Hoved Forhold Benicio, oksen

Benicio, oksen

Benicio, oksen EnkeltRangering 546 9Alder 54 år Zodiac Vannmannen Forhold 11 totalt Barn 1 barn

Hvem dater han akkurat nå?

Benicio Del Toro er for tiden singel.

Forhold

Benicio Del Toro har vært forlovet med Valeria Golino(1988 - 1992).



Benicio Del Toro har vært i forhold til Catherine Keener(2008 - 2009), Sara Foster(2004 - 2006), Heather Graham(2001), Chiara Mastroianni(1998 - 2001), Alicia Silverstone(1996 - 1997)og Claire Forlani(nitten nitti fem).

Benicio Del Toro har hatt møte med Kimberly Stewart(2010), Lindsay Lohan(2006)og Sophie Dahl(2002).

Det ryktes at Benicio Del Toro har koblet seg til Scarlett Johansson(2004).



Om

Benicio Del Toro er en 54 år gammel skuespiller i Puerto Rico. Født Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez 19. februar 1967 i San Germán, Puerto Rico, er han kjent for The Usual Suspects i en karriere som strekker seg fra 1985 til nå. Stjernetegnet hans er Vannmannen.

Benicio Del Toro har vært i 3 matchups på skjermen, inkludert Alicia Silverstone i Overvekt (1997), Emily Blunt i Ulvemannen (2010)og Halle Berry i Ting vi mistet i brannen (2007).

Benicio Del Toro er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, Beste kvinnelige birolle Golden Globe (film) -vinnere og amerikanske TV-skuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Benicio Del Toro! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert14 år--
Dating63 år1 år1 måned, 14 dager
Støte på3---
Ryktet1---
Totalelleve4 år11 måneder, 11 dager1 måned, 14 dager

Detaljer

FornavnBenicio
MellomnavnAv
Etternavnokse
Fullt navn ved fødselenBenicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez
Alternativt navnBeno, Benicio del Toro
Alder54 år
Fødselsdag19. februar 1967
FødestedSan German, Puerto Rico
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeHazel
HårfargeSvart
StjernetegnVannmannen
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetMultiracial
NasjonalitetPuerto Ricansk
Videregående skoleMercersburg Academy, Mercersburg, PA
universitetUniversity of California i San Diego
Yrke TekstSkuespiller, filmprodusent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseDe vanlige mistenkte
År aktiv1987 – nåtid, 1985 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Kjendis Talent International
Offisielle nettstederwww.beniciodeltoro.com, www.nndb.com/people/087/000026009/
FarGustavo del toro
MorFausta Sanchez
BrorGustavo Del Toro Jr.

Benicio Monserrate Rafael del Toro Sánchez (født 19. februar 1967) er en puertoricansk skuespiller og produsent av spansk avstamning. Han har vunnet kritikerroste priser og flere utmerkelser, inkludert en Oscar, BAFTA-pris, Golden Globe-pris og Screen Actors Guild Award for sin skildring av den jade, men moralsk oppreiste politibetjenten Javier Rodriguez i filmen Traffic (2000). Del Toros opptreden som ex-con ble religiøs fanatiker i fortvilelse, Jack Jordan, i Alejandro González Iñárritus 21 Grams (2003) ga ham en andre Oscar-nominasjon for beste kvinnelige birolle, samt en andre nominasjon for Screen Actors Guild Awards og en BAFTA Kårer nominasjon for beste skuespiller i en hovedrolle.

