Hoved Forhold Anthony Michael Hall

Anthony Michael Hall

Anthony Michael Hall EngasjertRangering 1908 885Alder 53 år Zodiac Væren Forhold 13 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Anthony Michael Hall og Lucia OskerovaLucia Oskerova og Anthony Michael Hall forlovet seg i september 2019. se forholdet

Forhold

Anthony Michael Hall har vært i forhold til Diana Falzone(2009 - 2010), Trisha Paytas(2008 - 2013), Fiona Forbes(2007 - 2008), Reagan Black(2006), Corinne Saffell(2004 - 2006), Sandra Guerard(2001 - 2006), Alison Hughes(1999), Kelly Stone(1994), Teresa De Saint(1990 - 2002)og Molly Ringwald(1984 - 1985).

Anthony Michael Hall har hatt møter med Elisabeth Röhm(2006 - 2007)og Samantha Phillips.



Om

Anthony Michael Hall er en 53 år gammel amerikansk skuespiller. Født Michael Anthony Thomas Charles Hall 14. april 1968 i West Roxbury, Boston, Massachusetts, USA. Han er kjent for Sixteen Candles, The Breakfast Club, Weird Science, The Dead Zone TV Show i en karriere som spenner over 1977 – nåtid. Stjernetegnet hans er Væren.

Anthony Michael Hall har deltatt i 5 matchups på skjermen, inkludert Haviland Morris i Seksten lys (1984), Suzanne Snyder i Merkelig vitenskap (1985), Uma Thurman i Johnny Be Good (1988), Bobbie Phillips inn Hils Caesar (1994)og Winona Ryder i Edward Scissorhands (1990).

Anthony Michael Hall er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Anthony Michael Hall! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

hvem er isabel may dating

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Engasjert16 år, 9 måneder--
Dating1012 år, 1 måned2 år, 10 måneder2 måneder, 1 dag
Støte påto2 måneder, 1 dag1 måned-
Total1. 312 år, 1 måned2 år, 9 måneder2 måneder, 1 dag

Detaljer

FornavnAnthony
MellomnavnMichael
EtternavnHall
Fullt navn ved fødselenMichael Anthony Thomas Charles Hall
Alternativt navnMichael Anthony Hall
Alder53 år
Fødselsdag14. april 1968
FødestedWest Roxbury, Boston, Massachusetts, USA
Høyde6 '2' (188 cm)
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
Religionromersk-katolske
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleManhattans profesjonelle barneskole
Yrke TekstSkuespiller, produsent
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseSeksten stearinlys, The Breakfast Club, Weird Science, The Dead Zone TV Show
År aktiv1980 – nåtid, 1977 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Imperium 7 Agency
Merke påtegning(2012) TV-reklame: Old Navy klesbutikker., Han var kornbaren til Honeycomb, flere reklamer for Bounty Chocolate Bars
Offisielle nettstederwww.anthonymichaelhall.net/, www.nndb.com/people/617/000022551/, myspace.com/anthonymichaelhall, http://www.anthonymichaelhall.net/, http://www.anthonymichaelhall.net, http: / /www.anthonymichaelhall.com
FarLarry Hall
MorMercedes Hall (1948)
SøsterMary Christian Chestaro (1978)
Favoritt TV-serierDen døde sonen
FavorittfargerRødgrønn

Michael Anthony Hall (født 14. april 1968), kjent profesjonelt som Anthony Michael Hall, er en amerikansk skuespiller som er mest kjent for filmene sine med John Hughes, som inkluderer ungdomsklassikerne Sixteen Candles, The Breakfast Club og Weird Science.

Mer om Anthony Michael Hall Mindre om Anthony Michael Hall

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1. 3Lucia OskerovaForholdAugust 2014tilstede6 år
12Diana FalzoneForhold200920101 år
elleveTrisha PaytasForhold2008August 20135 år
10Fiona ForbesForhold200720081 år
9Elisabeth RöhmStøte påNov 2006Januar 20072 måneder
8Reagan BlackForhold2006Oktober 20062 måneder
7Corinne SaffellForholdDesember 200420061 år
6Sandra GuerardForholdFebruar 2001Mai 20065 år
5Alison HughesForholdFebruar 1999September 19996 måneder
4Kelly StoneForholdApril 199419945 måneder
3Teresa De SaintForhold1990Februar 200212 år
toMolly RingwaldForhold198419851 år
1Samantha PhillipsStøte på -
Lucia Oskerova #1. 3

