Hoved Forhold Chuck Norris

Chuck Norris

Chuck NorrisRangering 6231 -1904Alder 81 år Zodiac fisk Forhold 5 totalt Barn
7 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre opptegnelser er Chuck Norris muligens singel.

Forhold

Chuck Norris var tidligere gift med Gena O'Kelly(1998), Diane Holechek(1958 - 1989)og Dianne Holechek(1958).



hvem er chiquis rivera kjæreste

Chuck Norris har vært i et forhold med Beverly Johnson(1992).

Chuck Norris har hatt et møte med Jami Gertz.

Om

Chuck Norris er en 81 år gammel amerikansk skuespiller. Født Carlos Ray Norris 10. mars 1940 i Ryan, Oklahoma, USA, han er kjent for Walker: Texas Ranger. Stjernetegnet hans er Fiskene.



Chuck Norris har vært i en kamp på skjermen med Sheree J. Wilson i Walker, Texas Ranger (1993).

ximena diaz og alejandro fernandez

Chuck Norris er medlem av følgende lister: Internett-memes, amerikanske filmskuespillere og amerikanske filmprodusenter.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Chuck Norris! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift332 år, 9 måneder19 år24 år, 4 måneder
Dating11 måned, 1 dag--
Støte på1---
Total532 år, 9 måneder11 år, 5 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnChuck
MellomnavnStråle
EtternavnNorris
Fullt navn ved fødselenCarlos Ray Norris
Alternativt navnGround Chuck, Carlos Ray Norris, Chuck Norris
Alder81 år
Fødselsdag10. mars 1940
FødestedRyan, Oklahoma, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeAtletisk
ØyenfargeHazel
HårfargeNett
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNorth Torrance High School, Torrance, California, USA (1958)
Yrke TekstSkuespiller, kampsport, filmprodusent, manusforfatter, luftpolitimann (U.S. Air Force)
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseWalker: Texas Ranger
År aktiv1968 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Top Kick Productions, Inc.
Merke påtegning(1997-) TV-reklame: Informasjonsreklame for Gazelle Total Gym (med Christie Brinkley)., (1993) Utskriftsannonser: Right Guard Sport Stick deodorant ,, (2007) TV-reklame: Mountain Dew soda., (2011) TV-reklame: World of Warcraft videospill.
Skostørrelse12
Offisielle nettstederwww.chucknorris.com, twitter.com/chucknorris, www.facebook.com/officialchucknorrispage, www.chucknorrisfacts.com/, http://www.chucknorris.com/, Militær karriere, www.allmovie.com/artist/chuck -norris-p104654, www.rottentomatoes.com/celebrity/chuck_norris/, http://chucknorris.com
BrorAaron Norris, Wieland Clyde Norris
FamiliemedlemMichael Ryan McElroy
Kjæledyrhvit gjeter (hund - engel)
FavorittfolkDonald Trump

Carlos Ray 'Chuck' Norris (født 10. mars 1940) er en amerikansk kampsport, skuespiller, filmprodusent og manusforfatter. Etter å ha tjenestegjort i United States Air Force vant Norris mange mesterskap i kampsport og grunnla senere sin egen disiplin, Chun Kuk Do. Norris er et svart belte i Tang Soo Do, brasiliansk jiu jitsu og Judo. Rett etter, i Hollywood, trente Norris kjendiser i kampsport. Norris fortsatte i en mindre rolle i spionfilmen The Wrecking Crew (1969). Venn og medskuespiller Bruce Lee inviterte ham til å spille en av hovedskurkene i Way of the Dragon (1972). Mens Norris fortsatte å opptre, foreslo venn og student Steve McQueen ham at han skulle ta det på alvor. Norris tok hovedrollen i actionfilmen Breaker! Bryter! (1977) som ga et overskudd. Hans andre leder Good Guys Wear Black (1978) ble en hit, og Norris ble en populær actionfilmstjerne.

al joyner og alisha biehn barn
Mer om Chuck Norris Mindre om Chuck Norris

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Gena O'KellyGift1997 -
4Beverly JohnsonForholdJanuar 1992Februar 19921 måned
3Diane HolechekGiftDesember 1956September 198932 år
toJami GertzStøte på -
1Dianne HolechekGift -
Gena O #5

Gena O'Kelly

1997

Gena O'Kelly og Chuck Norris har giftet seg ...[vis par] Beverly Johnson #4

Beverly Johnson

1992

Beverly Johnson og Chuck Norris skilte seg i ...[vis par] Diane Holechek #3

Diane Holechek

1956 - 1989

Diane Holechek og Chuck Norris ble skilt ...[vis par] Jami Gertz #to

Jami Gertz

Jami Gertz og Chuck Norris var i en relasjon ...[vis par] Dianne Holechek #1

Dianne Holechek

Dianne Holechek og Chuck Norris ble skilt ...[vis par] #5

Gena O'Kelly

1997

Gena O'Kelly og Chuck Norris har vært gift i 22 år. De datet i 1 år etter å ha blitt sammen i 1997 og giftet seg 28. november 1998.

