Hoved Forhold Chris Colfer

Chris Colfer

Chris Colfer DatingRangering 2123 1084Alder 31 år Zodiac Tvillingene Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Chris Colfer og Will SherrodChris Colfer begynte å date Will Sherrod januar 2013. se forholdet

Forhold

Chris Colfer har ikke hatt noen andre forhold vi kjenner til.

Om

Chris Colfer er en 30 år gammel amerikansk skuespiller. Født Christopher Paul Colfer 27. mai 1990 i Clovis, California, USA, er han kjent for Kurt Hummel på Glee i en karriere som spenner over 1999 – nåtid. Stjernetegnet hans er Gemini.



Chris Colfer har vært i to matchups på skjermen, inkludert Darren Criss i Glede (2009)og Heather Morris i Glede (2009).

Chris Colfer er medlem av følgende lister: Skuespillere fra California, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske manusforfattere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Chris Colfer! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating18 år, 4 måneder--
Total18 år, 4 måneder--

Detaljer

FornavnChris
MellomnavnPaul
EtternavnColfer
Fullt navn ved fødselenChristopher Paul Colfer
Alder31 år
Fødselsdag27. mai 1990
FødestedClovis, California, USA
Høyde179 cm (5 '10½)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonFalsettos sangstemme, arr på venstre side av nakken er fra kirurgi
StjernetegnTvillingene
SeksualitetHomofile
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleClovis East videregående skole
Yrke TekstSkuespiller, sanger, skribent, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseKurt Hummel på Glee
År aktiv2009 – nåtid, 1999 – nåtid
Tilknyttede handlingerGlede
Skostørrelse10
Offisielle nettstederchris-colfer.com/
FarTim Colfer
MorKaryn Colfer
SøsterHannah Colfer (yngre søster)
Familiemedlemwill sherrod (Kjæreste)
VennDarren Criss, Lea Michele, Ashley Fink
Associated PeopleDarren Criss, Lea Michele
KjæledyrBrian (katt), Cooper (hund)
FavorittfolkJane Lynch ,, Dronning Elizabeth II av England
Favoritt filmerSister Act, Sex And The City
FavorittbandSaksøstre, rosa
FavorittsangerBlow Me (Pink)
FavorittstederNew York
FavorittmatSushi, søppelmat
FavorittfargerBlå

Christopher Paul Colfer (født 27. mai 1990) er en amerikansk skuespiller, sanger og forfatter. Han fikk internasjonal anerkjennelse for sin portrettering av Kurt Hummel på TV-musikalen Glee (2009–2015). Colfers skildring av Kurt fikk kritisk ros som han har mottatt flere priser for, inkludert beste kvinnelige birolle i en serie, miniserie eller TV-film ved Golden Globe Awards 2011, og tre påfølgende People's Choice Awards for favorittkomedieskuespiller i 2013 , 2014 og 2015. I april 2011 ble Colfer kåret til en av Time 100, Time's liste over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Mer om Chris Colfer Mindre om Chris Colfer

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Vil SherrodForholdJan 2013tilstede8 år
Vil Sherrod #1

Vil Sherrod

2013

Chris Colfer begynte å date Will Sherrod på J ...[vis par] #1

Vil Sherrod

2013

Chris Colfer og Will Sherrod har vært sammen siden januar 2013.

Forhold 8 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Chris Colfer31 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Vil Sherrod38 SkorpionenSkuespiller

Fotogalleri

Absolutely Fabulous: The Movie (2016) Absolutely Fabulous: The Movie (2016) Absolutely Fabulous: The Movie (2016) Katy Perry og Chris Colfer på TheTeen Choice Awards 2010 Glee - The Season Finale Promo (2014) Chris Colfer og Will Sherrod Chris Colfer og Will Sherrod Chris Colfer og Will Sherrod Chris Colfer og Will Sherrod Chris Colfer og Will Sherrod Chris Colfer og Will Sherrod Chris Colfer og Will Sherrod

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Julie's Greenroom2017Chris ColferTV-show
Helt fantastisk: filmen2016ChristopherFilm
The Potters2014Asher PotterFilm
Truffet av lynet2012Carson PhillipsFilm
82012Ryan KendallTV-film
Marmaduke2010Drama Dog # 2 (stemme)Film
Varmt i Cleveland2010Tony ChaseTV-show
Cleveland Show2009Kurt HummelTV-show
Glede2009Finn Hudson, Kurt HummelTV-show
Russel Fish: The Pølse and Eggs Incident2009Russel FishKortfilm
Glee: Director's Cut Pilot Episode2009Kurt HummelTV-film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Chris Colfer og Darren CrissDarren Criss
    • Glede
      2009
    [+1 til]
  • Chris Colfer og Heather MorrisHeather Morris
    • Glede
      2009
    [vis matchup]

Interessante Artikler