Hoved Forhold Chris Brown

Chris Brown

Chris BrownRangering 67 19Alder 32 år Zodiac Tyren Forhold 35 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Chris Brown muligens singel.

Forhold

Chris Brown har vært i forhold til Gina Huynh(2020), Diamond Brown(2019), Agnez Mo(2017-2019), Vanessa Vargas (modell)(2017), Ammika Harris(2015), Amy Shehab(2015), Blair Pena(2013 - 2015), Charisma Ramir(2013), Karrueche Tran(2010 - 2015)Bare Jess(2010 - 2012), Draya Michele(2010)og Rihanna(2007 - 2013).



Chris Brown har hatt møter med Krista Santiago(2016), Cydney Christine(2016), Montana Tucker(2016), India Marie(2015), Briona Mae(2015), Tinashe(2015), Brittany Renner(2015), Rhea Dummett(2014), Nia Amey(2013), Keisha Kimball(2013), Jasmine Sanders(2010), Joie Chavis, Lisa Ann(2010), Joanna Hernandez(2009), Natalie Nunn(2009)og Natalie Mejia(2009).

Det ryktes at Chris Brown har koblet seg til DaniLeigh(2020), Jordyn Woods(2018), Rita Ora(2015), Ayem Nour(2012), Rhea Kerwin(2010), Tina Davis(2009)og Amber Rose(2008 - 2014).

Om

Chris Brown er en 32 år gammel amerikansk sanger. Født Christopher Maurice Brown 5. mai 1989 i Tappahannock, Virginia, USA, er han kjent for sangen '' Run It '' i en karriere som spenner over 2005-nåtid og 2002-nåtid. Stjernetegnet hans er Tyren.



Chris Brown er medlem av følgende lister: Amerikanske dansemusikere, amerikanske popsangere og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Chris Brown! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating125 år, 10 måneder1 år, 12 måneder3 måneder, 2 dager
Støte på165 måneder, 3 dager21 dager1 måned
Ryktet76 år, 4 måneder11 måneder, 13 dager1 måned, 1 dag
Total356 år, 4 måneder10 måneder, 27 dager1 måned

Detaljer

FornavnChristopher
MellomnavnMaurice
Etternavnbrun
Fullt navn ved fødselenChristopher Maurice Brown
Alternativt navnBreezy, C.B., Chris, Chris Brown, Christopher Maurice Brown
Alder32 år
Fødselsdag5. mai 1989
FødestedTappahannock, Virginia, USA
Høyde6 '1' (185 cm)
Vekt71 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleEssex High School, Virginia, USA
Yrke TekstSanger, rapper, låtskriver, danser, skuespiller
YrkeSanger
Krav til berømmelseSang '' Run It ''
Musiksjanger (tekst)R&B, Pop, Hip Hop, Dans
MusikksjangerR & B / Soul, R&B
År (er) Aktiv2004 – nåtid, 2005 – nåtid, 2002 – nåtid
MusikkstilUrban, Pop
Music MoodSelvsikker, skånsom, lys, myk, alvorlig, sprudlende, søt, romantisk, varm, avslappet, lett, beroligende, brash, energisk, dramatisk, livlig, svimlende, fest / festlig, stilig, avslappet / mild, lidenskapelig, ingeniør
InstrumentOrgel, trommer
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapCBE, Jive, Zomba, RCA
Tilknyttede handlingerBig Sean, Busta Rhymes, Bow Wow, The Game, Juelz Santana, Kevin McCall, Kid Ink, Lil Wayne, Rihanna, T-Pain, R. Kelly, Trey Songz, Tyga, Nicki Minaj, Sevyn Streeter, Pitbull, Usher, Drake , Timothy Bloom, Benny Benassi, Jacquees, Joyner Lucas, Seksjon Boyz, Young Thug, Davido
Talent Agency (f.eks. Modellering)Metropolitan Models - Paris, Wihelmina Models - New York
Skostørrelse8
Offisielle nettstederChrisBrownworld.com, www.chrisbrownworld.com/, www.hollyscoop.com/chris-brown/540.aspx, www.lucylyrics.com/lyrics/chris-brown-lyrics.html, www.metropolitanmodels.com/celebrity/, www.wilhelmina.com/models.aspx?c=ny&nav=13&subid=10325&sexid=0, twitter.com/chrisbrown, http://chrisbrownworld.com, https://chrisbrownworld.com
FarClinton Brown
MorJoyce Hawkins
SøsterLytrell Bundy a.k.a Tootie
VennJustin Bieber, Bow Wow, Tyga, David Guetta
KjæledyrDiamond (Dog) [2007], Dirty Diana (Dog)
Favoritt TV-showBoondocks, The Tyra Banks Show
FavorittmatGatorade / powerade, hummer, pasta, jordbær ostekake, sushi, quiche
FavorittfargerGrå, Rød
Favoritt tilbehørSolbriller, klokke, SnapBack-hatter, øreringer

