Hoved Forhold Ariel Martin

Ariel Martin

Ariel Martin EnkeltAlder 20 år Zodiac Skorpionen Forhold 3 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Ariel Martin er for tiden singel.

Forhold

Ariel Martin har vært i forhold til Daniel Skye(2018), Blake Gray(2016 - 2017)og Zach Clayton(2016).



Om

Ariel Martin er en 20 år gammel amerikansk personlighet. Født Ariel Rebecca Martin den 22. november 2000 i Pembroke Pines, Florida, USA, hun er kjent for Musical.ly-videoer i en karriere som spenner over 2015-nå. Stjernetegnet hennes er Skorpionen.

Ariel Martin er medlem av følgende lister: Amerikanske kvinnelige sangere, Folk fra Florida og amerikanske bloggere.

Bidra

Hjelp oss å bygge vår profil av Ariel Martin! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating33 år, 4 måneder1 år, 4 måneder7 måneder, 24 dager
Total33 år, 4 måneder1 år, 4 måneder7 måneder, 24 dager

Detaljer

FornavnAriel
MellomnavnRebecca
EtternavnMartin
Fullt navn ved fødselenAriel Rebecca Martin
Alternativt navnBaby Ariel, Ariel Martin, Babyariel, Baby, Ariel Rebecca Martin
Alder20 år
Fødselsdag22. november 2000
FødestedPembroke Pines, Florida, USA
Høyde157 cm (5 '2')
Vekt57 kg (125 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeGrønn
HårfargeFarget blond
StjernetegnSkorpionen
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSocial Media Personality, Singer, Musician, Actress, Director, Producer, Writer, Vlogger
YrkePersonlighet
Krav til berømmelseMusical.ly videoer
År aktiv2015 – nåtid, 2015-nåtid
Byste (tommer)32
KoppstørrelseB
Midje (tommer)2. 3
Hofter (tommer)32
Klærstørrelseto
Skostørrelse7
Offisielle nettstederwww.babyariel.com/, www.facebook.com/OfficialBabyAriel, www.instagram.com/babyariel/, www.snapchat.com/add/arielxrebecca, twitter.com/BabyAriel, www.younow.com/BabyAriel, www. youtube.com/c/BabyAriel, http://babyariel.com
FavorittfargerNett

Ariel Rebecca Martin (født 22. november 2000), kjent som Baby Ariel, er en amerikansk personlighet, sanger og skuespillerinne, kjent for sine videoer på den sosiale medieplattformen musical.ly (nå kjent som TikTok). Hun ble anerkjent som en av de mest innflytelsesrike menneskene på Internett av tidsskriftet Time i 2017, og hun ble omtalt på Forbes 2017-listen over topp underholdningsinfluencer.

Mer om Ariel Martin Mindre om Ariel Martin

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Daniel SkyeUkjent R 20182018-
toBlake GrayForhold10. november 20162nd Jul 20177 måneder
1Zach ClaytonForhold20162016-
Daniel Skye #3Rykte

Daniel Skye

2018

Det ble ryktet at Daniel Skye og Ariel Martin ...[vis par] Blake Gray #to

Blake Gray

2016 - 2017

Blake Gray og Ariel Martin er skilt ...[vis par] Zach Clayton #1

Zach Clayton

2016

Zach Clayton og Ariel Martin er atskilt ...[vis par] #3

Daniel Skye

2018 (Ryktet)

Det ryktes at Daniel Skye har koblet seg til Ariel Martin i 2018.

MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets40%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 67% se forholdet #to

Blake Gray

2016 - 2017

Blake Gray og Ariel Martin hadde et forhold fra 10. november 2016 til 2. juli 2017.



