Hoved Forhold Carrie Underwood

Carrie Underwood

Carrie Underwood GiftRangering 2108 -457Alder 38 år Zodiac fisk Forhold 5 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Carrie Underwood og Mike FisherMike Fisher og Carrie Underwood har vært gift i 10 år siden 10. juli 2010. se forholdet

Forhold

Carrie Underwood har vært i et forhold med Travis Stork(2008), Chace Crawford(2007 - 2008), Tony Romo(2006 - 2007)og Drake Clark(2002 - 2005).

Om

Carrie Underwood er en 38 år gammel amerikansk sanger. Født Carrie Marie Underwood 10. mars 1983 i Muskogee, Oklahoma, USA, hun er kjent for American Idol 2005-vinner i en karriere som spenner fra 1996 – nåtid og 2004 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Fiskene.



prinsesse kjærlighet og floyd mayweather

Carrie Underwood har vært i en matchup på skjermen med Stephen Moyer i The Sound of Music Live! (2013).

Carrie Underwood er medlem av følgende lister: Amerikanske kvinnelige sangere, amerikanske popsangere og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Carrie Underwood! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift112 år, 5 måneder--
Dating43 år1 år1 måned, 1 dag
Total512 år, 5 måneder3 år, 3 måneder1 måned, 1 dag

Detaljer

FornavnCarrie
MellomnavnMarie
EtternavnFisher
PikenavnUnderwood
Fullt navn ved fødselenCarrie Marie Underwood
Alternativt navnCarrie Fisher, Carrie Marie Underwood Fisher
Alder38 år
Fødselsdag10. mars 1983
FødestedMuskogee, Oklahoma, USA
Høyde5 '3' (160 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeHazel
HårfargeFarget blond
Karakteristisk funksjonNøttebrune øyne
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleChecotah High School (2001)
universitetNortheastern State University (2006)
Yrke TekstSanger, låtskriver, motedesigner, skuespillerinne
YrkeSanger
Krav til berømmelseAmerican Idol 2005-vinner
Musiksjanger (tekst)Country, Country Pop, Country Rock, Pop
MusikksjangerLand
År (er) Aktiv2005 – nåtid, 1996 – nåtid, 2004 – nåtid
MusikkdataPop / Rock
MusikkstilSamtidsland, popidol, voksen samtidsmusikk, pop, pop / rock
Music MoodSøt, Vennlig / Naturlig, Sentimental, Glatt, Myk, Fjærlignende, Selvsikker, Dyrbar, Glitrende, Varm, Avslappet, Lett, Avslappet / Mel
InstrumentVokal
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano, munnspill
PlateselskapArista, Arista Nashville, 19, Capitol Nashville
Tilknyttede handlingerBrad Paisley, Miranda Lambert, Keith Urban, Randy Travis • Vince Gill • Sons of Sylvia • Brad Paisley • Aerosmith • Miranda Lambert • Sam Hunt • Keith Urban • Ludacris, Randy Travis, Vince Gill, Sons of Sylvia, Aerosmith, Sam Hunt, Ludacris
Offisielle nettstederhttp://carrieunderwoodofficial.com
FarStephen Underwood
MorCarole Underwood
SøsterShanna Underwood, Stephanie Underwood
FamiliemedlemCarl (bestefar)
VennKeith Urban, Nicole Kidman, Kellie Pickler, Taylor Swift, Brad Paisley, Anna Kendrick, Miranda Lambert
Kjæledyr2 hunder (en av dem heter ess), 2 katter
FavorittfolkCharlize Theron (Fashion Idol), Reese Witherspoon (Fashion Idol), Katherine Heigl (Fashion Idol), Alicia Silverstone, Tiffani Thiessen, Angelina Jolie, Kate Beckinsale, Katrina Bowden, Rocsi Diaz, Alicia Quarles
Favoritt filmerUvitende
FavorittbandMartina Mcbride
FavorittmatOst, sjokolade