Christopher Maurice Brown (født 5. mai 1989) er en amerikansk sanger, rapper, låtskriver, danser og skuespiller. Født i Tappahannock, Virginia, var han involvert i kirkekoret og flere lokale talentshow fra en ung alder. Etter å ha signert med Jive Records i 2004, ga Brown ut sitt selvtitulerte debutstudioalbum året etter, som ble sertifisert dobbelt platina av Recording Industry Association of America (RIAA).



hvor gammel er mario casas
Mer om Chris Brown Mindre om Chris Brown

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
35Gina HuynhForhold R Okt 2020Okt 2020-
3. 4DaniLeighStøte på R 20202020-
33Diamond BrownForholdFebruar 2019August 20195 måneder
32Jordyn WoodsStøte på R Apr 2018Juni 20182 måneder
31Agnez MoForholdNov 2017Februar 20191 år
30Vanessa Vargas (modell)ForholdJan 2017Okt 20179 måneder
29Krista SantiagoStøte påOkt 2016Okt 2016-
28Cydney ChristineStøte påAug 2016Okt 20162 måneder
27Montana TuckerStøte på20162016-
26Ammika HarrisForholdJul 2015 -
25Amy ShehabForholdMai 2015Aug 20153 måneder
24India MarieStøte påFebruar 2015Apr 20151 måned
2. 3Briona MaeStøte påFebruar 2015Februar 2015-
22Brittany RennerStøte på2015.2015.-
tjueenRita OraStøte på R 2015.2015.-
tjueTinasheStøte på2015.2015.-
19Rhea DummettStøte på20142014-
18Blair penaForholdNov 2013Juni 20151 år
17Nia AmeyStøte påSep 2013Sep 2013-
16Karisma RamirForholdJan 2013Nov 201310 måneder
femtenKeisha KimballStøte på20132013-
14Ayem NourStøte på R 20122012-
1. 3Karrueche TranForholdNov 2010Februar 20154 år
12Bare JessForholdOktober 2010Februar 20121 år
elleveJasmine SandersStøte påApr 2010September 20105 måneder
10Draya micheleForholdFebruar 2010Nov 20109 måneder
9Rhea KerwinStøte på R Januar 2010Februar 20101 måned
8Joie ChavisStøte påJanuar 2010Apr 20103 måneder
7Lisa AnnStøte på20102010-
6Joanna HernandezStøte påNov 2009Desember 20091 måned
5Natalie NunnStøte påSeptember 2009Nov 20092 måneder
4Natalie MejiaStøte på20092009-
3Tina DavisStøte på R 20092009-
toAmber RoseStøte på R August 2008Desember 20146 år
1RihannaForholdMai 2007Februar 20135 år
Gina Huynh #35Rykte

Gina Huynh

2020

Gina Huynh og Chris Brown er skilt ...[vis par] DaniLeigh #3. 4Rykte

DaniLeigh

2020

DaniLeigh og Chris Brown er skilt ...[vis par] Diamond Brown #33

Diamond Brown

2019

Diamond Brown og Chris Brown skilte seg i Au ...[vis par] Jordyn Woods #32Rykte

Jordyn Woods

2018

Jordyn Woods og Chris Brown ble ryktet om å ...[vis par] Agnez Mo #31

Agnez Mo

2017 - 2019

Agnez Mo og Chris Brown skilte seg i februar 201 ...[vis par] Vanessa Vargas (modell) #30

Vanessa Vargas (modell)

2017

Vanessa Vargas (Model) og Chris Brown separa ...[vis par] Krista Santiago #29

Krista Santiago

2016

Krista Santiago og Chris Brown er skilt ...[vis par] Cydney Christine #28

Cydney Christine

2016

Cydney Christine og Chris Brown skiltes i ...[vis par] Montana Tucker #27

Montana Tucker

2016

Montana Tucker og Chris Brown er skilt ...[vis par] Ammika Harris #26

Ammika Harris

2015.

