Hoved Forhold Ann-Margret

Ann-Margret

Ann-Margret EnkeRangering 2613 -143Alder 80 år Zodiac Tyren Forhold 12 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Ann-Margret og er enke.

Forhold

Ann-Margret var tidligere gift med Roger Smith(1967 - 2017).



hvem dater Katy Perry akkurat nå

Ann-Margret har vært forlovet med Burt Sugarman(1961 - 1962).

Ann-Margret har vært i forhold til Roger Daltrey(1974), Elvis Presley(1963 - 1964), Lou Adler(1963), Jack Gilardi(1963), Eddie Fisher(1962 - 1963), Hardin(1961)og Peter Mann(1961).

Ann-Margret har hatt møter med Bo Belinsky(1962), Gardner McKay(1961)og Vince Edwards.



Om

Ann-Margret er en 80 år gammel svensk skuespillerinne. Født Ann-Margaret Olsson 28. april 1941 i Stockholm, Sverige, hun er kjent for Viva Las Vegas. Stjernetegnet hennes er Tyren.

Ann-Margret har vært i 19 matchups på skjermen, inkludert Alain Delon i En gang en tyv (1965), Alan Arkin inn Julenissen 3: Fluktklausulen (2006), Alex Cord inn Stagecoach (1966), Andre Lawrence i The Pleasure Seekers (1964)og Anthony Franciosa i Swinger (1966).

Ann-Margret er medlem av følgende lister: Emmy Award-vinnere, amerikanske filmskuespillere og amerikanske kvinnelige sangere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Ann-Margret! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift152 år, 5 måneder--
Engasjert11 år, 1 måned--
Dating71 år, 3 måneder6 måneder, 15 dager1 måned, 1 dag
Støte på33 måneder, 2 dager1 måned, 10 dager1 måned
Total1252 år, 5 måneder4 år, 9 måneder1 måned

Detaljer

FornavnAnn-Margret
EtternavnSmith
PikenavnOlsson
Fullt navn ved fødselenAnn-Margaret Olsson
Alternativt navnSlugger, Ann-Margret Olsson, Ann-Margret
Alder80 år
Fødselsdag28. april 1941
FødestedStockholm, Sverige
Høyde5 '5' (165 cm)
Vekt55 kg
ByggeGjennomsnitt
ØyenfargeGrønn
HårfargeFarget rødt
Karakteristisk funksjonLisp, andpusten stemme, vellystig figur
StjernetegnTyren
SeksualitetRett
ReligionLuthersk
EtnisitetHvit
Nasjonalitetsvensk
Videregående skoleNew Trier High School, Winnetka, Illinois, USA
universitetNorthwestern University, Illinois, USA
Yrke TekstSkuespillerinne, sanger, tidligere danser
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseLenge leve Las Vegas
År (er) Aktiv1961 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)AM Productions & Management, Celebrity Talent International, Entertainment Booking Agency
Merke påtegning(1985) Trykkannonse: Blackglama pels., (1960-tallet) TV-reklame: Wink brus, (1960-tallet) TV-reklame: Canada Dry Ginger Ale
Byste (tommer)36
KoppstørrelseD
Midje (tommer)25
Hofter (tommer)36
Klærstørrelse6
Offisielle nettstederwww.ann-margret.com/, www.imdb.com/name/nm0000268/, www.allmovie.com/artist/ann-margret-p1846, www.discogs.com/artist/Ann+Margaret, www.glamourgirlsofthesilverscreen. com / show / 634 / Ann-Margret / index.html, http://www.ann-margret.com/, www.rottentomatoes.com/celebrity/annmargret/
FarGustav Olsson
MorAnna Aronsson Olsson
KjæledyrKatt
FavorittbandBeatles
FavorittstederOstersund, Stockholm, Chicago, Wilmette, Newport Beach, Reno, Memphis, Los Angeles, Las Vegas, Paris, New York, London
FavorittfargerGrønn, blå, svart, rød, rosa, hvit, sølv, gul, grå, brun
Favoritt tilbehørSmykker, Boas, Hatter

Ann-Margret Olsson (født 28. april 1941), kjent mononymt som Ann-Margret, er en svensk-amerikansk skuespillerinne, sanger og danser.

