Hoved Forhold Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande GiftRangering 2 toAlder 27 år Zodiac Kreft Forhold 8 totalt Gratulerer Ariana Grande og Dalton Gomez!
Gift i mai 2021.

Hvem dater hun akkurat nå?

Ariana Grande og Dalton GomezDalton Gomez og Ariana Grande har vært gift i 17 dager siden mai 2021. se forholdet

Forhold

Ariana Grande har vært forlovet med Pete Davidson(2018).

Ariana Grande har vært i forhold til Mac Miller(2016 - 2018), Ricky Alvarez(2015 - 2016), Store Sean(2014 - 2015), Nathan Sykes(2013), Jai Brooks(2012 - 2014)og Graham Phillips(2008 - 2011).



Om

Ariana Grande er en 27 år gammel amerikansk sanger. Født Ariana Grande Butera 26. juni 1993 i Boca Raton, Florida, USA, hun er kjent for Victorious. Stjernetegnet hennes er kreft.

som er andrew mccarthy gift med

Ariana Grande har vært i 9 matchups på skjermen, inkludert Chris O'Neal i Svindle (2013), Ephraim Sykes i Hairspray Live! (2016), Max Carver i Seirende (2010), Avan Jogia i Seirende (2010)og Ed Westwick i Mens du sov (nitten nitti fem).

Ariana Grande er medlem av følgende lister: Tidligere romersk-katolikker, amerikanske dansemusikere og amerikanske kvinnelige sangere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Ariana Grande! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

hvor gammel er christina-modellen

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift11 år, 4 måneder--
Engasjert15 måneder, 15 dager--
Dating63 år, 3 måneder1 år, 6 måneder4 måneder, 2 dager
Total83 år, 3 måneder1 år, 4 måneder4 måneder, 2 dager

Detaljer

FornavnAriana
EtternavnGrande-Butera
Fullt navn ved fødselenAriana grande butera
Alternativt navnAri, Little Red, Riri, Arianna Grande-Butera, Ariana Grande
Alder27 år
Fødselsdag26. juni 1993
FødestedBoca Raton, Florida, USA
Høyde152 cm
Vekt47 kg (104 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeBrun - Mørk
Karakteristisk funksjonDimple på venstre kinn, liten statur, hennes signatur høye hestehale
StjernetegnKreft
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleNorth Broward Prepatory School (frafall)
Yrke TekstSanger, skuespillerinne, modell, danser, stemmeartist
YrkeSanger
Krav til berømmelseSeirende
Musiksjanger (tekst)Pop, R&B, Edm
År aktiv2008 – nåtid
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapRepublikk, Nick
Tilknyttede handlingerNicki Minaj, Big Sean, Mac Miller, Victoria Monét, Pharrell Williams, Tayla Parx, Social House, Cashmere Cat, Justin Bieber, Elizabeth Gillies, The Weeknd
Talent Agency (f.eks. Modellering)Entertainment Booking Agency, Richard De La Font Agency
Byste (tommer)32
KoppstørrelseTIL
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)32
Klærstørrelseto
Skostørrelse6 (US), 37,5 (EU), 4,5 (UK), 230 (J)
Offisielle nettstederarianagrande.com, myspace.com/arianagrande, www.facebook.com/arianagrande, twitter.com/arianagrande, arianasings.tumblr.com, www.youtube.com/user/arianagrande ', instagram.com/arianagrande/, instagram. com / arianagrande, www.nndb.com/people/610/000274785/, http://www.arianagrande.com/, http://arianagrande.com, https://www.arianagrande.com, https: // arianagrande.com, https://arianagrande.com/
FarEdward Butera
MorJoan Grande
BrorFrankie Grande (halvbror)
VennElizabeth Gillies, Daniella Monet, Justin Bieber, Avan Jogia, Camila Cabello, Matt Bennett, Greyson Chance, Colleen Ballinger, Glozell Green, Austin Mahone, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna, Scooter Braun, Emma Roberts, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zedd, Iggy Azealea, Jack Griffo, Zendaya, Bella Thorne, Aretha Franklin, Michelle Obama, Barack Obama, Nick Jonas, Kira Kosarin, Nikki Bella, Brie Bella, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Taylor Swift, Victoria Justice, Meghan Trainor, Robbie Shapiro, Tori Vega, Trina Vega, Andre Harris, Jade West, Beck Oliver
Associated PeopleJennette McCurdy, Elizabeth Gillies, Frankie Grande, Iggy Azealea, Zedd, Scooter Braun, Justin Bieber
KjæledyrCoco (hund), Toulouse (hund), Ophelia (hund)
FavorittfolkBeyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Marilyn Monroe, Dan Schneider, Madonna, Mariah Carey, Scott Fellows, Scooter Braun, Celine Dion, Jennifer Garner, Leonardi DiCaprio, Audrey Hepburn, Natalie Portman, Jim Carey, Lionel Messi
Favoritt filmerWreck It-Ralph, Love Actually, The Notebook, Swindle, 13 Going on 30, Frozen, Bruce Almighty
Favoritt TV-serierVictorious, Survivors, America's Next Top Model, Life Series, Sam and Cat, House of Anubis, The Voice, Gossip Girl, Project Runway
FavorittbandImogen Heap, Big Time Rush, One Direction, Christina Aguilera, Mariah Carrey
FavorittsangerVakker - Christina Aguillera, Hva gjør deg vakker - One Direction, Scream - Usher
FavorittbøkerHarry Potter-serien
FavorittstederSør-Afrika, Malaysia, Boca Raton, Florida
FavorittmatLaks, kokosnøttvann, kakaopuffer, jordbær, salat
FavorittfargerBlekrosa, rød, babygrønn, marshmallow hvit
Favoritt tilbehørStøvler, hårbuer, hårbånd, ponnihaleholder