Lucia Oskerova

2014

Lucia Oskerova og Anthony Michael Hall fikk ...[vis par] Diana Falzone #12

Diana Falzone

2009 - 2010

Diana Falzone og Anthony Michael Hall separa ...[vis par] Trisha Paytas #elleve

Trisha Paytas

2008 - 2013

Trisha Paytas og Anthony Michael Hall separa ...[vis par] Fiona Forbes #10

Fiona Forbes

2007 - 2008

Fiona Forbes og Anthony Michael Hall er ...[vis par] Elisabeth Röhm #9

Elisabeth Röhm

2006 - 2007

Elisabeth Röhm og Anthony Michael Hall er ...[vis par] #8

Reagan Black

2006

Reagan Black og Anthony Michael Hall separerer ...[vis par] Corinne Saffell #7

Corinne Saffell

2004 - 2006

Corinne Saffell og Anthony Michael Hall sepa ...[vis par] Sandra Guerard #6

Sandra Guerard

2001 - 2006

Sandra Guerard og Anthony Michael Hall skiller ...[vis par] #5

Alison Hughes

1999

Alison Hughes og Anthony Michael Hall separa ...[vis par] Kelly Stone #4

Kelly Stone

1994

Kelly Stone og Anthony Michael Hall skiller ...[vis par] #3

Teresa De Saint

1990 - 2002

Teresa De Saint og Anthony Michael Hall vet ...[vis par] Molly Ringwald #to

Molly Ringwald

1984 - 1985

Molly Ringwald og Anthony Michael Hall skiller ...[vis par] Samantha Phillips #1

Samantha Phillips

Samantha Phillips og Anthony Michael Hall vi ...[vis par] #1. 3

Lucia Oskerova

2014

Lucia Oskerova og Anthony Michael Hall har vært forlovet i 1 år. De begynte å date i august 2014 og etter 5 år var de forlovet i september 2019.



Forhold 6 år MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% se forholdet #12

Diana Falzone

2009 - 2010

Diana Falzone og Anthony Michael Hall daterte fra 2009 til 2010.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder1. 3%'> Kompatibilitet 42% se forholdet #elleve

Trisha Paytas

2008 - 2013

Trisha Paytas og Anthony Michael Hall datert fra 2008 til august 2013.

Forhold 5 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder1%'> Kompatibilitet 53% se forholdet #10

Fiona Forbes

2007 - 2008

Fiona Forbes og Anthony Michael Hall hadde et forhold fra 2007 til 2008.

Forhold 1 år MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% se forholdet #9

Elisabeth Röhm

2006 - 2007

Elisabeth Röhm og Anthony Michael Hall hadde et møte i november 2006.

hvem gjør august alsina date
Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 71% se forholdet #8

Reagan Black

2006

Reagan Black og Anthony Michael Hall daterte fra 2006 til oktober 2006.

Forhold 2 måneder se forholdet #7

Corinne Saffell

2004 - 2006

Corinne Saffell og Anthony Michael Hall daterte fra 2006 til september 2006.

Forhold 1 år MåleResultatHøyde73%'> Kompatibilitet 18% se forholdet #6

Sandra Guerard

2001 - 2006

Sandra Guerard og Anthony Michael Hall daterte fra mars 2001 til mai 2006.

Forhold 5 år MåleResultatHøyde55%'> Kompatibilitet 14% se forholdet #5

Alison Hughes

1999

Alison Hughes og Anthony Michael Hall daterte fra 1999 til september 1999.

Forhold 6 måneder se forholdet #4

Kelly Stone

1994

Kelly Stone og Anthony Michael Hall daterte fra 1994 til september 1994.