Mer om Ann-Margret Mindre om Ann-Margret

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
12Roger DaltreyForholdJuli 1974August 19741 måned
elleveRoger SmithGift19654. juni 201752 år
10Elvis PresleyForholdJuni 1963September 19641 år
9Lou AdlerForholdApr 1963Aug 19634 måneder
8Jack GilardiForholdFeb 1963Aug 19636 måneder
7Eddie FisherForholdJul 1962Oktober 19631 år
6Bo BelinskyStøte påMai 1962Aug 19623 måneder
5Gardner McKayStøte påSep 1961Oktober 19611 måned
4Du HardinForholdAug 1961Oktober 19612 måneder
3Peter MannForholdApr 1961Juni 19612 måneder
toBurt SugarmanForholdJan 1961Apr 19621 år
1Vince EdwardsStøte på -
Roger Daltrey #12

Roger Daltrey

1974

Roger Daltrey og Ann-Margret skiltes i Au ...[vis par] Roger Smith #elleve

Roger Smith

1965 - 2017

Roger Smith og Ann-Margret var gift i ...[vis par] Elvis Presley #10

Elvis Presley

1963 - 1964

Elvis Presley og Ann-Margret separerte seg i Se ...[vis par] Lou Adler #9

Lou Adler

1963

Lou Adler og Ann-Margret skilte seg 19. august ...[vis par] Jack Gilardi #8

Jack Gilardi

1963

Jack Gilardi og Ann-Margret skiltes i august ...[vis par] Eddie Fisher #7

Eddie Fisher

1962 - 1963

Eddie Fisher og Ann-Margret skilte seg i oktober ...[vis par] Bo Belinsky #6

Bo Belinsky

1962

Bo Belinsky og Ann-Margret er skilt ...[vis par] Gardner McKay #5

Gardner McKay

1961

Gardner McKay og Ann-Margret skiltes i Oc ...[vis par] Du Hardin #4

Du Hardin

1961

Ty Hardin og Ann-Margret skiltes i 1961 og ...[vis par] Peter Mann #3

Peter Mann

1961

Peter Mann og Ann-Margret skiltes i juni 1 ...[vis par] Burt Sugarman #to

Burt Sugarman

1961 - 1962

Burt Sugarman og Ann-Margret separerte seg i Ma ...[vis par] Vince Edwards #1

Vince Edwards

Vince Edwards og Ann-Margret er skilt ...[vis par] #12

Roger Daltrey

1974

Roger Daltrey og Ann-Margret daterte fra juli til august 1974.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder52%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #elleve

Roger Smith

1965 - 2017

Roger Smith og Ann-Margret var gift i 50 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i 1965. Etter 11 måneders forlovelse giftet de seg 8. mai 1967. 50 år senere døde Roger Smith 84 år gammel.

Forhold 52 år MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #10

Elvis Presley

1963 - 1964

Elvis Presley og Ann-Margret daterte fra juni 1963 til september 1964.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder69%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #9

Lou Adler

1963

Lou Adler og Ann-Margret daterte fra april til august 1963.

Forhold 4 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder69%'> Kompatibilitet 52% se forholdet #8

Jack Gilardi

1963

Jack Gilardi og Ann-Margret daterte fra februar til august 1963.

Forhold 6 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets100%Alder44%'> Kompatibilitet 46% se forholdet #7

Eddie Fisher

1962 - 1963

Eddie Fisher og Ann-Margret daterte fra juli 1962 til oktober 1963.

Forhold 1 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets80%Høyde37%Alder44%'> Kompatibilitet Fire fem% se forholdet #6

Bo Belinsky

1962

Bo Belinsky og Ann-Margret hadde et møte i mai 1962.

Forhold 3 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets60%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 61% se forholdet #5

Gardner McKay

1961

Gardner McKay og Ann-Margret hadde et møte i september 1961.

Forhold 1 mnd MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets1%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 41% se forholdet #4

Du Hardin

1961

Ty Hardin og Ann-Margret daterte fra 1961 til oktober 1961.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 79% se forholdet #3

Peter Mann

1961

Peter Mann og Ann-Margret daterte fra april til juni 1961.

