Hoved Forhold Chris Evans

Chris Evans

Chris Evans EnkeltRangering 14 -3Alder 39 år Zodiac Tvillingene Forhold 14 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Chris Evans er for tiden singel.

Forhold

Chris Evans har vært i forhold til Lily James(2020), Jenny Slate(2016 - 2018), Lucy Pinder(2015), Sacha Kemp(2011), Christina Ricci(2007), Minka Kelly(2007 - 2014)og Jessica Biel(2001 - 2006).



Det ryktes at Chris Evans har koblet seg til Elizabeth Olsen(2015), Lily Collins(2015), Sandra Bullock(2014), Kristin Cavallari(2008), Vida Guerra(2008), Emmy Rossum(2007)og Gisele Bündchen(2006).

Om

Chris Evans er en 39 år gammel amerikansk skuespiller. Han ble født Christopher Robert Evans 13. juni 1981 i Boston, Massachusetts, USA, og er kjent for Captain America i en karriere som spenner over 1999 – nåtid og 1997 – nåtid. Stjernetegnet hans er Gemini.

Chris Evans har vært i 15 matchups på skjermen, inkludert Alice Eve i Før vi drar (2014), Anna Faris i Hva er nummeret ditt? (2011), Camilla Belle inn Trykk (2009), Chyler Leigh inn Ikke nok en ungdomsfilm (2001)og Emily VanCamp i Captain America: Civil War (2016).



Chris Evans er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og tidligere romersk katolikker.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Chris Evans! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating77 år, 5 måneder2 år, 1 måned2 måneder, 2 dager
Ryktet72 måneder, 1 dag12 dager28 dager
Total147 år, 5 måneder1 år28 dager

Detaljer

FornavnChristopher
MellomnavnRobert
EtternavnEvans
Fullt navn ved fødselenChristopher Robert Evans
Alternativt navnCevans, Chris Evans, Christopher Robert Evans
Alder39 år
Fødselsdag13. juni 1981
FødestedBoston, Massachusetts, USA
Høyde184 cm (6 '0¼)
Vekt88 kg (194 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnTvillingene
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleLincoln-Sudbury Regional High School, Sudbury, Massachusetts, USA (1999)
Yrke TekstSkuespiller, produsent, regissør
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseKaptein Amerika
År aktiv2000 – nåtid, 1999 – nåtid, 1997 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)3 Arts Entertainment, Creative Artists Agency
Merke påtegning(2010) TV-reklame (med Evan Rachel Wood) for Guccis 'Guilty' duft
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederc-evans.com/, www.chrisrevans.com/, twitter.com/chrisevans, www.facebook.com/chrisevans, www.linkedin.com/pub/chris-evans/76/226/865, www.nndb. com / personer / 191/000098894 /
FarG. Robert Evans III (tannlege)
MorLisa Evans (danser)
BrorScott Evans (skuespiller)
SøsterCarly Evans (storesøster), Shanna Evans (yngre søster)
FamiliemedlemMike Capuano (onkel)
VennScarlett Johannsonn, Anthony Mackie, Hayley Atwell, Eric Christian Olsen, Sebastian Stan, Chris Hemsworth, Cobie Smulders
Associated PeopleChris Hemsworth, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Jason Statham, Hayley Atwell
KjæledyrDodger (hund)
FavorittfolkSandra Bullock (skuespillerinne)
Favoritt filmerTyngdekraft
Favoritt TV-serierBig Bang teorien
FavorittstederTim Hortons
FavorittmatIskrem
FavorittfargerBlå
Favoritt tilbehørArmbåndsur

Christopher Robert Evans (født 13. juni 1981) er en amerikansk skuespiller. Han fikk først oppmerksomhet i 2005 som Marvel Comics-karakteren Human Torch in Fantastic Four (2005) og dens oppfølger fra 2007 og fikk senere ytterligere verdensomspennende oppmerksomhet for sin skildring av Steve Rogers / Captain America i Marvel Cinematic Universe, og dukket opp i elleve filmer, inkludert fire cameos. Hans arbeid i sistnevnte filmserie etablerte ham som en av de best betalte skuespillerne i verden.