Ariana Grande-Butera () (født 26. juni 1993) er en amerikansk sanger og skuespillerinne. Grande ble født i Boca Raton, Florida, og begynte sin karriere 15 år gammel i Broadway-musikalen 13. Hun ble kjent for sin rolle som Cat Valentine i Nickelodeon-tv-serien Victorious (2010–2013) og Sam & Cat (2013–2014) ). Hun signerte deretter med Republic Records i 2011 etter at lederne av etiketten oppdaget YouTube-videoer av dekselsangene hennes. Hennes 1950-tallet doo-wop-påvirkede pop- og R & B-debutalbum, Yours Truly (2013), toppet det amerikanske Billboard 200-diagrammet, mens hovedsingelen 'The Way' kom til topp 10 på den amerikanske Billboard Hot 100. Ved utgivelsen kritikere sammenlignet Grande med Mariah Carey for sitt brede vokalområde og fløyteregister.

Mer om Ariana Grande Mindre om Ariana Grande

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
8Dalton GomezGiftJanuar 2020tilstede1 år
7Pete DavidsonForholdMai 201813. oktober 20185 måneder
6Mac MillerForholdAug 2016Mai 20181 år
5Ricky AlvarezForholdJuni 201520161 år
4Store SeanForholdJuli 2014Apr 20159 måneder
3Nathan SykesForholdAugust 2013Desember 20134 måneder
toJai BrooksForholdAug 2012Juli 20141 år
1Graham PhillipsForholdSeptember 2008Desember 20113 år
Dalton Gomez #8

Dalton Gomez

2020

Dalton Gomez og Ariana Grande har vært gift ...[vis par] Pete Davidson #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson og Ariana Grande skiltes på ...[vis par] Mac Miller #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller og Ariana Grande skiltes i mai ...[vis par] Ricky Alvarez #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez og Ariana Grande skiltes i ...[vis par] Store Sean #4

Store Sean

2014 - 2015

Big Sean og Ariana Grande skilte seg på 8.A ...[vis par] Nathan Sykes #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes og Ariana Grande skilte seg i D ...[vis par] Jai Brooks #to

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks og Ariana Grande skilte seg i februar ...[vis par] Graham Phillips #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande og Graham Phillips skilt i ...[vis par] #8

