Hoved Forhold Bradley cooper

Bradley cooper

Bradley cooperRangering 64 -4Alder 46 år Zodiac Steinbukken Forhold 12 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre opptegnelser er Bradley Cooper muligens singel.

Forhold

Bradley Cooper var tidligere gift med Jennifer Esposito(2006 - 2007).



Bradley Cooper har vært i et forhold med Irina Shayk(2015-2019), Suki Waterhouse(2013 - 2015), Zoe Saldana(2011 - 2012), Renée Zellweger(2009 - 2011), Isabella Brewster(2008 - 2009)og Victoria Keon-Cohen.

Det ryktes at Bradley Cooper har koblet seg til Mélanie Laurent(2011), Jennifer Lopez(2011), Olivia Wilde(2011), Denise Richards(2009)og Cameron Diaz(2007 - 2008).

tyrese gibson og taraji p henson

Om

Bradley Cooper er en 46 år gammel amerikansk skuespiller. Født Bradley Charles Cooper 5. januar 1975 i Philadelphia, Pennsylvania, USA, han er kjent for The Hangover Trilogy (2009-2013), The A-Team (2010), Alias ​​(2001-2006) .. Stjernetegnet hans er Stenbukken .



Bradley Cooper har vært i 19 matchups på skjermen, inkludert Amy Adams i American Hustle (2013), Abbie Cornish i Ubegrenset (2011), Amy Poehler i Wet Hot American Summer: First Day of Camp (2015), Christine Lahti i Jack & Bobby (2004)og Emma Caulfield Ford i Jeg vil gifte meg med Ryan Banks (2004).

Bradley Cooper er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske filmprodusenter og amerikanske TV-skuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Bradley Cooper! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift11 år, 11 måneder--
Dating64 år, 2 måneder1 år, 8 måneder1 år
Ryktet55 måneder, 3 dager1 måned, 6 dager1 måned
Total124 år, 2 måneder1 år1 måned

Detaljer

FornavnBradley
MellomnavnCharles
EtternavnCooper
Fullt navn ved fødselenBradley Charles Cooper
Alternativt navnCoop, Brad
Alder46 år
Fødselsdag5. januar 1975
FødestedPhiladelphia, Pennsylvania, USA
Høyde6 '1' (185 cm)
Vekt83 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
Karakteristisk funksjonPiercing Blue Eyes
StjernetegnSteinbukken
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleGermantown Academy, Fort Washington, Pennsylvania (1993)
universitetVillanova University, Villanova, Pennsylvania, USA (deltatt i ett år) (overført), BA, engelsk, Georgetown University, Washington, Distict Of Columbia, USA (1997), MFA, fungerende, Actors Studio, Manhattan, New York City , New York, USA, New School, Manhattan, New York City, New York, USA
Yrke TekstSkuespiller, produsent, stemmeartist
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseHangover Trilogy (2009-2013), The A-Team (2010), Alias ​​(2001-2006).
År aktiv1999 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kjendis Talent International
Merke påtegning(Mai 2013) TV-reklame for Häagen-Dazs - Skuespiller
Skostørrelse14
Offisielle nettstederwww.nndb.com/people/126/000108799/, www.biography.com/people/bradley-cooper-547062, www.behindthevoiceactors.com/Bradley-Cooper/
FarCharles J. Cooper (Død 2011, Aged 71) (Var av irsk avstamning, og jobbet som aksjemegler for Merrill Lynch.)
MorGloria Campano Cooper
SøsterHolly
VennDave Bugliari, Victor Garber
Favoritt filmerNew York Stories, The Conversation, Festen, The Celebration, The Diving Bell and the Butterfly
Favoritt TV-serierKonfidensielt kjøkken, Alias
FavorittmatSushi
FavorittfargerRød, grønn, blå, gul

Bradley Charles Cooper (født 5. januar 1975) er en amerikansk skuespiller og filmskaper. Han har blitt nominert til forskjellige priser, inkludert åtte Oscar-priser og en Tony-pris, og har vunnet to Grammy-priser og en BAFTA-pris. Cooper dukket opp på Forbes Celebrity 100 tre ganger og på Times-listen over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden i 2015. Filmene hans har tjent 11 milliarder dollar over hele verden, og han har plassert fire ganger på årlig rangering av verdens best betalte skuespillere.

