Hoved Forhold Bobby Brown

Bobby Brown

Bobby Brown GiftRangering 2542 -452Alder 52 år Zodiac Vannmannen Forhold 8 totalt Barn
7 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Bobby Brown og Alicia EthridgeAlicia Etheredge-Brown og Bobby Brown har vært gift i 8 år siden 18. juni 2012. se forholdet

Forhold

Bobby Brown var tidligere gift med Whitney Houston(1992 - 2006).

Bobby Brown har vært i forhold til Karrine Steffans(2002 - 2003), Janet Jackson(1988 - 1989), Kimberly 'kim' Ward(1988 - 1991)og amerikanske Williams(1984 - 1987).



Bobby Brown har hatt møter med Tiffany Richardson(2006)og Dominique Simone.

josh radnor og marisa tomei

Om

Bobby Brown er en 52 år gammel amerikansk sanger. Født Robert Barisford Brown 5. februar 1969 i Roxbury, Boston, Massachusetts, USA, er han kjent for Humpin 'Around i en karriere som spenner over 1978-nåtid og 1978-nåtid og 1979-nåtid og 1981-nåtid. Stjernetegnet hans er Vannmannen.

Bobby Brown er medlem av følgende lister: Amerikanske dansemusikere, amerikanske popsangere og Grammy Award-vinnere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Bobby Brown! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto17 år, 5 måneder15 år, 10 måneder14 år, 4 måneder
Dating43 år1 år, 10 måneder6 måneder, 2 dager
Støte påto---
Total817 år, 5 måneder4 år, 10 måneder6 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnBobby
MellomnavnBarisford
Etternavnbrun
Fullt navn ved fødselenRobert Barisford Brown
Alternativt navnBobby, Bob, Rob, Bobby Baresford Brown, ny utgave, Triple B, Bobby Brown, B. Brown, Triple B., Flash B.
Alder52 år
Fødselsdag5. februar 1969
FødestedRoxbury, Boston, Massachusetts, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetSvart
Nasjonalitetamerikansk
universitetEmerson College
Yrke TekstSanger, låtskriver, rapper, danser, skuespiller, produsent, entreprenør
YrkeSanger
Krav til berømmelseHumpin 'Around
Musiksjanger (tekst)R&B, Soul, Pop, Hip Hop, Dance, Dance-Pop, New Jack Swing
MusikksjangerR&B
År aktiv1983 – nåtid, 1978-nåtid, 1978 – nåtid, 1979 – nåtid, 1981 – nåtid
MusikkstilDance-Pop, Pop / Rock, Urban, Club / Dance, New Jack Swing, Electronic, Contemporary R&B
Music MoodSeksuell, sensuell, selvsikker, leken, søt, morsom, fest / feiring, thuggish
InstrumentVokal
PlateselskapMCA, Bronx Bridge Entertainment, Bronx Bridge, Geffen
Tilknyttede handlingerNy utgave, statsoverhoder, Whitney Houston, Damian Marley, Ja Rule BabyFace, Teddy Riley, Ja Rule, Benzino, Babyface
Talent Agency (f.eks. Modellering)Paradigm Talent Agency (LA)
Merke påtegning(1989) TV-reklame: 7800 Atari videospillkonsoll
Offisielle nettstederbobbybrownfoods.com/, http://www.bobbybrownonline.com, http://www.bobbybrownonline.com/news, www.nndb.com/people/132/000023063/
FamiliemedlemBobbi Kristina Brown (Datter)

Robert Barisford Brown (født 5. februar 1969) er en amerikansk sanger, låtskriver, rapper, danser og skuespiller. Brown, sammen med hyppig samarbeidspartner Teddy Riley, er kjent som en pioner innen ny jack swing; en fusjon av hiphop og R&B. Brown startet sin karriere i R&B og popgruppen New Edition, fra starten i 1981 til han gikk ut av gruppen i desember 1985.

Mer om Bobby Brown Mindre om Bobby Brown

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Alicia Etheredge-BrownGift2007tilstede14 år
7Tiffany RichardsonStøte påMai 2006Mai 2006-
6Karrine SteffansForholdOktober 2002Apr 20036 måneder
5Whitney HoustonGiftApril 1989200617 år
4Janet JacksonForholdMai 1988Mars 198910 måneder
3Kimberly 'kim' WardForhold198819913 år
toAmerica WilliamsForhold198419873 år
1Dominique simoneStøte på -
Alicia Etheredge-Brown #8