Mer om Chris Evans Mindre om Chris Evans

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
14Lily JamesForhold R Jul 2020Sep 20202 måneder
1. 3Jenny SlateForholdApr 2016Feb 20181 år
12Elizabeth OlsenStøte på R Apr 2015Apr 2015-
elleveLily CollinsStøte på R Februar 2015Februar 2015<1 month
10Lucy PinderForhold20152015-
9Sandra BullockStøte på R Apr 2014Juni 20142 måneder
8Sacha KempForhold20112011-
7Kristin CavallariStøte på R Oktober 2008Oktober 2008-
6LivskrigStøte på R Juni 2008Juni 2008-
5Minka KellyForholdMai 2007Oktober 20147 år
4Christina RicciForholdMai 2007September 20074 måneder
3Emmy RossumStøte på R Februar 2007Februar 2007-
toGisele BundchenStøte på R 20062006-
1Jessica BielForholdSep 2001Juni 20064 år
Lily James #14Rykte

Lily James

2020

Lily James og Chris Evans er skilt ...[vis par] Jenny Slate #1. 3

Jenny Slate

2016 - 2018

Jenny Slate og Chris Evans skilles i mars ...[vis par] Elizabeth Olsen #12Rykte

Elizabeth Olsen

2015

Elizabeth Olsen og Chris Evans er skilt ...[vis par] Lily Collins #elleveRykte

Lily Collins

2015

Ryktet om at Lily Collins og Chris Evans skulle ...[vis par] Lucy Pinder #10

Lucy Pinder

2015

Lucy Pinder og Chris Evans er skilt ...[vis par] Sandra Bullock #9Rykte

Sandra Bullock

2014

Sandra Bullock og Chris Evans ble ryktet om ...[vis par] Sacha Kemp #8

Sacha Kemp

2011

Sacha Kemp og Chris Evans er skilt ...[vis par] Kristin Cavallari #7Rykte

Kristin Cavallari

2008

Kristin Cavallari og Chris Evans er separert ...[vis par] Livskrig #6Rykte

Livskrig

2008

Vida Guerra og Chris Evans er skilt ...[vis par] Minka Kelly #5

Minka Kelly

2007 - 2014

Minka Kelly og Chris Evans skilte seg i oktober ...[vis par] Christina Ricci #4

Christina Ricci

2007

Christina Ricci og Chris Evans skilte seg i ...[vis par] Emmy Rossum #3Rykte

Emmy Rossum

2007

Emmy Rossum og Chris Evans er skilt ...[vis par] Gisele Bundchen #toRykte

Gisele Bundchen

2006

Chris Evans og Gisele Bündchen er skilt ...[vis par] Jessica Biel #1

Jessica Biel

2001 - 2006

Jessica Biel og Chris Evans skiltes i juni ...[vis par] #14

Lily James

2020 (Ryktet)

Det ryktes at Lily James har koblet seg til Chris Evans i juli 2020.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #1. 3

Jenny Slate

2016 - 2018

Jenny Slate og Chris Evans datert fra april 2016 til mars 2018.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 43% se forholdet #12

Elizabeth Olsen

2015 (Ryktet)

Det ryktes at Elizabeth Olsen hadde koblet seg til Chris Evans i april 2015.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 81% se forholdet #elleve

Lily Collins

2015 (Ryktet)

Det ryktes at Lily Collins har koblet seg til Chris Evans i februar 2015.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #10

Lucy Pinder

2015

Lucy Pinder og Chris Evans hadde et forhold fra 2015 til 2015.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #9

Sandra Bullock

2014 (Ryktet)

Det ryktes at Sandra Bullock hadde koblet seg til Chris Evans i april 2014.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #8

Sacha Kemp

2011

Sacha Kemp og Chris Evans daterte i 2011.

se forholdet #7

Kristin Cavallari

2008 (rykter)

Det ryktes at Kristin Cavallari hadde koblet seg til Chris Evans i oktober 2008.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #6

Livskrig

2008 (rykter)

Det ryktes at Vida Guerra har koblet seg til Chris Evans i juni 2008.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #5

Minka Kelly

2007 - 2014

Minka Kelly og Chris Evans daterte fra mai 2007 til oktober 2014.

Forhold 7 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 58% se forholdet #4

Christina Ricci

2007

Christina Ricci og Chris Evans daterte fra mai til september 2007.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #3

Emmy Rossum

2007 (Ryktet)

Det ryktes at Emmy Rossum har koblet seg til Chris Evans i mars 2007.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #to

Gisele Bundchen

2006 (Ryktet)

Det ryktes at Chris Evans har koblet seg til Gisele Bündchen i 2006.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #1

Jessica Biel

2001 - 2006

Jessica Biel og Chris Evans daterte fra 2003 til juni 2006.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 44% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Chris Evans39 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Lily James32 VærenSkuespillerinne
Britisk
Jenny Slate39 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Elizabeth Olsen32 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Lily Collins32 fiskSkuespillerinne
Britisk
Lucy Pinder37 SkyttenModell (voksen / glamour)
Britisk
Sandra Bullock56 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Sacha Kemp- Skuespillerinne
amerikansk
Kristin Cavallari3. 4 SteinbukkenTV-personlighet
amerikansk
Livskrig47 fiskModell (voksen / glamour)
Kubansk
Minka Kelly40 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Christina Ricci41 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Emmy Rossum3. 4 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Gisele Bundchen40 KreftModell
Brasiliansk
Jessica Biel39 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Chris Evans Chris Evans - Men's Journal Magazine Pictorial [United States] (Mai 2019) Chris Evans - Men's Journal Magazine Pictorial [United States] (Mai 2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Operation Brothers (2019) Fantastic Four - Chris Evans