Alfonso Herrera og Diana Vazquez
Mer om Bradley Cooper Mindre om Bradley Cooper

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
12Irina ShaykForholdApr 2015Juni 20194 år
elleveSuki WaterhouseForholdFebruar 2013Apr 20152 år
10Zoe SaldanaForholdDesember 2011Desember 20121 år
9Melanie LaurentStøte på R Nov 2011Desember 20111 måned
8Jennifer LopezStøte på R Sep 2011Sep 2011-
7Olivia WildeStøte på R Mai 2011Mai 2011-
6Renée ZellwegerForholdJuli 2009Februar 20111 år
5Denise RichardsStøte på R Juli 2009Juli 2009-
4Isabella BrewsterForholdApril 2008April 20091 år
3Cameron DiazStøte på R Aug 2007Januar 20085 måneder
toJennifer EspositoGift2005Nov 20071 år
1Victoria Keon-CohenForhold R -
Irina Shayk #12

Irina Shayk

2015 - 2019

Irina Shayk og Bradley Cooper skilles i J ...[vis par] Suki Waterhouse #elleve

Suki Waterhouse

2013 - 2015

Suki Waterhouse og Bradley Cooper separerte ...[vis par] Zoe Saldana #10

Zoe Saldana

2011 - 2012

Zoe Saldana og Bradley Cooper skilles i D ...[vis par] Melanie Laurent #9Rykte

Melanie Laurent

2011

Mélanie Laurent og Bradley Cooper var rykter ...[vis par] Jennifer Lopez #8Rykte

Jennifer Lopez

2011

Jennifer Lopez og Bradley Cooper er separert ...[vis par] Olivia Wilde #7Rykte

Olivia Wilde

2011

Olivia Wilde og Bradley Cooper er skilt ...[vis par] Renée Zellweger #6

Renée Zellweger

2009 - 2011

Renée Zellweger og Bradley Cooper separerte ...[vis par] Denise Richards #5Rykte

Denise Richards

2009

Denise Richards og Bradley Cooper er separate ...[vis par] Isabella Brewster #4

Isabella Brewster

2008 - 2009

Isabella Brewster og Bradley Cooper skiller ...[vis par] Cameron Diaz #3Rykte

Cameron Diaz

2007 - 2008

Det ble ryktet om Cameron Diaz og Bradley Cooper ...[vis par] Jennifer Esposito #to

Jennifer Esposito

2005 - 2007

Jennifer Esposito og Bradley Cooper ble div ...[vis par] Victoria Keon-Cohen #1Rykte

Victoria Keon-Cohen

Victoria Keon-Cohen og Bradley Cooper ser ...[vis par] #12

Irina Shayk

2015 - 2019

Irina Shayk og Bradley Cooper daterte fra april 2015 til juni 2019.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 35% Barn 1 barn se forholdet #elleve

Suki Waterhouse

2013 - 2015

Suki Waterhouse og Bradley Cooper datert fra februar 2013 til april 2015.

Forhold 2 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #10

Zoe Saldana

2011 - 2012

Zoe Saldana og Bradley Cooper daterte fra desember 2011 til desember 2012.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 49% se forholdet #9

Melanie Laurent

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Mélanie Laurent har koblet seg til Bradley Cooper i november 2011.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #8

Jennifer Lopez

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Jennifer Lopez har koblet seg til Bradley Cooper i september 2011.

hvem gjør john cusack date
MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #7

Olivia Wilde

2011 (Ryktet)

Det ryktes at Olivia Wilde hadde koblet seg til Bradley Cooper i mai 2011.

MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #6

Renée Zellweger

2009 - 2011

Renée Zellweger og Bradley Cooper daterte fra juli 2009 til mars 2011.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 44% se forholdet #5

Denise Richards

2009 (Ryktet)

Det ryktes at Denise Richards hadde koblet seg til Bradley Cooper i juli 2009.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder33%'> Kompatibilitet 62% se forholdet #4

Isabella Brewster

2008 - 2009

Isabella Brewster og Bradley Cooper daterte fra april 2008 til april 2009.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 66% se forholdet #3

Cameron Diaz

2007 - 2008 (rykter)

Det ryktes at Cameron Diaz hadde koblet seg til Bradley Cooper i august 2007.

hvor gammel er betsy arakawa
Forhold 5 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 57% se forholdet #to

Jennifer Esposito

2005 - 2007

Jennifer Esposito og Bradley Cooper var gift i 10 måneder. De datet i ti måneder etter å ha blitt sammen i desember 2005. Etter 2 måneders forlovelse giftet de seg 21. desember 2006. 10 måneder senere skilte de seg i mai 2007 og ble skilt 10. november 2007.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 56% se forholdet #1

Victoria Keon-Cohen

(Rykte)

Det ryktes at Victoria Keon-Cohen har koblet seg til Bradley Cooper.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet femti% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Bradley cooper46 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Irina Shayk35 SteinbukkenModell
Russisk
Suki Waterhouse29 SteinbukkenModell
Britisk
Zoe Saldana42 TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Melanie Laurent38 fiskSkuespillerinne
fransk
Jennifer Lopez51 LeoSanger
amerikansk
Olivia Wilde37 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Renée Zellweger52 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Denise Richardsfemti VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Isabella Brewster38 TvillingeneCasting Director
amerikansk
Cameron Diaz48 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Jennifer Esposito48 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Victoria Keon-Cohen32 TyrenModell
Australsk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
LeseHunn21. mars 20174 år gammel Irina Shayk

Fotogalleri

Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley Cooper - Den 86. årlige Oscar-utdelingen (2014) Bradley cooper Bradley cooper