Ammika Harris begynte å date Chris Brown på J ...[vis par] Amy Shehab #25

Amy Shehab

2015.

Amy Shehab og Chris Brown skilte seg 2. august ...[vis par] India Marie #24

India Marie

2015.

Indya Marie og Chris Brown skiltes i april ...[vis par] Briona Mae #2. 3

Briona Mae

2015.

Briona Mae og Chris Brown er skilt fra hverandre ...[vis par] Brittany Renner #22

Brittany Renner

2015.

Brittany Renner og Chris Brown er skilt ...[vis par] Rita Ora #tjueenRykte

Rita Ora

2015.

Rita Ora og Chris Brown er atskilt ...[vis par] Tinashe #tjue

Tinashe

2015.

Tinashe og Chris Brown er skilt ...[vis par] Rhea Dummett #19

Rhea Dummett

2014

Rhea Dummett og Chris Brown er separert ...[vis par] Blair pena #18

Blair pena

2013 - 2015

Blair Pena og Chris Brown skilte seg i 2. juni ...[vis par] Nia Amey #17

Nia Amey

2013

Nia Amey og Chris Brown er atskilt ...[vis par] Karisma Ramir #16

Karisma Ramir

2013

Karizma Ramir og Chris Brown skiltes i No ...[vis par] Keisha Kimball #femten

Keisha Kimball

2013

Keisha Kimball og Chris Brown er skilt ...[vis par] Ayem Nour #14Rykte

Ayem Nour

2012

Ayem Nour og Chris Brown er skilt ...[vis par] Karrueche Tran #1. 3

Karrueche Tran

2010 - 2015

Karrueche Tran og Chris Brown separerte på 4 ...[vis par] Bare Jess #12

Bare Jess

2010 - 2012

Bare Jess og Chris Brown skilte seg i mars ...[vis par] Jasmine Sanders #elleve

Jasmine Sanders

2010

Jasmine Sanders og Chris Brown skiltes i ...[vis par] Draya michele #10

Draya michele

2010

Draya Michele og Chris Brown skilte seg i 20 ...[vis par] Rhea Kerwin #9Rykte

Rhea Kerwin

2010

Ryktet om at Rhea Kerwin og Chris Brown skulle ...[vis par] Joie Chavis #8

Joie Chavis

Joie Chavis og Chris Brown er atskilt ...[vis par] Lisa Ann #7

Lisa Ann

2010

Lisa Ann og Chris Brown er skilt ...[vis par] Joanna Hernandez #6

Joanna Hernandez

2009

Joanna Hernandez og Chris Brown skilte seg i ...[vis par] Natalie Nunn #5

Natalie Nunn

2009

Natalie Nunn og Chris Brown skilte seg i november ...[vis par] Natalie Mejia #4

Natalie Mejia

2009

Natalie Mejia og Chris Brown er separert ...[vis par] Tina Davis #3Rykte

Tina Davis

2009

Tina Davis og Chris Brown er skilt ...[vis par] Amber Rose #toRykte

Amber Rose

2008 - 2014

Amber Rose og Chris Brown ble ryktet å være ...[vis par] Rihanna #1

Rihanna

2007 - 2013

Rihanna og Chris Brown skiltes i mars 2013 ...[vis par] #35

Gina Huynh

2020 (Ryktet)

Det ryktes at Gina Huynh har koblet seg til Chris Brown i oktober 2020.

MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #3. 4

DaniLeigh

2020 (Ryktet)

Det ryktes at DaniLeigh skal ha koblet seg til Chris Brown i 2020.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #33

Diamond Brown

2019

Diamond Brown og Chris Brown daterte fra mars til august 2019.

Forhold 5 måneder se forholdet #32

Jordyn Woods

2018 (Ryktet)

Det ryktes at Jordyn Woods hadde koblet seg til Chris Brown i april 2018.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #31

Agnez Mo

2017 - 2019

Agnez Mo og Chris Brown datert fra november 2017 til februar 2019.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #30

Vanessa Vargas (modell)

2017

Vanessa Vargas (modell) og Chris Brown daterte fra januar til oktober 2017.

