Hoved Forhold Billy Bob Thornton

Billy Bob Thornton

Billy Bob ThorntonRangering 954 -87Alder 65 år Zodiac Leo Forhold 11 totalt Barn
5 barn

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Billy Bob Thornton muligens singel.

Forhold

Billy Bob Thornton var tidligere gift med Connie Angland(2014), Angelina Jolie(2000 - 2003), Thornton Stone(1993 - 1997), Cynda Williams(1990 - 1992), Toni Lawrence(1986 - 1988)og Melissa deBin(1978 - 1980).



Billy Bob Thornton har vært i et forhold med Téa Leoni(2008), Danielle Dotzenrod(2002), Laura Dern(1997 - 2000)og Lisa Cone.

Billy Bob Thornton har hatt et møte med Halle Berry(2000).

hvem er rhonda rousey dating

Om

Billy Bob Thornton er en 65 år gammel amerikansk skuespiller. Født William Robert Thornton 4. august 1955 i Hot Springs, Arkansas, USA, er han kjent for Sling Blade, Hearts Afire, Bad Santa i en karriere som strekker seg fra 1974 til nå. Stjernetegnet hans er Leo.



Billy Bob Thornton har vært i 7 matchups på skjermen, inkludert Angelina Jolie i Pushing Tin (1999), Amy Sedaris i Puss in Boots (2011), Wendie Jo Sperber i Hearts Afire (1992), Halle Berry i Monsteret sin ball (2001)og Cate Blanchett i Banditter (2001).

Billy Bob Thornton er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Billy Bob Thornton! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift618 år, 4 måneder6 år, 1 måned3 år
Dating42 år, 6 måneder9 måneder, 4 dager6 måneder, 3 dager
Støte på1---
Totalelleve18 år, 4 måneder3 år, 7 måneder6 måneder, 3 dager

Detaljer

FornavnBilly
MellomnavnBob
EtternavnThornton
Fullt navn ved fødselenWilliam Robert Thornton
Alternativt navnBilly Bob
Alder65 år
Fødselsdag4. august 1955
FødestedHot Springs, Arkansas, USA
Høyde178 cm (5 '10')
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeGrå
Karakteristisk funksjonLand aksent
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleMalvern High School, Malvern, Arkansas, USA (1973)
universitetPsykologi, Henderson State University, Arkadelphia, Arkansas, USA (Droppet ut etter to semestre)
Yrke TekstSkuespiller, regissør, manusforfatter.
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseSling Blade, Hearts Afire, Bad Santa
Musiksjanger (tekst)Countryrock, bluesrock
MusikksjangerLand
År (er) Aktiv1986 – nåtid, 1974 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, trommer
Plateselskapfortropp
Tilknyttede handlingerBoxmasters
Offisielle nettstederhttp://billybobthornton.net
FamiliemedlemTerry Funk, Dory Funk Jr.
VennJohn Ritter, Amy Yasbeck

Billy Bob Thornton (født 4. august 1955) er en amerikansk skuespiller, filmskaper og musiker. Han hadde sin første pause da han var med og skrev i 1992-thrilleren One False Move, og fikk internasjonal oppmerksomhet etter å ha skrevet, regissert og spilt i den uavhengige dramafilmen Sling Blade (1996), som han vant en Oscar for Beste manus til manus og ble nominert til en Oscar for beste skuespiller. Han dukket opp i flere store filmroller på 1990-tallet etter Sling Blade, inkludert Oliver Stones neo-noir U Turn (1997), politisk drama Primary Colors (1998), science fiction katastrofefilm Armageddon (1998), den mest innbringende filmen av den år, og krimdramaet A Simple Plan (1998), som ga ham sin tredje Oscar-nominasjon.