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Uten tittel Paul Thomas Anderson Project2020Film
Avengers: Endgame2019Rakett (stemme)Film
En stjerne er født2018JackFilm
Avengers: Infinity War2018Rakett (stemme)Film
Muldyret2018Agent Colin BatesFilm
Guardians of the Galaxy Vol. 22017Rakett (stemme)Film
10 Cloverfield Lane2016Ben (stemme)Film
Krigshunder2016Henry GirardFilm
Aloha2015Brian GilcrestFilm
Brent2015Adam JonesFilm
Glede2015Neil WalkerFilm
Baby, Baby, Baby2015KarlFilm
Wet Hot American Summer: First Day of Camp2015BenTV-show
Ubegrenset2015Senator Eddie MorraTV-show
Serena2014George PembertonFilm
Galaksens voktere2014Rakett (stemme)Film
Amerikansk snikskytter2014Chris KyleFilm
American Hustle2013Richie DiMasoFilm
The Hangover Part III2013PhilFilm
Å lage en scene2013MannKortfilm
Silver Linings Playbook2012klappFilm
Ordene2012Rory JansenFilm
Stedet utover furutrærne2012AveryFilm
Hit and Run2012Alex DmitriFilm
Ubegrenset2011Eddie morraFilm
Bakrus Del II2011PhilFilm
Kaylien2011PappaKortfilm
A-laget2010AnsiktFilm
Valentinsdag2010HoldenFilm
Alt om Steve2009SteveFilm
Sak 392009DougFilm
Han er bare ikke det i deg2009BenFilm
Bakrusen2009PhilFilm
New York, jeg elsker deg2008Gus (segment 'Allen Hughes')Film
Eldre enn Amerika2008Luke PattersonFilm
Midnight Meat Train2008LøveFilm
The Rocker2008SøppelFilm
Ja mann2008PeterFilm
Comebacks2007CowboyFilm
Feilet med å starte2006DemoFilm
Bryllupsødeleggere2005Sack LodgeFilm
Kjøkken fortrolig2005Jack BourdainTV-show
Law & Order: Rettssak av juryen2005Jason WhitakerTV-show
Jeg vil gifte meg med Ryan Banks2004Todd DohertyTV-film
Jack & Bobby2004Tom Wexler GrahamTV-show
Berører det onde2004OSC-agent Mark RiversTV-show
The Last Cowboy2003Morgan MurphyTV-film
Frøken Match2003Gary WagnerTV-show
Nip / Tuck2003Aidan StoneTV-show
Bøye alle reglene2002JeffFilm
Mitt lille øye2002Travis PattersonFilm
Wet Hot American Summer2001BenFilm
Alias2001Vil TippinTV-show
The $treet2000Clay HammondTV-show
Wall to Wall Records2000TV-film
Law & Order: Special Victims Unit1999Jason WhitakerTV-show
Sex and the City1998JakeTV-show
Saturday Night Live1975Radley CooperTV-show
Uten tittel Leonard Bernstein ProjectLeonard BernsteinFilm
AtlanterhavsmurenFilm
Guardians of the Galaxy Vol. 3Rakett (stemme)Film
Nightmare AlleyStanton 'Stan' CarlisleFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Amy Adams og Bradley CooperAmy Adams
    • American Hustle
      2013
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Abbie CornishAbbie Cornish
    • Ubegrenset
      2011
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Amy PoehlerAmy Poehler
    • Wet Hot American Summer: First Day of Camp
      2015
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Christine LahtiChristine Lahti
    • Jack & Bobby
      2004
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Emma CaulfieldEmma Caulfield Ford
    • Jeg vil gifte meg med Ryan Banks
      2004
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Emma StoneEmma Stone
    • Aloha
      2015
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Jennifer GarnerJennifer Garner
    • Alias
      2001
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Jessica BielJessica Biel
    • A-laget
      2010
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Lady GagaLady Gaga
    • En stjerne er født
      2018
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Sienna MillerSienna Miller
    • Brent
      2015
    [+1 til]
  • Eric Dane og Bradley CooperEric Dane
    • Valentinsdag
      2010
    [vis matchup]
  • Jennifer Connelly og Bradley CooperJennifer Connelly
    • Han er bare ikke det i deg
      2009
    [vis matchup]
  • Jennifer Lawrence og Bradley CooperJennifer Lawrence
    • Serena
      2014
    [+2 til]
  • Julia Roberts og Bradley CooperJulia Roberts
    • Valentinsdag
      2010
    [vis matchup]
  • Rachel McAdams og Bradley CooperRachel McAdams
    • Bryllupsødeleggere
      2005
    [+1 til]
  • Sandra Bullock og Bradley CooperSandra Bullock
    • Alt om Steve
      2009
    [vis matchup]
  • Sarah Jessica Parker og Bradley CooperSarah Jessica Parker
    • Sex and the City
      1998
    [vis matchup]
  • Scarlett Johansson og Bradley CooperScarlett Johansson
    • Han er bare ikke det i deg
      2009
    [vis matchup]
  • Zoe Saldana og Bradley CooperZoe Saldana
    • Ordene
      2012
    [vis matchup]
Flere Bradley Cooper Matchups på skjermen Mindre Bradley Cooper Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...