Mer om Benicio Del Toro Mindre om Benicio Del Toro

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
elleveKimberly StewartStøte påNov 2010Nov 2010-
10Catherine KeenerForholdAugust 200820095 måneder
9Lindsay LohanStøte på20062006-
8Scarlett JohanssonStøte på R 20042004-
7Sara FosterForhold200420062 år
6Sophie dahlStøte påSeptember 2002September 2002-
5Heather GrahamForhold20012001-
4Chiara MastroianniForhold199820013 år
3Alicia silverstoneForholdApril 199619979 måneder
toClaire ForlaniForhold R 5. juni 199519th Jul 19951 måned
1Valeria GolinoForhold198819924 år
Kimberly Stewart #elleve

Kimberly Stewart

2010

Kimberly Stewart og Benicio Del Toro er ...[vis par] Catherine Keener #10

Catherine Keener

2008 - 2009

Catherine Keener og Benicio Del Toro delt ...[vis par] Lindsay Lohan #9

Lindsay Lohan

2006

Lindsay Lohan og Benicio Del Toro er separate ...[vis par] Scarlett Johansson #8Rykte

Scarlett Johansson

2004

Benicio Del Toro og Scarlett Johansson er s ...[vis par] Sara Foster #7

Sara Foster

2004 - 2006

Sara Foster og Benicio Del Toro skiltes i ...[vis par] Sophie dahl #6

Sophie dahl

2002

Sophie Dahl og Benicio Del Toro er separate ...[vis par] Heather Graham #5

Heather Graham

2001

Heather Graham og Benicio Del Toro er separert ...[vis par] Chiara Mastroianni #4

Chiara Mastroianni

1998 - 2001

Chiara Mastroianni og Benicio Del Toro deler ...[vis par] Alicia silverstone #3

Alicia silverstone

1996 - 1997

Alicia Silverstone og Benicio Del Toro deler ...[vis par] Claire Forlani #toRykte

Claire Forlani

nitten nitti fem

Claire Forlani og Benicio Del Toro var rykter ...[vis par] Valeria Golino #1

Valeria Golino

1988 - 1992

Valeria Golino og Benicio Del Toro separerte ...[vis par] #elleve

Kimberly Stewart

2010

Kimberly Stewart og Benicio Del Toro hadde et møte i november 2010.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 65% Barn 1 barn se forholdet #10

Catherine Keener

2008 - 2009

Catherine Keener og Benicio Del Toro datert fra august 2008 til 2009.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se forholdet #9

Lindsay Lohan

2006

Lindsay Lohan og Benicio Del Toro hadde et møte i februar 2006.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 47% se forholdet #8

Scarlett Johansson

2004 (rykter)

Det ryktes at Benicio Del Toro har koblet seg til Scarlett Johansson i 2004.

MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets60%Høyde91%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #7

Sara Foster

2004 - 2006

Sara Foster og Benicio Del Toro daterte fra 2004 til 2006.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 59% se forholdet #6

Sophie dahl

2002

Sophie Dahl og Benicio Del Toro hadde et møte i september 2002.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 35% se forholdet #5

Heather Graham

2001

Heather Graham og Benicio Del Toro daterte i 2001.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #4

Chiara Mastroianni

1998 - 2001

Chiara Mastroianni og Benicio Del Toro daterte fra 1998 til 2001.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets60%Alder72%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #3

Alicia silverstone

1996 - 1997

Alicia Silverstone og Benicio Del Toro daterte fra 1996 til 1997.

blågrønne dødsårsaker
Forhold 9 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #to

Claire Forlani

1995 (rykter)

Det ryktes at Claire Forlani hadde koblet seg til Benicio Del Toro 5. juni 1995.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% se forholdet #1

Valeria Golino

1988 - 1992

Valeria Golino og Benicio Del Toro var forlovet i 1988, men separerte seg senere i 1992 etter 4 år.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 57% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Benicio, oksen54 VannmannenSkuespiller
Puerto Ricansk
Kimberly Stewart41 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Catherine Keener62 VærenSkuespillerinne
amerikansk
Lindsay Lohan3. 4 KreftSkuespillerinne
amerikansk
Scarlett Johansson36 SkorpionenSkuespillerinne
amerikansk
Sara Foster40 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Sophie dahl43 JomfruenModell
Britisk
Heather Graham51 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Chiara Mastroianni49 TvillingeneSkuespillerinne
fransk
Alicia silverstone44 VektenSkuespillerinne
amerikansk
Claire Forlani49 SkyttenSkuespillerinne
Britisk
Valeria Golino55 VektenSkuespillerinne
Italiensk
Flere partnere Mindre partnere

