Hoved Forhold Charlie Puth

Charlie Puth

Charlie PuthRangering 604 -femtenAlder 29 år Zodiac Skytten Forhold 6 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Charlie Puth muligens singel.

Forhold

Charlie Puth har vært i forhold til Charlotte Lawrence(2019), Halston Sage(2018-2019), Pritika Swarup og Madison Reed.



Charlie Puth har hatt et møte med Meghan Trainor(2015).

Det ryktes at Charlie Puth har koblet seg til Bella Thorne(2016).

Om

Charlie Puth er en 29 år gammel amerikansk sanger. Født Charles Otto Puth Jr. 2. desember 1991 i Rumson, New Jersey, USA, er han kjent for sangen 'Marvin Gaye' og 'See You Again' i en karriere som spenner over 2011 – nåtid og 2009 – nåtid. Stjernetegnet hans er Skytten.



Charlie Puth er medlem av følgende lister: Amerikanske popsangere, amerikanske plateprodusenter og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Charlie Puth! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating42 år, 3 måneder8 måneder4 måneder, 2 dager
Støte på12 måneder, 1 dag--
Ryktet11 måned--
Total62 år, 3 måneder5 måneder, 25 dager1 måned

Detaljer

FornavnCharles
MellomnavnÅtte
EtternavnPuth Jr.
Fullt navn ved fødselenCharles Otto Puth Jr.
Alternativt navnCharlie
Alder29 år
Fødselsdag2. desember 1991
FødestedRumson, New Jersey, USA
Høyde5 '10¾' (180 cm)
Vekt154 kg (70 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeHazel
HårfargeBrun - Mørk
StjernetegnSkytten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleRumson-Fair Haven Regional High School
universitetBerklee College of Music
Yrke TekstSanger, låtskriver, musiker, produsent
YrkeSanger
Krav til berømmelseSangen 'Marvin Gaye' og 'See You Again
Musiksjanger (tekst)Pop, R&B, Soul
År aktiv2009-nåtid, 2011 – nåtid, 2009 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, piano, gitar, keyboard
PlateselskapAtlantic, ARP, Atlantic Records, ARP (nåværende), Eleveneleven (tidligere), Eleveneleven, Artist Partners Group, Artist Partners, Loudr
Tilknyttede handlingerWiz Khalifa, DJ Frank E, Ellen DeGeneres, Jacob Kasher, Lil Wayne, Shy Carter, Stephen Puth
Skostørrelseelleve
Offisielle nettstederwww.charlieputh.com/, www.facebook.com/charlieputh, twitter.com/charlieputh, www.instagram.com/charlieputh/, soundcloud.com/charlieputh, charlieputh.tumblr.com/, http://charlieputh.com /, http://charlieputh.com
FarCharles Puth
MorDebra Puth
BrorStephen Puth
SøsterMikaela Puth
VennMeghan Trainor, Wiz Khalifa, Selena Gomez, Demi Lovato, Camila Cabello, Hailee Steinfeld
FavorittstederChilli's (restaurant)
FavorittfargerGrønn

Charles Otto Puth Jr. (; født 2. desember 1991) er en amerikansk sanger, låtskriver og plateprodusent. Hans første eksponering kom gjennom virussuksessen til sangvideoene hans som ble lastet opp på YouTube.



Mer om Charlie Puth Mindre om Charlie Puth

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
6Charlotte LawrenceForholdFebruar 2019Sep 20197 måneder
5Halston SageForholdSep 2018Jan 20194 måneder
4Bella ThorneStøte på R Nov 2016Desember 20161 måned
3Pritika SwarupForhold20162017.1 år
toMeghan TrainorStøte påOktober 2015Desember 20152 måneder
1Madison ReedForhold2015.20161 år
Charlotte Lawrence #6

Charlotte Lawrence

2019

Charlotte Lawrence og Charlie Puth er adskilt ...[vis par] Halston Sage #5

Halston Sage

2018 - 2019

Charlie Puth og Halston Sage skilte seg i Ja ...[vis par] Bella Thorne #4Rykte

Bella Thorne

2016

Det ryktes at Charlie Puth og Bella Thorne ...[vis par] Pritika Swarup #3

Pritika Swarup

Pritika Swarup og Charlie Puth er skilt ...[vis par] Meghan Trainor #to

Meghan Trainor

2015.