Forhold 24 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder1%'> Kompatibilitet femti% Barn 2 barn se forholdet #4

Beverly Johnson

1992

Beverly Johnson og Chuck Norris daterte fra 1992 til februar 1992.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #3

Diane Holechek

1956 - 1989

Diane Holechek og Chuck Norris var gift i 30 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i desember 1956 og giftet seg 1. desember 1958. 30 år senere ble de skilt i 1988.

Forhold 32 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet femti% Barn 3 barn se forholdet #to

Jami Gertz

Jami Gertz hadde et møte med Chuck Norris.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #1

Dianne Holechek

Dianne Holechek og Chuck Norris er skilt etter et ekteskap på 62 år. De hadde 2 barn.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet femti% Barn 2 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Chuck Norris81 fiskSkuespiller
amerikansk
Gena O'Kelly57 KreftModell
amerikansk
Beverly Johnson68 VektenModell
amerikansk
Diane Holechek79 Skytten
amerikansk
Jami Gertz55 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Dianne Holechek79 SkyttenSlektning
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
MikeMann4. oktober 196258 år gammel Dianne Holechek
Michael RayMann30. november 196357 år gammel Diane Holechek
DiannaHunn196457 år gammel Diane Holechek
Eric ScottMann20. mai 196556 år gammel Diane Holechek
EricMann20. mai 196556 år gammel Dianne Holechek
Dakota AlanMann30. august 200119 år gammel Gena O'Kelly
Danilee KellyHunn30. august 200119 år gammel Gena O'Kelly

Fotogalleri

Walker, Texas Ranger Chuck Norris Chuck Norris Chuck Norris og Gena O'Kelley Chuck Norris Karen Carlson, Chuck Norris Chuck Norris - Film Magazine Pictorial [Polen] (4. mai 1980) Chuck Norris Tvunget hevn Tvunget hevn Chuck Norris I Delta Force 2 ″ ble denne broen bygget dagen før scenen ble skutt. Arons bror Chuck ble tatt tilbake og sa Denne broen må ha vært her i lang tid som Aaron svarte nei, vi bygde den i går.

Filmografi

FilmÅrKarakterType
The Goldbergs2013Chuck NorrisTV-show
The Expendables 22012BookerFilm
Hawaii Five-02010Sgt. Major PhillipsTV-show
The Cutter2005John ShepherdFilm
Walker, Texas Ranger: Trial by Fire2005Kaptein Ranger Cordell WalkerTV-film
Dodgeball: En sann Underdog-historie2004Chuck NorrisFilm
TNA iMPACT! Bryting2004Chuck NorrisTV-show
Bells of Innocence2003MatteusFilm
Presidentens mann: En linje i sanden2002Joshua McCordTV-film
Presidentens mann2000Joshua McCordTV-film
Ja kjære2000Chuck NorrisTV-show
Sons of Thunder1999Cordell WalkerTV-show
Logan's War: Bound by Honor1998Jake FallonTV-film
Krigsrett1998Ranger Cordell WalkerTV-show
Forest Warriornitten nittiseksMcKennaFilm
Den bestenitten nitti femJake WilderFilm
Hellbound1994Frank ShatterFilm
Walker Texas Ranger 3: Deadly Reunion1994Ranger Cordell WalkerFilm
Vind i ledningen1993Chuck NorrisTV-film
Walker, Texas Ranger1993Cordell Walker, Hayes CooperTV-show
Sidekicks1992Chuck NorrisFilm
The Hitman1991Cliff Garrett, GroganFilm
Delta Force 2: Den colombianske forbindelsen1990Oberst Scott McCoyFilm
Braddock: Mangler i aksjon III1988Oberst James BraddockFilm
Hero and the Terror1988Danny O'BrienFilm
Fyrverker1986Max DoniganFilm
Deltastyrken1986ScottFilm
Chuck Norris: Karate-kommandoer1986Chuck NorrisTV-show
Koden for stillhet1985Eddie CusackFilm
Invasion U.S.A.1985Matt jegerFilm
Mangler i aksjon 2: begynnelsen1985Oberst James BraddockFilm
Mangler i aksjon1984Oberst James BraddockFilm
Lone Wolf McQuade1983J.J. McQuadeFilm
Tvunget hevn1982Josh RandallFilm
Silent Rage1982Dan StevensFilm
Et øye for et øyenitten åtti enSean KaneFilm
Octagon1980Scott JamesFilm
A Force of One1979Matt LoganFilm
Good Guys Wear Black1978John T. BookerFilm
Bryter! Bryter!1977John David 'J.D.' DawesFilm
Slakting i San Francisco1974Chuck Norris, Chuck SlaughterFilm
Studentlærerne1973Karate rådgiverFilm
Drageens vei1972ColtFilm
The Wrecking Crew1968Man in the House of 7 Joys (ikke kreditert)Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Chuck Norris og Sheree J. WilsonSheree J. Wilson
    • Walker, Texas Ranger
      1993
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...