV-show
Stor pappa1999Julian 'Frankenstien' McGrathFilm
Astronautens kone1999TvillingFilm
Showet fra 70-tallet1998BobbyTV-show
MADtvnitten nitti femGuttTV-show
Venner1994Jeg er GellerTV-show
Nåde under ild1993Patrick KellyTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Camilla Rosso og Cole SprouseMilly Rosso
    • Suite-livet til Zack og Cody
      2005
    [vis matchup]
  • Cole Sprouse og Camila MendesCamila mendes
    • Riverdale
      1997
    [+1 til]
  • Cole Sprouse og Debby RyanDebby Ryan
    • Suite Life Movie
      2011
    [+1 til]
  • Cole Sprouse og Selena GomezSelena Gomez
    • Suite-livet til Zack og Cody
      2005
    [vis matchup]
  • Cole Sprouse og Vanessa MorganVanessa Morgan
    • Riverdale
      2017
    [vis matchup]
  • Lili Reinhart og Cole SprouseLili Reinhart
    • Riverdale
      2017
    [+1 til]
  • Rebecca Rosso og Cole SprouseBecky Rosso
    • Suite-livet til Zack og Cody
      2005
    [vis matchup]
  • Sophie Oda og Cole SprouseSophie oda
    • Suite Life on Deck
      2008
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...