Hoved Forhold Chanel vestkyst

Chanel vestkyst

Chanel vestkyst EnkeltRangering 1530 150Alder 32 år Zodiac Jomfruen Forhold 2 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Chanel West Coast er for tiden singel.

Forhold

Chanel West Coast har vært i forhold til Solo Lucci(2017)og Liam Horne(2014 - 2017).



Om

Chanel West Coast er en 32 år gammel amerikansk rapper. Født Chelsea Chanel Dudley 1. september 1988 i Los Angeles, California, USA, er hun kjent for Rob Dyrdeks Fantasy Factory, The Hard Times of RJ Berger, Ridiculousness, Wild Grinders i en karriere som spenner over en musikalsk karriere. Stjernetegnet hennes er Jomfruen.

Chanel West Coast er medlem av følgende lister: Amerikanske tv-personligheter, amerikanske rappere og fødsler fra 1988.

Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Chanel West Coast! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Datingto3 år, 3 måneder1 år, 9 måneder3 måneder, 2 dager
Totalto3 år, 3 måneder1 år, 9 måneder3 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnChelsea
MellomnavnChanel
EtternavnDudley
Fullt navn ved fødselenChelsea Chanel Dudley
Alternativt navnChanel West Coast, CC, Chelsea Chanel Dudley, Hot Chanel87, Chanel Marie, Chanel Dudley
Alder32 år
Fødselsdag1. september 1988
FødestedLos Angeles, California, USA
Høyde5 '3' (160 cm)
Vekt54 kg
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonLiten ramme
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstRapper, sanger, låtskriver, skuespillerinne, modell, TV-personlighet
YrkeRapper
Krav til berømmelseRob Dyrdeks Fantasy Factory, The Hard Times of RJ Berger, Ridiculousness, Wild Grinders
Musiksjanger (tekst)Hiphop, Pop, R&B
År (er) Aktiv2009 – nåtid, musikalsk karriere
Instrument (tekst)Vokal, piano
PlateselskapYoung Money, Cash Money, Republic
Tilknyttede handlingerHonningkokain, Snoop Dogg, Robin Thicke, Shanell, Riff Raff, Lil Wayne, franske Montana, YG
Byste (tommer)36
KoppstørrelseC
Midje (tommer)26
Hofter (tommer)37
Klærstørrelse6
Skostørrelse5.5
Offisielle nettstederhttp://www.iamchanelwestcoast.com, http://iamchanelwestcoast.com, www.youtube.com/ChanelWC, www.iamchanelwestcoast.com/

Chelsea Chanel Dudley (født 1. september 1988), bedre kjent med scenenavnet Chanel West Coast, er en amerikansk TV-personlighet, rapper, sanger, låtskriver, skuespillerinne og modell. Hun ble kjent for sine roller i MTVs Rob Dyrdeks Fantasy Factory and Ridiculousness.

Mer om Chanel West Coast Mindre om Chanel West Coast

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toBare LucciForholdJuli 2017Okt 20173 måneder
1Liam HorneForholdApr 2014Juli 20173 år
Bare Lucci #to

Bare Lucci

2017

Solo Lucci og Chanel West Coast separerte i ...[vis par] Liam Horne #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne og Chanel West Coast skilte seg i ...[vis par] #to

Bare Lucci

2017

Solo Lucci og Chanel West Coast datert fra juli til oktober 2017.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 84% se forholdet #1

Liam Horne

2014 - 2017

Liam Horne og Chanel West Coast datert fra april 2014 til juli 2017.



Scott Eastwood kjæreste nåværende 2016
Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 54% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Chanel vestkyst32 JomfruenRapper
amerikansk
Bare Lucci35 TyrenRapper
amerikansk
Liam Horne25 KreftSanger
Skotsk

Fotogalleri

Chanel vestkyst Love & Hip Hop: Hollywood - Chanel West Coast Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards Chanel West Coast - 2019 MTV Video Music Awards

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Nærbutikkøkter2017TV-show
Skrik: Killer Party2015.Kortfilm
Villkverner2012FlipzTV-show
Hollywood Saturday Night2012Gjest vertTV-show
The Hard Times of RJ Berger2010SheilaTV-show
Playboy Morning Show2010TV-show

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...