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
DelilahHunn21. august 20119 år gammel Kimberly Stewart

Fotogalleri

Dora and the Lost City of Gold - Benicio Del Toro Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014) Escobar: Paradise Lost (2014)

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Den franske utsendelsen2021Moses RosenthalerFilm
All-Star Weekend2019Dr. PhillFilm
Dora og den tapte gullbyen2019Swiper (stemme)Film
Avengers: Infinity War2018SamlerenFilm
Sicario: Soldados dag2018AlexanderFilm
Røm ved Dannemora2018Richard MattTV-show
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi2017DJFilm
Den lille prinsen2015The Snake (stemme)Film
Escobar: Paradise Lost2015Pablo EscobarFilm
Leiemorder2015AlexanderFilm
En perfekt dag2015MambrúFilm
Ta fly - The New York Times2015UtøverKortfilm
Inherent Vice2014Sauncho Smilax, EsqFilm
Galaksens voktere2014SamlerenFilm
Thor: Den Mørke Verdenen2013Samleren (ikke kreditert)Film
Jimmy P.2013Jimmy PicardFilm
Vildmenn2012SideFilm
Ulvemannen2010Lawrence TalbotFilm
Et sted2010Kjendis (ikke kreditert)Film
Che: Del to2008Ernesto Che GuevaraFilm
Che: Del en2008Ernesto Che GuevaraFilm
Ting vi mistet i brannen2007Jerry SunborneFilm
Sin City2005Jackie BoyFilm
Trailer for en nyinnspilling av Gore Vidals Caligula2005MakroKortfilm
21 gram2003Jack JordanFilm
The Hunted2003Aaron HallamFilm
Mercedes 'Lucky Star'2002Mr. HKortfilm
Løftet2001Toby Jay WadenahFilm
Bran Van 3000 Feat. Curtis Mayfield: forbløffet2001DrosjesjåførKortfilm
Snatch.2000Franky Four FingersFilm
The Way of the Gun2000Harold LongbaughFilm
Trafikk2000Javier RodriguezFilm
Frykt og avsky i Las Vegas1998Dr. GonzoFilm
Overvekt1997VincentFilm
Joyride1997Detektiv lopezFilm
Basquiatnitten nittiseksBenny dalmauFilm
Cannes mannnitten nittiseksBenicio, oksenFilm
Viftennitten nittiseksJuan PrimoFilm
Begravelsennitten nittiseksGasparFilm
De vanlige mistenktenitten nitti femvinduFilm
China Moon1994Lamar DickeyFilm
Svømming med haier1994RexFilm
Fryktløs1993Manny rodrigoFilm
Gullegg1993Miami's Friend (som Benisio Del Toro)Film
Penger for ingenting1993Dino PalladinoFilm
Falne engler1993PacoTV-show
Christopher Columbus: Oppdagelsen1992Alvaro Harana (som Benicio del Toro)Film
Den indiske løperen1991MichaelFilm
Drug Wars: The Camarena Story1990Caro QuinteroTV-show
Calvin Klein: Besettelse1990MannTV-show
Lisens til å drepe1989DariusFilm
Tales from the Crypt1989RegningTV-show
Big Top Pee-wee1988Duke the Dog-Faced BoyFilm
Ohara1987MikeTV-show
Privat øye1987CarlosTV-show
Shell-spill1987PedrozaTV-show
Miami Vice1984PlystreTV-show
SelskapetJose Miguel Battle, Sr.Film
hvite løgnerFilm
Kill SwitchFilm
ReptilNicholsFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Alicia Silverstone og Benicio Del ToroAlicia silverstone
    • Overvekt
      1997
    [vis matchup]
  • Benicio Del Toro og Emily BluntEmily Blunt
    • Ulvemannen
      2010
    [vis matchup]
  • Halle Berry og Benicio Del ToroHalle Berry
    • Ting vi mistet i brannen
      2007
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...