Mer om Billy Bob Thornton Mindre om Billy Bob Thornton

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveTe LeoniForhold R 20082008-
10Connie AnglandGift2003 -
9Danielle DotzenrodForholdJuni 2002Desember 20026 måneder
8Angelina JolieGift5. mars 200027. mai 20033 år
7Halle BerryStøte på20002000-
6Laura DernForholdOkt 1997Apr 20002 år
5Thornton steinGift1992Apr 19975 år
4Cynda WilliamsGift198919923 år
3Toni LawrenceGift198519883 år
toMelissa deBinGift1977Desember 19803 år
1Lisa ConeForhold -
Te Leoni #elleveRykte

Te Leoni

2008

Téa Leoni og Billy Bob Thornton er separate ...[vis par] Connie Angland #10

Connie Angland

2003

Connie Angland og Billy Bob Thornton har vært ...[vis par] Danielle Dotzenrod #9

Danielle Dotzenrod

2002

Danielle Dotzenrod og Billy Bob Thornton sep ...[vis par] Angelina Jolie #8

Angelina Jolie

2000 - 2003

Billy Bob Thornton og Angelina Jolie var di ...[vis par] Halle Berry #7

Halle Berry

2000

Halle Berry og Billy Bob Thornton er forskjellige ...[vis par] Laura Dern #6

Laura Dern

1997 - 2000

Laura Dern og Billy Bob Thornton skilte seg i ...[vis par] Thornton stein #5

Thornton stein

1992 - 1997

Pietra Thornton og Billy Bob Thornton ble d ...[vis par] Cynda Williams #4

Cynda Williams

1989 - 1992

Cynda Williams og Billy Bob Thornton var di ...[vis par] Toni Lawrence #3

Toni Lawrence

1985 - 1988

Toni Lawrence og Billy Bob Thornton delte ...[vis par] #to

Melissa deBin

1977 - 1980

Melissa deBin og Billy Bob Thornton var div ...[vis par] #1

Lisa Cone

Lisa Cone og Billy Bob Thornton er separate ...[vis par] #elleve

Te Leoni

2008 (rykter)

Det ryktes at Téa Leoni hadde koblet seg til Billy Bob Thornton i 2008.

hvem er beth behrs dating
MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #10

Connie Angland

2003

Connie Angland og Billy Bob Thornton har vært gift i 6 år. De datet i 11 år etter å ha blitt sammen i 2003 og ble gift 22. oktober 2014.

Forhold 18 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 67% Barn 1 barn se forholdet #9

Danielle Dotzenrod

2002

Danielle Dotzenrod og Billy Bob Thornton daterte fra juni til desember 2002.

Forhold 6 måneder se forholdet #8

Angelina Jolie

2000 - 2003

Billy Bob Thornton og Angelina Jolie var gift i 3 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen 5. mars 2000 og giftet seg 5. mai 2000. Tre år senere ble de skilt 27. mai 2003.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet femten% Barn 1 barn se forholdet #7

Halle Berry

2000

Halle Berry og Billy Bob Thornton fikk et møte i 2000.

john gibson, en 37 år gammel såpeopera-skuespiller
MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #6

Laura Dern

1997 - 2000

Laura Dern og Billy Bob Thornton daterte fra 1997 til april 2000.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #5

Thornton stein

1992 - 1997

Pietra Thornton og Billy Bob Thornton var gift i 4 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1992 og giftet seg 18. februar 1993. Fire år senere ble de skilt 1. april 1997.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 42% Barn 2 barn se forholdet #4

Cynda Williams

1989 - 1992

Cynda Williams og Billy Bob Thornton var gift i to år. De datet i ett år etter å ha blitt sammen i 1989 og giftet seg i 1990. To år senere ble de skilt i 1992.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 40% se forholdet #3

Toni Lawrence

1985 - 1988

Toni Lawrence og Billy Bob Thornton var gift i 1 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1985 og giftet seg 5. april 1986. 1 år senere ble de skilt i 1988.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Alder1%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #to

Melissa deBin

1977 - 1980

Melissa deBin og Billy Bob Thornton var gift i 2 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1977 og giftet seg 30. juni 1978. To år senere ble de skilt i desember 1980.