Forhold 5 måneder MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Alder52%'> Kompatibilitet 33% se forholdet #3

Teresa De Saint

1990 - 2002

Teresa De Saint og Anthony Michael Hall daterte fra 1990 til februar 2002.

som har bruno mars datert
Forhold 12 år se forholdet #to

Molly Ringwald

1984 - 1985

Molly Ringwald og Anthony Michael Hall daterte fra 1984 til 1985.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets40%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #1

Samantha Phillips

Samantha Phillips hadde et møte med Anthony Michael Hall.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 47% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Anthony Michael Hall53 VærenSkuespiller
amerikansk
Lucia Oskerova- Skuespillerinne
Diana Falzone38 VannmannenTV nyheter
amerikansk
Trisha Paytas33 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Fiona Forbes- TV-personlighet
Kanadisk
Elisabeth Röhm48 TyrenSkuespillerinne
amerikansk
Reagan Black-
Corinne Saffell- Skuespillerinne
amerikansk
Sandra Guerard- Modell
Kanadisk
Alison Hughes-
Kelly Stone54 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Teresa De Saint-
Molly Ringwald53 VannmannenSkuespillerinne
amerikansk
Samantha Phillips55 fiskModell (voksen / glamour)
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Mord skrev hun Anthony Michael Hall - Reklame Weird Science - Anthony Michael Hall Weird Science - Suzanne Snyder Weird Science - Kelly LeBrock Weird Science - Kelly LeBrock Weird Science - Kelly LeBrock Weird Science - Anthony Michael Hall Weird Science - Anthony Michael Hall Weird Science - Anthony Michael Hall Weird Science - Anthony Michael Hall Weird Science - Anthony Michael Hall