Alicia Etheredge-Brown

2007

Alicia Etheredge-Brown og Bobby Brown har ...[vis par] Tiffany Richardson #7

Tiffany Richardson

2006

Tiffany Richardson og Bobby Brown er separate ...[vis par] Karrine Steffans #6

Karrine Steffans

2002 - 2003

Karrine Steffans og Bobby Brown skiltes i ...[vis par] Whitney Houston #5

Whitney Houston

1989 - 2006

Bobby Brown og Whitney Houston ble skilt ...[vis par] Janet Jackson #4

Janet Jackson

1988 - 1989

Bobby Brown og Janet Jackson skilte seg i Ma ...[vis par] #3

Kimberly 'kim' Ward

1988 - 1991

Kimberly 'kim' Ward og Bobby Brown separerte ...[vis par] #to

America Williams

1984 - 1987

Melika Williams og Bobby Brown skiltes i ...[vis par] Dominique simone #1

Dominique simone

Dominique Simone og Bobby Brown er separate ...[vis par] #8

Alicia Etheredge-Brown

2007

Alicia Etheredge-Brown og Bobby Brown har vært gift i 8 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i 2007. Etter 2 års forlovelse giftet de seg 18. juni 2012.



Victoria Justice som daterte hvem
Forhold 14 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder72%'> Kompatibilitet 68% Barn 3 barn se forholdet #7

Tiffany Richardson

2006

Tiffany Richardson og Bobby Brown hadde et møte i mai 2006.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #6

Karrine Steffans

2002 - 2003

Karrine Steffans og Bobby Brown daterte fra oktober 2002 til april 2003.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #5

Whitney Houston

1989 - 2006

Bobby Brown og Whitney Houston var gift i 14 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i april 1989. Etter 10 måneders forlovelse giftet de seg 18. juli 1992. 14 år senere separerte de seg 22. september 2006 og ble skilt 24. april 2007.

Forhold 17 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% Barn 1 barn se forholdet #4

Janet Jackson

1988 - 1989

Bobby Brown og Janet Jackson daterte fra mai 1988 til mars 1989.

Forhold 10 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #3

Kimberly 'kim' Ward

1988 - 1991

Kimberly 'kim' Ward og Bobby Brown daterte fra 1988 til 1991.

Forhold 3 år Barn 2 barn se forholdet #to

America Williams

1984 - 1987

Melika Williams og Bobby Brown daterte fra 1984 til 1987.

Elizabeth hatcher-travis alder
Forhold 3 år MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 25% Barn 1 barn se forholdet #1

Dominique simone

Dominique Simone hadde et møte med Bobby Brown.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Bobby Brown52 VannmannenSanger
amerikansk
Alicia Etheredge-Brown47 SkyttenSkuespillerinne
amerikansk
Tiffany Richardson38 fiskModell
amerikansk
Karrine Steffans42 JomfruenForfatter
amerikansk
Whitney Houston48 LeoSanger
amerikansk
Janet Jackson55 TyrenSanger
amerikansk
Kimberly 'kim' Ward-
America Williams51 Annen
amerikansk
Dominique simone49 TvillingenePornostjerne
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Landon BarisfordMann22. juni 198634 år gammel America Williams
LaPrinciaHunn199031 år gammel Kimberly 'kim' Ward
Robert BarisfordMann199229 år gammel Kimberly 'kim' Ward
Bobby ChristinaHunn4. mars 199328 år gammel Whitney Houston
CassiusMann30. mai 200911 år gammel Alicia Etheredge-Brown
Bodhi JamesonHunn9. juli 20155 år gammel Alicia Etheredge-Brown
Hendrix EstelleHunn21. juli 20164 år gammel Alicia Etheredge-Brown

Fotogalleri

Janet Jackson og Bobby Brown Ike Turner Whitney (2018) Whitney (2018) Whitney Houston & Bobby Brown på Ocean Club, Bahamas - 2000 Bobby Brown og Alicia Ethridge Bobby Brown og Alicia Ethridge Bobby Brown og Alicia Ethridge Bobby Brown og Alicia Ethridge Bobby Brown og Alicia Ethridge Bobby Brown og Alicia Ethridge Bobby Brown og Alicia Ethridge

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Den maskerte sanger2019KrabbeTV-show
American Soul2019Rufus ThomasTV-show
En slekt2017OnkelKortfilm
Ekte ektemenn i Hollywood2013Bobby BrownTV-show
Kom deg ut2011Film
Shadow Hills2011Melvin ButlerTV-film
Noras frisørsalong II2008Old Man ButterFilm
Kutt2005Bobby BrownTV-show
Noras frisørsalong2004BennieFilm
Gang of Roses2003Left Eye WatkinsFilm
Gå for Broke2002JiveFilm
To kan spille det spillet2001MichaelFilm
En tynn linje mellom kjærlighet og hatnitten nittiseksTeeFilm
Panternitten nitti femRoseFilm
Ut hele natten1992Bobby BrownTV-show
Mor Goose Rock 'n' Rhyme1990Tre blinde musTV-film
Ghostbusters II1989Ordførerens dørvakt (som Bobby Baresford Brown)Film
Uten tittel Best Man SequelFilm
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...