Forhold 2 måneder MåleResultatZodiac40%Kinesisk dyrekrets1%Alder84%'> Kompatibilitet 31% se forholdet #to

Burt Sugarman

1961 - 1962

Burt Sugarman og Ann-Margret var forlovet i 9 måneder. De daterte i fem måneder etter å ha blitt sammen i januar 1961. De var forlovet i juni 1961, men ble skilt senere i mars 1962.

Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Høyde55%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet #1

Vince Edwards

Vince Edwards hadde et møte med Ann-Margret.

MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder44%'> Kompatibilitet 74% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Ann-Margret80 TyrenSkuespillerinne
svensk
Roger Daltrey77 fiskSanger
Britisk
Roger Smith84 SkyttenSkuespiller
amerikansk
Elvis Presley42 SteinbukkenSanger
amerikansk
Lou Adler87 SkyttenMusikkprodusent
amerikansk
Jack Gilardi90 VektenMiddel
amerikansk
Eddie Fisher82 LeoSanger
amerikansk
Bo Belinsky64 SkyttenBaseball
amerikansk
Gardner McKay69 TvillingeneForfatter
amerikansk
Du Hardin87 SteinbukkenSkuespiller
amerikansk
Peter Mann82 Skytten
amerikansk
Burt Sugarman82 SteinbukkenFilm / TV-produsent
amerikansk
Vince Edwards67 KreftSkuespiller
amerikansk
Flere partnere Mindre partnere

Fotogalleri

Law & Order: Special Victims Unit Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret Lenge leve Las Vegas - Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret The Cincinnati Kid - Ann-Margret Ann-Margret Ann-Margret