Carrie Marie Underwood (født 10. mars 1983) er en amerikansk sanger, låtskriver, motedesigner og skuespillerinne. Hun ble kjent som vinneren av den fjerde sesongen av American Idol i 2005. Debutsingelen sin, 'Inside Your Heaven', gjorde henne til den eneste countryartisten som debuterte som nummer én på Billboard Hot 100-listen og den eneste solo countryartisten. på 2000-tallet for å ha en nummer én sang på Hot 100. Debutalbumet hennes, Some Hearts (2005), ble forsterket av den enorme crossover-suksessen til singlene 'Jesus, Take the Wheel' og 'Before He Cheats', og ble det mest solgte solo kvinnelige debutalbumet i countrymusikkhistorie, det raskest solgte debutlandalbumet i Nielsen SoundScan-historien og det mestselgende countryalbumet de siste 17 årene. Underwood vant tre Grammy-priser for albumet, inkludert Best New Artist.

Mer om Carrie Underwood Mindre om Carrie Underwood

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
5Mike FisherGiftDesember 2008tilstede12 år
4Travis StorkForholdAugust 2008September 20081 måned
3Chace CrawfordForholdOkt 2007Februar 20085 måneder
toTony romoForhold2006Juli 20077 måneder
1Drake ClarkForhold200220053 år
Mike Fisher #5

Mike Fisher

2008

Mike Fisher og Carrie Underwood har blitt ...[vis par] Travis Stork #4

Travis Stork

2008

Travis Stork og Carrie Underwood separerte i ...[vis par] Chace Crawford #3

Chace Crawford

2007 - 2008

Chace Crawford og Carrie Underwood separerte ...[vis par] Tony romo #to

Tony romo

2006 - 2007

Tony Romo og Carrie Underwood skilles i J ...[vis par] Drake Clark #1

Drake Clark

2002 - 2005

Drake Clark og Carrie Underwood skiltes i ...[vis par] #5

Mike Fisher

2008

Mike Fisher og Carrie Underwood har vært gift i 10 år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i desember 2008. Etter 6 måneders forlovelse giftet de seg 10. juli 2010.

Forhold 12 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet Fire fem% Barn 2 barn se forholdet #4

Travis Stork

2008

Travis Stork og Carrie Underwood datert fra august til september 2008.



Forhold 1 mnd MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #3

Chace Crawford

2007 - 2008

Chace Crawford og Carrie Underwood datert fra oktober 2007 til mars 2008.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #to

Tony romo

2006 - 2007

Tony Romo og Carrie Underwood daterte fra desember 2006 til juli 2007.

hvem er Keyshia Cole dating nå
Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder84%'> Kompatibilitet 69% se forholdet #1

Drake Clark

2002 - 2005

Drake Clark og Carrie Underwood daterte fra 2002 til 2005.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Alder98%'> Kompatibilitet 70% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Carrie Underwood38 fiskSanger
amerikansk
Mike Fisher40 TvillingeneIshockey
Kanadisk
Travis Stork49 fiskDoktor
amerikansk
Chace Crawford35 KreftSkuespiller
amerikansk
Tony romo41 TyrenAmerikansk fotball)
amerikansk
Drake Clark38 KreftPersonlighet
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Jesaja MichaelMann27. februar 20156 år gammel Mike Fisher
Jacob BryanMann21. januar 20192 år gammel Mike Fisher

Fotogalleri

Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt Carrie Underwood - I tynne hvite bukser på Miami-hotellet sitt The Sound of Music Live! - Carrie Underwood

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Popstar: Aldri slutte å aldri stoppe2016Carrie UnderwoodFilm
The Sound of Music Live!2013Maria RainerTV-show
Soul Surfer2011Sarah HillFilm
Blått blod2010Carrie UnderwoodTV-show
Det 11. årlige 'Et hjem for høytiden'2009TV-film
Hvordan jeg møtte din mor2005TiffanyTV-show
Sesame gate1969Carrie UnderwormTV-show

Matchups på skjermen

  • Carrie Underwood og Stephen MoyerStephen Moyer
    • The Sound of Music Live!
      2013
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.