Dalton Gomez

2020

Dalton Gomez og Ariana Grande har vært gift i 17 dager. De datet i 11 måneder etter å ha blitt sammen i januar 2020. Etter 4 måneders forlovelse giftet de seg i mai 2021.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 51% se forholdet #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson og Ariana Grande var forlovet i 4 måneder. De daterte i 1 måned etter å ha blitt sammen i mai 2018. De var forlovet 9. juni 2018, men ble skilt senere 13. oktober 2018.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller og Ariana Grande datert fra august 2016 til mai 2018.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez og Ariana Grande datert fra juni 2015 til juli 2016.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 68% se forholdet #4

Store Sean

2014 - 2015

Big Sean og Ariana Grande datert fra juli 2014 til april 2015.

som har george clooney datert
Forhold 9 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes og Ariana Grande daterte fra august til desember 2013.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 48% se forholdet #to

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks og Ariana Grande daterte fra april til juli 2014.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande og Graham Phillips datert fra 2008 til desember 2011.

Forhold 3 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Alder98%'> Kompatibilitet 30% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ariana Grande27 KreftSanger
amerikansk
Dalton Gomez25 LeoAnnen
amerikansk
Pete Davidson27 SkorpionenKomiker
amerikansk
Mac Miller26 SteinbukkenRapper
amerikansk
Ricky Alvarez28 KreftDanser
Meksikansk
Store Sean33 VærenRapper
amerikansk
Nathan Sykes28 VærenSanger
Britisk
Jai Brooks26 TyrenMusiker
Australsk
Graham Phillips28 VærenSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande - Driving Tesla i Los Angeles Ariana Grande Ariana Grande - Middagsdato med forloveden Dalton Gomez i Los Angeles Ariana Grande - Middagsdato med forloveden Dalton Gomez i Los Angeles Ariana Grande - Middagsdato med forloveden Dalton Gomez i Los Angeles

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Ikke se opp2020Riley BinaFilm
Men in Black: International2019Alien on TV Monitor (ikke kreditert)Film
Tuller2018Liten storTV-show
Zoolander 22016Latex BDSMFilm
Hairspray Live!2016Penny PingletonTV-film
Stevie Wonder Feat Ariana Grande: Faith2016Ariana GrandeKortfilm
Skrik dronninger2015.Chanel # 2TV-show
Underdogs2013Laura (amerikansk versjon, stemme)Film
Svindle2013Amanda BensonTV-film
Sam & Cat2013Cat Valentine, SelfTV-show
Snøfnugg, den hvite gorillaen2011Snowflake (engelsk versjon, stemme)Film
iParty med Victorious2011Cat ValentineTV-film
Seirende2010Cat, Cat ValentineTV-show
Nickelodeon-rollebesetning: Jingle Bells 2010-versjon2010Ariana GrandeKortfilm
Batteriet er nede2008Bat Mitzvah RifferTV-show
Winx Klubb2004Prinsesse DiasproTV-show
Familiemann1999Italiensk jenteTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Ariana Grande og Chris O'NealChris O'Neal
    • Svindle
      2013
    [vis matchup]
  • Ariana Grande og Ephraim SykesEphraim Sykes
    • Hairspray Live!
      2016
    [vis matchup]
  • Ariana Grande og Max CarverMax Carver
    • Seirende
      2010
    [vis matchup]
  • Avan Jogia og Ariana GrandeAvan Jogia
    • Seirende
      2010
    [vis matchup]
  • Ed Westwick og Ariana GrandeEd Westwick
    • Det er så Raven
      2003
    [+1 til]
  • Matt Angel og Ariana GrandeMatt Angel
    • Seirende
      2010
    [vis matchup]
  • Matt Bennett og Ariana GrandeMatt Bennett
    • The Twilight Saga: Breaking Dawn - Del 1
      2011
    [+1 til]
  • Matthew Morrison og Ariana GrandeMatthew Morrison
    • Underdogs
      2013
    [vis matchup]
  • Owen Wilson og Ariana GrandeOwen Wilson
    • Zoolander 2
      2016
    [vis matchup]
Flere Ariana Grande Matchups på skjermen Mindre Ariana Grande Matchups på skjermen

Interessante Artikler