Forhold 3 år MåleResultatKinesisk dyrekrets1%Alder52%'> Kompatibilitet 1. 3% Barn 1 barn se forholdet #1

Lisa Cone

Lisa Cone og Billy Bob Thornton hadde et forhold.

se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Billy Bob Thornton65 LeoSkuespiller
amerikansk
Te Leoni55 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Connie Angland56 VektenSpesialeffekter
amerikansk
Danielle Dotzenrod-
Angelina JolieFire fem TvillingeneSkuespillerinne
amerikansk
Halle Berry54 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Laura Dern54 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Thornton stein51 VannmannenSkuespillerinne
Russisk
Cynda Williams55 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Toni Lawrence73 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Melissa deBin67 Forfatter
Lisa Cone-
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Amanda SpenceHunn28. juli 197941 år gammel Melissa deBin
William LangstonMann199328 år gammel Thornton stein
Harry JamesMann199427 år gammel Thornton stein
Maddox ChivanMann5. august 200119 år gammel Angelina Jolie
GanskeHunn24. september 200416 år gammel Connie Angland

Fotogalleri

Billy Bob Thornton og Cynda Williams Billy Bob Thornton og Cynda Williams Billy Bob Thorntons fjerde kone, Playboy Playmate Pietra Dawn Cherniak, har to barn med stjernen, William, 23, og Harry, 22. (Jim Smeal / WireImage) Billy Bob Thornton og Connie Angland Tittler: The 69th Annual Academy Awards People: Billy Bob Thornton, Pietra Thornton Jayne Mansfields bil - Billy Bob Thornton som Skip Caldwell Angelina Jolie og Billy Bob Thornton Angelina Jolie og Billy Bob Thornton Angelina Jolie og Billy Bob Thornton Angelina Jolie og Billy Bob Thornton Steven Tyler og Teresa Barrick med Angelina Jolie og Billy Bob Thorton Finding Dory (2016)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Make Up As We Go: Podcast2020Van TylerTV-show
En million små stykker2018LeonardFilm
London Fields2017Samson YoungFilm
Dårlig nisse 22016Willie SokeFilm
Whisky Tango Foxtrot2016General HollanekFilm
Goliat2016Billy McBrideTV-show
Vårt merke er krise2015.Pat CandyFilm
Entourage2015.Larsen McCredleFilm
Trailer Park Boys: Full, Høy & Arbeidsløs2015.Billy Bob ThorntonTV-film
Inn i Grizzly Maze2014DouglassFilm
Dommeren2014Dwight DickhamFilm
Cut Bank2014Big Stan SteeleyFilm
Fargo2014Lorne Malvo, Voice OverTV-show
Parkland2013Forrest SorrelsFilm
Baytown Outlaws2012CarlosFilm
Jayne Mansfields bil2012Hopp over CaldwellFilm
Puss in Boots2011Jack (stemme)Film
Raskere2010PolitimannFilm
Lukten av suksess2009PatrickFilm
Eagle Eye2008Agent Thomas MorganFilm
Informatorene2008William SloanFilm
Mr. Woodcock2007Jasper WoodcockFilm
Big Bang teorien2007Dr. Oliver LorvisTV-show
Skole for skurk2006Dr. PFilm
Astronautbonden2006Charles FarmerFilm
Dårlige nyheter bjørner2005Morris ButtermakerFilm
Ishøsten2005Vic CavanaughFilm
Amerikansk far!2005Billy Bob ThorntonTV-show
Robotkylling2005Bestefar ShlorpTV-show
Chrystal2004JoeFilm
Fredag ​​kveld lys2004Trener Gary GainesFilm