Meghan Trainor og Charlie Puth skilte seg i ...[vis par] Madison Reed #1

Madison Reed

Madison Reed og Charlie Puth er skilt ...[vis par] #6

Charlotte Lawrence

2019

Charlotte Lawrence og Charlie Puth hadde et forhold fra februar 2019 til september 2019.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #5

Halston Sage

2018 - 2019

Charlie Puth og Halston Sage datert fra september 2018 til januar 2019.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 54% se forholdet #4

Bella Thorne

2016 (Ryktet)

Det ryktes at Charlie Puth har koblet seg til Bella Thorne i november 2016.

hvor gammel er matthew ridder
Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #3

Pritika Swarup

Pritika Swarup og Charlie Puth hadde et forhold fra 2016 til 2017.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #to

Meghan Trainor

2015.

Meghan Trainor og Charlie Puth hadde et møte i oktober 2015.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #1

Madison Reed

Madison Reed og Charlie Puth hadde et forhold fra 2015 til 2016.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde55%Alder72%'> Kompatibilitet 72% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Charlie Puth29 SkyttenSanger
amerikansk
Charlotte Lawrencetjue TvillingeneSanger
amerikansk
Halston Sage28 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Bella Thorne2. 3 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Pritika Swarup2. 3 SkyttenModell
amerikansk
Meghan Trainor27 SteinbukkenSanger
amerikansk
Madison Reed25 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk

Fotogalleri

The Late Late Show med James Corden - Sesong 6 - The Late Christmas Show The Late Late Show med James Corden - Sesong 6 - The Late Christmas Show The Late Late Show med James Corden - Sesong 6 - The Late Christmas Show The Late Late Show med James Corden - Sesong 6 - The Late Christmas Show Pritika Swarup og Charlie Puth Pritika Swarup og Charlie Puth Charlotte Lawrence og Charlie Puth Charlotte Lawrence og Charlie Puth

Filmografi

FilmÅrKarakterType
#KidsTogether: Nickelodeon Town Hall2020SelvTV-show
One World: Together at Home2020SelvTV-show
The Hollywood Moment at Home Edition 2020-2020(utøver: 'Gratis')TV-show
Songland2019Selvmusikal GjestTV-show
Teen Choice Awards 20192019SelvpresentantTV-show
iHeartRadio Music Awards 20182018UtøverTV-show
Slipp mikrofonen2017.Han selvTV-show
Dick Clarks nyttårs Rockin 'Eve med Ryan Seacrest 20182017.Selv - utøverTV-show
73. Golden Globe Awards2016Selvvalgt (kun kreditt)TV-show
Teen Choice Awards 20162016Han selvTV-show
Stå opp for kreft2016Han selvTV-show
Daglig2016SelvTV-show
Radio Disney Music Awards2016Han selvTV-show
The Late Late Show med James Corden2015.Selvmusikal GjestTV-show
Livet i stykker2015.Charlie PuthTV-show
2015 Billboard Music Awards2015.Selv - utøverTV-show
Backstage Diaries2015.(1 episode, 2015)TV-show
2015 MTV Video Music Awards2015.Han selvTV-show
Udatabel2014Han selvTV-show
Tonight Show med Jimmy Fallon i hovedrollen2014Selvmusikal GjestTV-show
God morgen Storbritannia2014SelvgjestTV-show
Ok! TV2013SelvTV-show
Søndagsbrunsj2012SelvgjestTV-show
Larry King nå2012SelvgjestTV-show
Stemmen2011SelvTV-show
Samtalen2010Selvmusikal GjestTV-show
Tilgang daglig2010SelvTV-show
C til deg2009SelvTV-show
Den store Canal + avisen2004Han selvTV-show
Innsideinformanten2004Han selvTV-show
Innsideinformanten2004Han selvTV-show
Ellen DeGeneres Show2003Selvmusikal GjestTV-show
Jimmy Kimmel Live!2003Selvmusikal GjestTV-show
Lorraine2001SelvgjestTV-show
Få tilgang til Hollywoodnitten nittiseksHan selvTV-show
E! Live from the Red Carpetnitten nitti femHan selvTV-show
Ekstra med Billy Bush1994SelvTV-show
Bor sammen med Kelly og Ryan1988Selvmusikal GjestTV-show
Underholdning i kveldnitten åtti enSelvTV-show
God morgen Amerika1975Selvmusikal GjestTV-show
Saturday Night Live1975Selvmusikal GjestTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler