Hoved Forhold Billie Joe Armstrong

Billie Joe Armstrong

Billie Joe Armstrong GiftAlder 49 år Zodiac Vannmannen Forhold 2 totalt Barn 2 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe ArmstrongBillie Joe Armstrong og Adrienne Armstrong har vært gift i 26 år siden 2. juli 1994. se forholdet

Forhold

Billie Joe Armstrong har vært i et forhold med Erica Paleno(1988 - 1991).

Om

Billie Joe Armstrong er en 49 år gammel amerikansk musiker. Han ble født 17. februar 1972 i Oakland, California og utdannet ved Pinole Valley High School, California (droppet ut), og er kjent for Green Day-frontfigur i en karriere som spenner over 1986 – nåtid og 1977 – nåtid. Stjernetegnet hans er Vannmannen.



Billie Joe Armstrong er medlem av følgende lister: Amerikanske plateprodusenter, amerikanske rocksangere og amerikanske singer-songwriters.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Billie Joe Armstrong! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift130 år, 4 måneder--
Dating12 år, 10 måneder--
Totalto30 år, 4 måneder16 år, 7 måneder2 år, 10 måneder

Detaljer

FornavnBillie
MellomnavnJoe
EtternavnArmstrong
Fullt navn ved fødselenBillie Joe Armstrong
Alternativt navnPastor Strychnine Twitch, Rev, Fink, Wilhelm Fink, Pastor Strychnine Twitch
Alder49 år
Fødselsdag17. februar 1972
FødestedOakland, California
Høyde5 '7' (170 cm)
ByggeSlank
ØyenfargeGrønn
HårfargeFarget svart
Karakteristisk funksjonPetite for a man - ca 5`7 ', Kjekk og sexy som helvete, farget svart hår.
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
ReligionAteist
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleJohn Swett High School, California, Pinole Valley High School, California (droppet ut)
Yrke TekstPunk-sanger og gitarist
YrkeMusiker
Krav til berømmelseGreen Day frontfigur
Musiksjanger (tekst)Punk rock, Alternativ Rock, Pop Punk, Rock, garasje rock
År (er) Aktiv1987 – nåtid, 1986 – nåtid, 1977 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal, gitar, piano, trommer, slagverk, saksofon, munnspill, mandolin, bass, fiolin
PlateselskapReprise, Lookout !, Adeline, Recess, Lookout, Warner Bros., Crush Music
Tilknyttede handlingerGreen Day, Pinhead Krutt, Nettverket, Foxboro Hot Tubs, The Boo, The Lonely Island, Norah Jones, The Replacements, Rancid, Common Rider, SWMRS, ARMSTRONGS, The Lookouts, Miranda Lambert, The Coverups, The Longshot
MorOllie Armstrong
BrorAlan Oller (Billies halvbror fra mors mors første ekteskap), David Armstrong
SøsterAnna Armstrong
FamiliemedlemJoey Armstrong (sønn) (musiker), Jakob Armstrong
VennTim Armstrong, Mark Hoppus, Travis Barker, Tom DeLonge, Jim Adkins, Jason Mewes, Matthew Fox, Adam Levine, Garard Way
Associated PeopleMike Dirnt (Green Day), Tre Cool (Green Day), Jason White (Green Day)
KjæledyrRocky (Dog)
Favoritt filmerBill And Teds Excellent Adventure [1989]
FavorittbandScreaming Weasel, Ramones, Sex Pistols, The Replacements
FavorittsangerHolidays In The Sun (Sex Pistols) [1977]
FavorittmatVegetarisk
FavorittfargerSvart

Billie Joe Armstrong (født 17. februar 1972) er en amerikansk sanger, låtskriver, musiker, plateprodusent og skuespiller. Armstrong fungerer som hovedvokalist, primær låtskriver og rytmegitarist til punkrockbandet Green Day, medstifter av Mike Dirnt. Han er også gitarist og vokalist for punkrockbandet Pinhead Gunpowder, og sørger for vokal for Green Days sideprosjekter Foxboro Hot Tubs, The Network og The Longshot.



Mer om Billie Joe Armstrong Mindre om Billie Joe Armstrong

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toAdrienne ArmstrongGift1991tilstede30 år
1Erica PalenoForhold18. februar 198819912 år
Adrienne Armstrong #to

Adrienne Armstrong

1991

Billie Joe Armstrong og Adrienne Armstrong h ...[vis par] #1

Erica Paleno

1988 - 1991

Erica Paleno og Billie Joe Armstrong separerer ...[vis par] #to

Adrienne Armstrong

1991

Billie Joe Armstrong og Adrienne Armstrong har vært gift i 26 år. De datet i 4 år etter å ha blitt sammen i 1991 og ble gift 2. juli 1994.

Forhold 30 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 52% Barn 2 barn se forholdet #1

Erica Paleno

1988 - 1991

Erica Paleno og Billie Joe Armstrong daterte fra mars 1988 til 1991.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder98%'> Kompatibilitet 60% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Billie Joe Armstrong49 VannmannenMusiker
amerikansk
Adrienne Armstrong51 VektenEktefelle
amerikansk
Erica Paleno47 Jomfruen
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Joseph MarcianoMann28. februar 199526 år gammel Adrienne Armstrong
Jakob FareMann12. september 199822 år gammel Adrienne Armstrong

Fotogalleri

Grønn dag Green Day - Q Magazine Pictorial [Storbritannia] (april 2020) Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong Adrienne Armstrong (III) og Billie Joe Armstrong

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Vanlig verden2016PerryFilm
Som søndag, som regn2014DennisFilm
Beruset historie2013Charlie ChaplinTV-show
Dette er 402012Billie Joe ArmstrongFilm
Sykepleier Jackie2009Jackie's PickupTV-show
The Simpsons Movie2007Green Day (stemme)Film
Live Freaky Die Freaky2006Charlie (stemme)Film
Hjemsøkt2002Ghostly Betting Man, Irv KratserTV-show
kongen på haugen1997AnsiktTV-show

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...