Hoved Forhold Cedric the Entertainer

Cedric the Entertainer

Cedric the Entertainer GiftAlder 57 år Zodiac Tyren Forhold 1 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Cedric the Entertainer og Lorna WellsLorna Wells og Cedric the Entertainer har vært gift i 21 år siden 3. september 1999. se forholdet

Forhold

Cedric the Entertainer har ikke hatt noen andre forhold vi kjenner til.

Om

Cedric the Entertainer er en 57 år gammel amerikansk skuespiller. Født Cedric Antonio Kyles 24. april 1964 i Jefferson City, Missouri, USA, han er kjent for The Steve Harvey Show, Barbershop-filmserien i en karriere som spenner over 1993-nåtiden. Stjernetegnet hans er Tyren.



ed westwick og leighton meester dating

Cedric the Entertainer har deltatt i to matchups på skjermen, inkludert Oprah Winfrey i Charlotte's Web (2006)og Gabrielle Union i Bryllupsreisende (2005).

Cedric the Entertainer er medlem av følgende lister: 1964 fødsler, amerikanske stand-up komikere og amerikanske spillutstillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Cedric the Entertainer! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift121 år, 8 måneder--
Total121 år, 8 måneder--

Detaljer

FornavnCedric
MellomnavnDe
EtternavnUnderholder
Fullt navn ved fødselenCedric Antonio Kyles
Alternativt navnLouis, Cedric Kyles, Cedric 'The Entertainer' Kyles, Cedric the Entertainer, Cedric 'The Entertainer'
Alder57 år
Fødselsdag24. april 1964
FødestedJefferson City, Missouri, USA
Høyde5 '6' (168 cm)
ByggeStor
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBerkeley videregående skole
universitetSørøst-Missouri State University
Yrke TekstSkuespiller, komiker, Game Show-vert, produsent, forfatter
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseSteve Harvey Show, Barbershop filmserie
Musiksjanger (tekst)Komedie
År (er) Aktiv1987 – nåtid, 1993-nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Who Ced (Chatsworth, California, USA)
Offisielle nettstederhttp://www.iamcedric.com/, www.facebook.com/cedrictheentertainer, twitter.com/CedEntertainer, instagram.com/cedtheentertainer
FamiliemedlemCroix Kyles (sønn), Lucky Kyles (datter), Tiara Kyles (datter)
Favoritt TV-showHolder tritt med Kardashians., Boardwalk Empire
FavorittbandParliament-Funkadelic 1. konsert
FavorittsangerLuciano Pavarottis 'Caruso
FavorittmatWhite Castle., Goody Goody-middag i St. Louis
Favoritt tilbehørSå han samler, Ford lastebil i 1941.

Cedric Antonio Kyles (født 24. april 1964) bedre kjent med scenenavnet Cedric the Entertainer, er en amerikansk skuespiller, stand-up komiker og programleder. Han var vert for BETs ComicView i løpet av 1993–94-sesongen og Def Comedy Jam i 1995. Han er mest kjent for å spille med Steve Harvey i The WB-sitcom The Steve Harvey Show, som en av The Original Kings of Comedy, og for å spille som Eddie Walker i Barbershop. Han kan også sees i hovedrollen i CBS-showet The Neighborhood. Han var vertskap for den 12. sesongen av dagversjonen av Who Wants to Be a Millionaire i 2013–14 og spilte i TV Land-originalserien The Soul Man, som ble sendt fra 2012 til 2016. Han har også gjort stemmearbeid for Ice Age, the Madagaskars filmserie, Charlotte's Web, Planes and Planes: Fire and Rescue. I 2019 mottok han en stjerne på Hollywood Walk of Fame.

som er hayden byerly dating
Mer om Cedric the Entertainer Mindre om Cedric the Entertainer

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Lorna WellsGiftSeptember 1999tilstede21 år
Lorna Wells #1

Lorna Wells

1999

Lorna Wells og Cedric the Entertainer har ...[vis par] #1

Lorna Wells

1999

Lorna Wells og Cedric the Entertainer har vært gift i 21 år.

Forhold 21 år MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% Barn 2 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Cedric the Entertainer57 TyrenSkuespiller
amerikansk
Lorna Wells- Slektning
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Lucky RoseHunn Lorna Wells
KryssMann Lorna Wells

Fotogalleri

2 Broke Girls (2011) Hvorfor ham? (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Barbershop: The Next Cut (2016) Første reformerte (2017) Cedric The Entertainer deltar på premieren på New Line Cinema's 'Barbershop: The Next Cut' på TCL Chinese Theatre 6. april 2016 i Hollywood, California Cedric The Entertainer deltar på premieren på New Line Cinema's 'Barbershop: The Next Cut' på TCL Chinese Theatre 6. april 2016 i Hollywood, California

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Sørens sønn2020Pastor Ralph AbernathyFilm
Åpningsloven2020Billy GFilm
Våknet2020SøppelbøtteTV-show
The Last O.G.2018MullinsTV-show
Stakkars Greg drukning2018FortellerFilm
Første reformerte2018Jeffers (som Cedric Antonio Kyles)Film
Hun baller2018RådmennFilm
Nabolaget2018Calvin, Calvin ButlerTV-show
Summer Camp Island2018Ekstra stemmer, måneTV-show
Ingen2017Cedric, Cedric entertainerTV-show
Superior Donuts2017Reggie WicksTV-show
Komedien Kom deg ned2017Cedric the EntertainerTV-show
Barbershop: The Next Cut2016EddieFilm
Hvorfor ham?2016Lou DunneFilm
Nattlue2016Cedric the EntertainerTV-show
Lett liv2016RegningKortfilm
Summer Camp Island2016Ekstra stemmer (stemme), MoonKortfilm
Et fall fra nåde2015.Coroner Jake MilesFilm
The Late Late Show med James Corden2015.KlovnTV-show
Master of None2015.The Magnificent KennyTV-show
Et hjemsøkt hus 22014Far WilliamsFilm
Topp fem2014Jazzy DeeFilm
Fly: Brann og redning2014Leadbottom (stemme)Film
Makt2014CroopTV-show
Svart-ish2014SmokeyTV-show
Vitaminamulch: Luft spektakulær2014Leadbottom (stemme)Kortfilm
Planer2013Leadbottom (stemme)Film
Et hjemsøkt hus2013Far WilliamsFilm
Ekte ektemenn i Hollywood2013Cedric the EntertainerTV-show
Fanget på tape2013Vedlikehold ManFilm
Nok en periode2013Scott JoplinTV-show
Gressrøtter2012Richard McIverFilm
Madagaskar 3: Europas mest etterspurte2012Maurice (stemme)Film
The Soul Man2012Pastor Boyce 'The Voice' BallentineTV-show
Dans Fu2011detektivFilm
Larry Crowne2011LamarFilm
2 blakke jenter2011DariusTV-show
Falle ut2011Film
Sacks West2011Kortfilm
Varmt i Cleveland2010Pastor BoyceTV-show
Caribbean Comedy Classic2010Vert, selvtillitTV-film
All's Faire in Love2009Professor Shockworthy, Silent KnightFilm
God Madagaskar2009Maurice (stemme)TV-film
Loven2009Cedric BattisteTV-film
Cadillac Records2008Willie DixonFilm
Madagaskar: Escape 2 Africa2008Maurice (stemme)Film
Street Kings2008Scribble (som Cedric 'The Entertainer' Kyles)Film
Velkommen hjem, Roscoe Jenkins2008Clyde (som Cedric 'The Entertainer')Film
Untitled Cedric the Entertainer Project2008Preston StokesTV-film
Kodenavn: The Cleaner2007Jake Rodgers (som Cedric The Entertainer)Film
Snakk med meg2007'Nighthawk' Bob TerryFilm
Charlotte's Web2006Golly The Male Goose (stemme)Film
Vær kul2005Uten LaSalleFilm
Madagaskar2005Maurice (stemme)Film
Husets mann2005Percy Stevens (som Cedric The Entertainer)Film
Bryllupsreisende2005Ralph KramdenFilm
The Boondocks2005Fetter Jericho FreemanTV-show
Bud Light: Utpekt driver2005Kortfilm
Barbershop 2: Back in Business2004EddieFilm
Johnson familieferie2004Nate Johnson, onkel EarlFilm
En serie med uheldige hendelser2004KonstabelFilm
Bud Light: Spa2004Kortfilm
Uutholdelig grusomhet2003Gus PetchFilm
Alle oss2003Clarence DeWittTV-show
Frisør2002EddieFilm
Istid2002Carl (stemme)Film
Serverer Sara2002Ray HarrisFilm
Dr. Dolittle 22001Zoo Bear # 1 (stemme, som Cedric 'The Entertainer')Film
Kingdom Come2001Pastor Beverly H. HookerFilm
Den stolte familien2001Bobby stoltTV-show
Cedric Coach2001Cedric HubbardTV-film
Big Momma's House2000PastorFilm
Røykeren2000Kortfilm
Ri1998BoFilm
Steve Harvey Shownitten nittiseksCedric Jackie Robinson, bestemor Puddin 'TV-show
MADtvnitten nitti femDr. Jekyll, Mr. HydeTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Cedric the Entertainer og Oprah WinfreyOprah Winfrey
    • Charlotte's Web
      2006
    [vis matchup]
  • Gabrielle Union og Cedric the EntertainerGabrielle Union
    • Bryllupsreisende
      2005
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...