Forhold 9 måneder MåleResultatHøyde73%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #29

Krista Santiago

2016

Krista Santiago og Chris Brown hadde et møte i oktober 2016.

hvem er erin andrews dating
MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #28

Cydney Christine

2016

Cydney Christine og Chris Brown hadde et møte i august 2016.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiactjue%'> Kompatibilitet 5% se forholdet #27

Montana Tucker

2016

Montana Tucker og Chris Brown hadde et møte i 2016.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% se forholdet #26

Ammika Harris

2015.

Ammika Harris og Chris Brown har vært sammen siden juli 2015.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% Barn 1 barn se forholdet #25

Amy Shehab

2015.

Amy Shehab og Chris Brown daterte fra mai til august 2015.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #24

India Marie

2015.

Indya Marie og Chris Brown hadde et møte i mars 2015.

som har datert shailene woodley
Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #2. 3

Briona Mae

2015.

Briona Mae og Chris Brown hadde et møte i februar 2015.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #22

Brittany Renner

2015.

Brittany Renner og Chris Brown hadde et møte i 2015.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 74% se forholdet #tjueen

Rita Ora

2015 (Ryktet)

Det ryktes at Rita Ora har koblet seg til Chris Brown i 2015.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #tjue

Tinashe

2015.

Tinashe og Chris Brown hadde et møte i 2015.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #19

Rhea Dummett

2014

Rhea Dummett og Chris Brown hadde et møte i 2014.

josh ramsay og amanda mcewan forlovet
se forholdet #18

Blair pena

2013 - 2015

Blair Pena og Chris Brown daterte fra november 2013 til juni 2015.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet femti% se forholdet #17

Nia Amey

2013

Nia Amey og Chris Brown hadde et møte i september 2013.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder1%'> Kompatibilitet 6% Barn 1 barn se forholdet #16

Karisma Ramir

2013

Karizma Ramir og Chris Brown daterte fra januar til november 2013.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #femten

Keisha Kimball

2013

Keisha Kimball og Chris Brown hadde et møte i 2013.

se forholdet #14

Ayem Nour

2012 (rykter)

Det ryktes at Ayem Nour har koblet seg til Chris Brown i 2012.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #1. 3

Karrueche Tran

2010 - 2015

Karrueche Tran og Chris Brown daterte fra 14. november 2010 til mars 2015.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 97% se forholdet #12

Bare Jess

2010 - 2012

Bare Jess og Chris Brown daterte fra oktober 2010 til mars 2012.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Alder33%'> Kompatibilitet 38% se forholdet #elleve

Jasmine Sanders

2010

Jasmine Sanders og Chris Brown hadde et møte i april 2010.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #10

Draya michele

2010

Draya Michele og Chris Brown daterte fra 2011 til november 2010.

Forhold 9 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #9

Rhea Kerwin

2010 (Ryktet)

Det ryktes at Rhea Kerwin hadde koblet seg til Chris Brown i januar 2010.

Forhold 1 mnd se forholdet #8

Joie Chavis

Joie Chavis og Chris Brown hadde et møte i januar 2010.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 78% se forholdet #7

Lisa Ann

2010

Lisa Ann og Chris Brown hadde et møte i 2010.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #6

Joanna Hernandez

2009

Joanna Hernandez og Chris Brown hadde et møte i november 2009.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #5

Natalie Nunn

2009

Natalie Nunn og Chris Brown hadde et møte i september 2009.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #4

Natalie Mejia

2009

Natalie Mejia og Chris Brown hadde et møte i 2009.

som også er gift med colin farrell
MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 93% se forholdet #3

Tina Davis

2009 (Ryktet)

Det ryktes at Tina Davis hadde koblet seg til Chris Brown i 2009.

se forholdet #to

Amber Rose

2008 - 2014 (rykter)

Det ryktes at Amber Rose hadde koblet seg til Chris Brown i august 2008.