Alamo2004Davy CrockettFilm
Dårlig nisse2003WillieFilm
Uutholdelig grusomhet2003Howard D. DoyleFilm
Levity2003Manuel JordanFilm
Love Actually2003USAs presidentFilm
Merket2002Sheriff Darl HardwickFilm
Å våkne opp i Reno2002Lonnie Earl DoddFilm
Banditter2001Terry CollinsFilm
Pappa og dem2001Claude MontgomeryFilm
Monsteret sin ball2001Hank GrotowskiFilm
Mannen som ikke var der2001Ed CraneFilm
CatDog: The Great Parent Mystery2001CatDogs stefar (stemme), Hound Dog McDogTV-film
Sør for himmelen, vest for helvete2000Brig. SmallsFilm
The Last Real Cowboys2000TjæreKortfilm
Pushing Tin1999Russell BellFilm
En enkel plan1998JakobFilm
verdens undergang1998Dan TrumanFilm
Hjemmelaget1998Jack MarsdenFilm
Primære farger1998Richard JemmonsFilm
Katt hund1998CatDogs far, Hound Dog McDogTV-show
En pistol, en bil, en blondine1997Munk, sørFilm
En Alan Smithee-film: Burn Hollywood Burn1997Billy Bob ThorntonFilm
Prinsesse Mononoke1997Jigo (engelsk versjon, stemme)Film
Apostelen1997BråkmakerFilm
U-sving1997DarrellFilm
kongen på haugen1997Boyce HubertTV-show
Slyngbladnitten nittiseksKarl ChildersFilm
Vinnerennitten nittiseksJackFilm
Ikke se tilbakenitten nittiseksMarshallTV-film
Død mannnitten nitti femStore George DrakouliousFilm
Stjernene falt på Henriettanitten nitti femRoyFilm
Der utenitten nitti femJailbirdTV-film
Flytende1994Gun ClerkFilm
På dødelig grunn1994Homer CarltonFilm
Noen mennesker kaller det et slyngblad1994Karl ChildersKortfilm
Imot1994KjøpmannenTV-show
Blod inn blod ut1993LynFilm
Grå ridder1993LangstonFilm
Uanstendig forslag1993Day TripperFilm
Gravstein1993Johnny TylerFilm
Problemer bundet1993ColdfaceFilm
En falsk bevegelse1992Ray MalcolmFilm
Hearts Afire1992Billy bob davisTV-show
For guttene1991Marine Sergeant, KoreaFilm
The Dark Backward1991Beskytter hos Sloppy's (ubekreftet, ikke kreditert)Film
Evening Shade1990Alvin, blomsterhandlerTV-show
De utenforstående1990Buck MerrillTV-show
Går overbord1989DaveFilm
Chopper Chicks i Zombietown1989DonnyFilm
Sør for Reno1988MotmannFilm
Sirkus1988Billy BobTV-film
Mannen som brøt 1000 kjeder1987Dirigent (scener slettet)TV-film
Hunter's Blood1986Billy BobFilm
Matlock1986Pantelåners kontoristTV-show
Landing av knuter1979TimbermanTV-show
The Last Real CowboysHenry EbblingerFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Angelina Jolie og Billy Bob ThorntonAngelina Jolie
    • Pushing Tin
      1999
    [vis matchup]
  • Billy Bob Thornton og Amy SedarisAmy Sedaris
    • Puss in Boots
      2011
    [vis matchup]
  • Wendie Jo Sperber
    • Hearts Afire
      1992
    [vis matchup]
  • Billy Thornton og Halle BerryHalle Berry
    • Monsteret sin ball
      2001
    [vis matchup]
  • Cate Blanchett og Billy ThorntonCate Blanchett
    • Banditter
      2001
    [vis matchup]
  • Lauren Graham og Billy ThorntonLauren Graham
    • Dårlig nisse
      2003
    [vis matchup]
  • Virginia Madsen og Billy ThorntonVirginia Madsen
    • Astronautbonden
      2006
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...