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Halloween-drap2021Tommy DoyleFilm
Null2019Mr. CleanFilm
Broken Ground2019TV-show
Bodied2018Professor MerkinFilm
Krigsmaskin2017Greg PulverFilm
Riverdale2017Rektor fjærhodeTV-show
The Lears2017Glenn LearFilm
Live by Night2016Gary L. SmithFilm
Naturlig utvalg2016Mr. StevensonFilm
Noe om henne2015JackFilm
Resultater2015GrigoryFilm
Imitert rosentre2015Detektiv WilletTV-show
Bisarre overføringer fra Bermuda-trekanten2015TV-show
Foxcatcher2014JackFilm
Mord i det første2014Paul BarnesTV-show
Med Nation2014Gideon GouldTV-show
Etterspill2013Tom FioriniFilm
Venneforespørsel2013KanFilm
Agenter for S.H.I.E.L.D.2013Mr. KitsonTV-show
Svartelisten2013Robby ResslerTV-show
The Goldbergs2013Mr. Perott, sikkerhetsvaktTV-show
Zombie Night2013PatrickTV-film
Pinlig.2011Mr. HartTV-show
Last Man Standing2011Nick CollinsTV-film
Ingen vanlig familie2010Roy MinorTV-show
Lager 132009Walter SykesTV-show
Samfunnet2009MikeTV-show
The Dark Knight2008Mike EngelFilm
Gotham i kveld2008Mike EngelTV-show
Bluesen2007LarryFilm
Endelig tilnærming2007Greg GilliadTV-film
Psykisk2006Harris ørretTV-show
Morsom Valentine2005JoshFilm
Amerikansk far!2005TomTV-show
Entourage2004Anthony Michael HallTV-show
Alt om Benjamins2002Lil JFilm
CSI: Miami2002James BradstoneTV-show
Den døde sonen2002Johnny SmithTV-show
Freddy fikk fingret2001Mr. DavidsonFilm
Hulemannens valentine2001BobFilm
61 *2001Whitey FordTV-film
Hitched2001Ted RobbinsTV-film
Hysteria: Def Leppard Story2001Mutt LangeTV-film
Lykkelige ulykker2000Anthony Michael HallFilm
Hevn2000Brian CutlerFilm
Fotografen2000GregFilm
2 Lite, 2 sent1999Mr. BurgginsFilm
Skittkjøpmann1999Jeffry Alan SpacyFilm
Et snev av håp1999Dean KraftTV-film
Pirates of Silicon Valley1999Bill GatesTV-film
Kyllingsuppe for sjelen1999Chris, Dr. GigglebonesTV-show
Sløv1998Cameo Utseende (scener slettet)Film
The Crow: Stairway to Heaven1998Offiser Reid TruaxTV-show
Trojanskrigen1997BussjåførFilm
Sulten1997MichaelTV-show
Cold Night Into Dawn1997Eddie RodgersFilm
Claude's Crib1997ShortyTV-show
Utgang i rødtnitten nittiseksNickFilm
Gravennitten nittiseksTravis PercellFilm
Kapret: fly 285nitten nittiseksPeter CroninTV-film
Poltergeist: The Legacynitten nittiseksJohn GriffinTV-show
Jamie Foxx Shownitten nittiseksTimTV-show
Ripplenitten nitti femMarshall GrayKortfilm
En bøtte med blodnitten nitti femWalterTV-film
Dødelige spillnitten nitti femChuck ManningTV-show
Hils Caesar1994Julius Caesar McMurtyFilm
Hvem må jeg drepe?1994Jimmys venn Kevin FriedlandFilm
Texas1994Yancey QuimperTV-film
Berørt av en engel1994Thomas PrescottTV-show
Seks grader av separasjon1993TrentFilm
Diagnosemord1993Dr. JohnsonTV-show
NYPD Blue1993Hanson RikerTV-show
Inni sola1992Tom sladeFilm
Et gnom med navnet Gnorm1990Casey GallagherFilm
Edward Scissorhands1990JimFilm
Uansett hva som skjedde med Mason Reese1990Mason Reese (stemme)Kortfilm
Tales from the Crypt1989Reggie SkulnickTV-show
Johnny Be Good1988Johnny WalkerFilm
Utenfor grensene1986Daryl CageFilm
Frokostklubben1985Brian JohnsonFilm
Merkelig vitenskap1985Gary WallaceFilm
Seksten lys1984NerdFilm
Mord skrev hun1984FranklinTV-show
National Lampoon's Vacation1983Rusty GriswoldFilm
Går tom1983KylieTV-film
Sixpack1982DokFilm
Rascals and Robbers: The Secret Adventures of Tom Sawyer og Huck Finn1982Huckleberry FinnTV-film
Jennifer's Journeynitten åtti enMichaelTV-show
CBS bibliotek1979TV-show
ABC Weekend Spesialtilbud1977GuttenTV-show
Saturday Night Live1975Fed Jones, Various, Young Art GarfunkelTV-show
KlassenFaulkFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Anthony Hall og Haviland MorrisHaviland Morris
    • Seksten lys
      1984
    [vis matchup]
  • Anthony Hall og Suzanne SnyderSuzanne Snyder
    • Merkelig vitenskap
      1985
    [vis matchup]
  • Anthony Hall og Uma ThurmanUma Thurman
    • Johnny Be Good
      1988
    [vis matchup]
  • Bobbie Phillips
    • Hils Caesar
      1994
    [vis matchup]
  • Winona Ryder og Anthony Michael HallWinona Ryder
    • Edward Scissorhands
      1990
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Frances Anderson Swaggart
Frances Anderson Swaggart
28. mai 2021 ... Frances Anderson Swaggart nyheter, sladder, bilder av Frances Anderson Swaggart, biografi, Frances Anderson Swaggart kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Frances Anderson Swaggart forholdsliste. Frances Anderson Swaggart dating historie, 2021, 2020, liste over Frances Anderson Swaggart forhold.
Giannina Maradona
Giannina Maradona
28. mai 2021 ... Giannina Maradona nyheter, sladder, bilder av Giannina Maradona, biografi, Giannina Maradona kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giannina Maradona forholdsliste. Giannina Maradona dating historie, 2021, 2020, liste over Giannina Maradona forhold.
Conan O'Brien og Liza Powell
Conan O'Brien og Liza Powell
28. mai 2021 ... Conan O'Brien og Liza Powell bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Lyng armbrøst
Lyng armbrøst
28. mai 2021 ... Heather Armbrust nyheter, sladder, bilder av Heather Armbrust, biografi, Heather Armbrust kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Heather Armbrust forholdsliste. Heather Armbrust dating historie, 2021, 2020, liste over Heather Armbrust forhold.
Tana Munblowsky
Tana Munblowsky
28. mai 2021 ... Tana Munblowsky nyheter, sladder, bilder av Tana Munblowsky, biografi, Tana Munblowsky kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Tana Munblowsky forholdsliste. Tana Munblowsky dating historie, 2021, 2020, liste over Tana Munblowsky forhold.
Bill Paxton og Louise Newbury
Bill Paxton og Louise Newbury
28. mai 2021 ... Bill Paxton og Louise Newbury bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...
Rik Dollaz
Rik Dollaz
28. mai 2021 ... Rich Dollaz-nyheter, sladder, bilder av Rich Dollaz, biografi, Rich Dollaz kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Rik Dollaz forholdsliste. Rich Dollaz dating historie, 2021, 2020, liste over Rich Dollaz forhold.