Forhold 6 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 24% se forholdet #1

Rihanna

2007 - 2013

Rihanna og Chris Brown daterte fra mai 2007 til mars 2013.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 88% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Chris Brown32 TyrenSanger
amerikansk
Gina Huynh29
amerikansk
DaniLeigh26 SkyttenRapper
amerikansk
Diamond Brown-
Jordyn Woods2. 3 JomfruenReality TV
amerikansk
Agnez Mo3. 4 KreftSanger
Indonesisk
Vanessa Vargas (modell)- Modell
amerikansk
Krista Santiago29 SkyttenModell
amerikansk
Cydney Christine- KreftModell
Montana Tucker28 SteinbukkenSanger
amerikansk
Ammika Harris28 TyrenModell
amerikansk
Amy Shehab30 SkyttenModell
amerikansk
India Marie27 SkyttenModell
amerikansk
Briona Mae28 SkorpionenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Brittany Renner29 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Rita Ora30 SkyttenSanger
Kosovo
Tinashe28 VannmannenSanger
amerikansk
Rhea Dummett-
Blair pena30 VærenModell
amerikansk
Nia Amey37 KreftModell (voksen / glamour)
amerikansk
Karisma Ramir30 JomfruenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Keisha Kimball- Modell
amerikansk
Ayem Nour32 SkyttenSkuespillerinne
fransk
Karrueche Tran33 TyrenPersonlighet
amerikansk
Bare Jess36 VærenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Jasmine Sanders29 KreftModell
amerikansk
Draya michele36 VannmannenReality TV
amerikansk
Rhea Kerwin-
amerikansk
Joie Chavis32 VektenModell (voksen / glamour)
amerikansk
Lisa Ann49 TyrenPornostjerne
amerikansk
Joanna Hernandez39 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Natalie Nunn36 SteinbukkenReality TV
amerikansk
Natalie Mejia33 TyrenSanger
amerikansk
Tina Davis- Skuespillerinne
Amber Rose37 VektenPersonlighet
amerikansk
Rihanna33 fiskSanger
Barbadian
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Royalty17. juni 20146 år gammel Nia Amey
Aeko Catori BrownMann20th November, 201918 måneder gammel Ammika Harris

Fotogalleri

Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown Chris Brown

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Et hus delt2019Ung besøkendeTV-show
Hun baller2018T.A.K.O.Film
Royalty2016Chris BrownKortfilm
Svart-ish2014Richard YoungstaTV-show
Årets kamp2013HaneFilm
Tenk som en mann2012AlexFilm
Takers2010Jesse AtticaFilm
Paradis2010Rachard Jones (ryktet)Film
Phenom2009Film
Tosh.02009ChrisTV-show
Blood Rogues2009ChristopherFilm
Tramp verftet2007bjørnerFilm
Denne julen2007Michael 'Baby' WhitfieldFilm
Suite-livet til Zack og Cody2005Chris BrownTV-show
Alle oss2003BrandonTV-show
O.C.2003Will TuttTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Ruth Crilly
Ruth Crilly
28. mai 2021 ... Ruth Crilly nyheter, sladder, bilder av Ruth Crilly, biografi, Ruth Crilly kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ruth Crilly forholdsliste. Ruth Crilly dating historie, 2021, 2020, liste over Ruth Crilly forhold.
Micky Dolenz
Micky Dolenz
28. mai 2021 ... Micky Dolenz nyheter, sladder, bilder av Micky Dolenz, biografi, Micky Dolenz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Micky Dolenz forholdsliste. Micky Dolenz dating historie, 2021, 2020, liste over Micky Dolenz forhold.
Stefano Catelli
Stefano Catelli
28. mai 2021 ... Stefano Catelli nyheter, sladder, bilder av Stefano Catelli, biografi, Stefano Catelli kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Stefano Catelli forholdsliste. Stefano Catelli dating historie, 2021, 2020, liste over Stefano Catelli forhold.
Martin Snowra og Pops Fernandez
Martin Snowra og Pops Fernandez
28. mai 2021 ... Martin Nievera og Pops Fernandez bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Melissa Scherpen
Melissa Scherpen
28. mai 2021 ... Melissa Scherpen nyheter, sladder, bilder av Melissa Scherpen, biografi, Melissa Scherpen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Melissa Scherpen forholdsliste. Melissa Scherpen dating historie, 2021, 2020, liste over Melissa Scherpen forhold.
Stephanie Zimbalist
Stephanie Zimbalist
28. mai 2021 ... Stephanie Zimbalist nyheter, sladder, bilder av Stephanie Zimbalist, biografi, Stephanie Zimbalist kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Stephanie Zimbalist forholdsliste. Stephanie Zimbalist dating historie, 2021, 2020, liste over Stephanie Zimbalist forhold.
Loretta Devine og Glenn Marshall
Loretta Devine og Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine og Glenn Marshall bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...