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Lysår2022Buzz Lightyear (stemme)Film
Å forsvare Jacob2020Andy BarberTV-show
Kaptein Marvel2019Steve Rogers (ikke kreditert)Film
Avengers: Endgame2019Captain America, Steve RogersFilm
Operasjon Brothers2019Ari LevinsonFilm
Kniver ute2019Ransom DrysdaleFilm
Avengers: Infinity War2018Captain America, Steve RogersFilm
Spider-Man: Homecoming2017Captain America, Steve RogersFilm
Begavet2017OppriktigFilm
Captain America: Civil War2016Captain America, Steve RogersFilm
Ant Man2015Steve Rogers (ikke kreditert)Film
Avengers: Age of Ultron2015Captain America, Steve RogersFilm
Før vi drar2014NickFilm
Captain America: The Winter Soldier2014Captain America, Steve RogersFilm
Spiller det kult2014JegFilm
Snowpiercer2013CurtisFilm
Thor: Den Mørke Verdenen2013Loki som Captain America (ikke kreditert)Film
Hevnerne2012Captain America, Steve RogersFilm
Ismannen2012Mr. FreezyFilm
Den grå mannen2012Lloyd HansenFilm
Captain America: The First Avenger2011Captain America, Steve RogersFilm
Hva er nummeret ditt?2011Colin SheaFilm
Punktering2011Mike WeissFilm
Scott Pilgrim vs the World2010Lucas LeeFilm
Taperne2010JensenFilm
Trykk2009Nick GantFilm
28 Drikker senere2009Kortfilm
Street Kings2008Detektiv Paul DiskantFilm
Loss of a Teardrop Diamond2008JimmyFilm
4: Rise of the Silver Surfer2007Human Torch, Johnny StormFilm
Solskinn2007kattFilm
Kjemp om Terra2007Stewart Stanton (stemme)Film
The Nanny Diaries2007Harvard HottieFilm
TMNT2007Casey (stemme)Film
Fantastiske fire2005Johnny StormFilm
Brennende mennesker2005BryceFilm
London2005SørFilm
Robotkylling2005Gobo Fraggle, Human Torch, LærerTV-show
Mobil2004RyanFilm
Den perfekte poengsummen2004KyleFilm
Avisgutten2003BenKortfilm
Hud2003BrianTV-show
Eastwick2002AdamTV-film
Ikke nok en ungdomsfilm2001Jake WylerFilm
Nykommerne2000JuddFilm
Boston Public2000Neil MavromatesTV-show
Motsatt kjønn2000Cary BastonTV-show
Flyktningen2000ZackTV-show
Little Horrors ShopOrin Desk (ryktet)Film
Bermuda-triangeletDr. Fisk (ryktet)Film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Chris Evans og Alice EveAlice Eve
    • Før vi drar
      2014
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Anna FarisAnna Faris
    • Hva er nummeret ditt?
      2011
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Camilla BelleCamilla Belle
    • Trykk
      2009
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Chyler LeighChyler Leigh
    • Ikke nok en ungdomsfilm
      2001
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Emily VanCampEmily VanCamp
    • Captain America: Civil War
      2016
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Erika ChristensenErika Christensen
    • Den perfekte poengsummen
      2004
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Hayley AtwellHayley Atwell
    • Avengers: Age of Ultron
      2015
    [+2 til]
  • Chris Evans og Jenny SlateJenny Slate
    • Begavet
      2017
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Jessica BielJessica Biel
    • London
      2005
    [+1 til]
  • Chris Evans og Kate BosworthKate Bosworth
    • Nykommerne
      2000
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Michelle DockeryMichelle Dockery
    • Å forsvare Jacob
      2020
    [vis matchup]
  • Chris Evans og Michelle MonaghanMichelle Monaghan
    • Spiller det kult
      2014
    [vis matchup]
  • Christopher Evans og Jaime PresslyJaime pressende
    • Ikke nok en ungdomsfilm
      2001
    [vis matchup]
  • Maria Menounos og Chris EvansMaria menounos
    • Fantastiske fire
      2005
    [vis matchup]
  • Scarlett Johansson og Chris EvansScarlett Johansson
    • The Nanny Diaries
      2007
    [+2 til]
Flere Chris Evans Matchups på skjermen Mindre Chris Evans Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...