Forhold 7 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 92% se forholdet #1

Zach Clayton

2016

Zach Clayton og Ariel Martin hadde et forhold fra juli 2016 til juli 2016.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ariel Martintjue SkorpionenPersonlighet
amerikansk
Daniel Skyetjue TvillingeneMusiker
amerikansk
Blake Graytjue SteinbukkenPersonlighet
amerikansk
Zach Claytontjue KreftPersonlighet
amerikansk

Fotogalleri

Baby Ariel - ‘Kim Possible’ Premiere i Los Angeles Baby Ariel - ‘Kim Possible’ Premiere i Los Angeles Baby Ariel - ‘Kim Possible’ Premiere i Los Angeles Baby Ariel - ‘Kim Possible’ Premiere i Los Angeles Baby Ariel - ‘Kim Possible’ Premiere i Los Angeles Baby Ariel - Billboard Latin Music Awards 2017 i Miami Baby Ariel - Billboard Latin Music Awards 2017 i Miami Baby Ariel - Billboard Latin Music Awards 2017 i Miami Baby Ariel - Billboard Latin Music Awards 2017 i Miami

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Z-O-M-B-I-E-S 22020WynterTV-film
Gruppechat med Jayden og Brent2020SelvTV-show
Bixler High Private Eye2019Kenzie MessinaTV-film
Vikaren2019SelvTV-show
Double Dare2018SelvdeltakerTV-show
Brat Chat2018Selv - GjestTV-show
Baby Doll Records2018TRETV-show
Dobbelt nederlandskhet: Ser dobbelt2017.Baby Ariel (segmentet 'Life Goes On') (som Baby Ariel)Film
Kyllingjenter2017.TRETV-show
Bizaardvark2016TiffanyTV-show
Henry Danger2014PatinaTV-show
Red Carpet Report2009SelvTV-show
Wild 'N Out2005SelvlagskapteinTV-show
Laget i Hollywood2005SelvTV-show
Vis mer Vis mindre

Interessante Artikler

Redaksjonens

Alex Kapp
Alex Kapp
28. mai 2021 ... Nyheter fra Alex Kapp, sladder, bilder av Alex Kapp, biografi, kjærestelisten til Alex Kapp 2016. Forholdshistorie. Alex Kapp forholdsliste. Alex Kapp dating historie, 2021, 2020, liste over Alex Kapp forhold.
Liv Pollock
Liv Pollock
28. mai 2021 ... Liv Pollock nyheter, sladder, bilder av Liv Pollock, biografi, Liv Pollock kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liv Pollock forholdsliste. Liv Pollock dating historie, 2021, 2020, liste over Liv Pollock forhold.
Titian Villas Boas
Titian Villas Boas
28. mai 2021 ... Ticiana Villas Boas nyheter, sladder, bilder av Ticiana Villas Boas, biografi, Ticiana Villas Boas kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Ticiana Villas Boas forholdsliste. Ticiana Villas Boas dating historie, 2021, 2020, liste over Ticiana Villas Boas forhold.
Juliette Mayniel
Juliette Mayniel
28. mai 2021 ... Juliette Mayniel nyheter, sladder, bilder av Juliette Mayniel, biografi, Juliette Mayniel kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Juliette Mayniel forholdsliste. Juliette Mayniel dating historie, 2021, 2020, liste over Juliette Mayniel forhold.
Zuleyka Rivera Mendoza
Zuleyka Rivera Mendoza
28. mai 2021 ... Zuleyka Rivera Mendoza nyheter, sladder, bilder av Zuleyka Rivera Mendoza, biografi, Zuleyka Rivera Mendoza kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Zuleyka Rivera Mendoza forholdsliste. Zuleyka Rivera Mendoza dating historie, 2021, 2020, liste over Zuleyka Rivera Mendoza forhold.
Claude François og Isabelle Forêt
Claude François og Isabelle Forêt
28. mai 2021 ... Claude François og Isabelle Forêt bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Ingrid Leija og Jesús Garza
Ingrid Leija og Jesús Garza
28. mai 2021 ... Ingrid Leija og Jesús Garza bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...