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Kominsky-metoden2018DianeTV-show
Velkommen til Pine Grove!2018MargotFilm
Lykkelig!2017Baby DeBargeTV-show
Går i stil2017Annie SantoriFilm
Far2016BarbaraFilm
Ray Donovan2013juniTV-show
Heldig2011Pauline KellerFilm
Gamle hunder2009MarthaFilm
All's Faire in Love2009Hennes Majestet, DronningenFilm
Loss of a Teardrop Diamond2008CorneliaFilm
Army Wives2007Tante EdieTV-show
Hukommelse2006Carol HargraveFilm
Bruddet2006Wendy MeyersFilm
Julenissen 3: Fluktklausulen2006Sylvia NewmanFilm
Drosje2004Mrs. WashburnFilm
Et sted som kalles hjem2004Tula JeetersTV-film
Interstate 60: Episodes of the Road2002Fru JamesFilm
En kvinne er en Helluva-ting2001Claire Anders-BlackettTV-film
Blond2001Av MonroeTV-show
Den siste produsenten2000Se på WexlerFilm
Perfekt mord, perfekt by: JonBenét og byen Boulder2000Nedra lerTV-show
Det 10. rike2000AskepottTV-show
CSI: Crime Scene Investigation2000Margot WiltonTV-show
Hvilken som helst søndag1999Margaret PagniacciFilm
Happy Face Murders1999Lorraine PetrovichTV-film
Law & Order: Special Victims Unit1999Rita WillsTV-show
Populær1999GudTV-show
Tredje klokke1999Barbara Halsted, dommer Barbara HalstedTV-show
Partiets liv: Pamela Harriman-historien1998Pamela HarrimanTV-film
Fire hjørner1998Maggie WyattTV-show
Forført av galskap: Diane Borchardt-historiennitten nittiseksDiane Kay BorchardtTV-show
Blue Rodeonitten nittiseksMaggie YearwoodTV-film
Grumpier Old Mennitten nitti femAriel GustafsonFilm
Ingen barn1994Carol StevensTV-film
Scarlett1994Belle WatlingTV-show
Berørt av en engel1994Angela BrittonTV-show
Etter hennes hjerte1994LenaTV-film
Gretten gamle menn1993Ariel TruaxFilm
Dronning1993Sally JacksonTV-show
Nyheter1992Medda LarksonFilm
Våre sønner1991Luanne BarnesTV-film
Et nytt liv1988Jackie JardinoFilm
A Tiger's Tale1987RoseFilm
De to fru Grenvilles1987Ann Arden GrenvilleTV-show
52 Pick-up1986Barbara MitchellFilm
To ganger i løpet av en levetid1985Audrey MinelliFilm
En streetcar Named Desire1984Blanche DuBoisTV-film
Hvem vil elske barna mine?1983Lucile FrayTV-film
Jeg burde være i bilder1982Steffy BlondellFilm
Ser ut til å komme deg ut1982Patti varnerFilm
Soldatens retur1982Jenny BaldryFilm
Middle Age Crazy1980Sue Ann BurnettFilm
Skurken1979Sjarmerende JonesFilm
Magi1978Peggy Ann SnowFilm
Den billige detektiv1978Jezebel DezireFilm
Joseph Andrews1977Lady BoobyFilm
The Last Remake of Beau Geste1977Flavia GesteFilm
The Twist1976Charlie MinervaFilm
Tommy1975NoraFilm
Togranerne1973Mrs. LoweFilm
The Outside Man1972Nancy RobsonFilm
Kjødelig kunnskap1971BobbieFilm
Dames at Sea1971RubinTV-film
C.C. og selskap1970Ann McCalleyFilm
R.P.M.1970RhodaFilm
Sving ut, søt land1970Underholder på Valley ForgeTV-film
saker1969Laura (som Ann Margret)Film
Kriminell affære1968Leticia (som Ann Margret)Film
Profeten1968MaggieFilm
Her er Lucy1968Ann-MargretTV-show
Tiger og Pussycat1967CarolinaFilm
Laget i Paris1966Maggie ScottFilm
Murderers 'Row1966SuzieFilm
Stagecoach1966DallasFilm
Swinger1966Kelly OlssonFilm
Buss Riley er tilbake i byen1965LaurelFilm
En gang en tyv1965Kristine PedakFilm
The Cincinnati Kid1965MelbaFilm
Kattunge med en pisk1964JodyFilm
Lenge leve Las Vegas1964Rusty MartinFilm
The Pleasure Seekers1964Fran hobsonFilm
Bye Bye Birdie1963Kim McAfeeFilm
Statsmesse1962Emily PorterFilm
Pocketful of Miracles1961LouiseFilm
The Flintstones1960Ann-MargrockTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Alain Delon
    • En gang en tyv
      1965
    [vis matchup]
  • Alan Arkin
    • Julenissen 3: Fluktklausulen
      2006
    [vis matchup]
  • Ann-Margret og Alex CordAlex Cord
    • Stagecoach
      1966
    [vis matchup]
  • Andre Lawrence
    • The Pleasure Seekers
      1964
    [vis matchup]
  • Anthony Franciosa
    • Swinger
      1966
    [vis matchup]
  • Bobby Rydell
    • Bye Bye Birdie
      1963
    [vis matchup]
  • Ann-Margret og Dean MartinDean Martin
    • Murderers 'Row
      1966
    [vis matchup]
  • Ann-Margret og Elvis PresleyElvis Presley
    • Lenge leve Las Vegas
      1964
    [vis matchup]
  • Ann-Margret og Jack LemmonJack Lemmon
    • Gretten gamle menn
      1993
    [+1 til]
  • Ann-Margret og Louis JordanLouis Jordan
    • Laget i Paris
      1966
    [vis matchup]
  • Pat Boone
    • Statsmesse
      1962
    [vis matchup]
  • Peter Mann
    • Pocketful of Miracles
      1961
    [vis matchup]
  • Ann-Margret og Steve McQueenSteve McQueen
    • The Cincinnati Kid
      1965
    [vis matchup]
  • Anthony Hopkins og Ann-MargretAnthony Hopkins
    • Magi
      1978
    [vis matchup]
  • C. Thomas Howell
    • A Tiger's Tale
      1987
    [vis matchup]
  • Jack Nicholson og Ann-MargretJack Nicholson
    • Kjødelig kunnskap
      1971
    [vis matchup]
  • Jon Voight og Ann-MargretJon Voight
    • Ser ut til å komme deg ut
      1982
    [vis matchup]
  • Oliver Reed og Ann-MargretOliver Reed
    • Tommy
      1975
    [vis matchup]
  • Roy Scheider og Ann-MargretRoy Scheider
    • 52 Pick-up
      1986
    [vis matchup]
Flere Ann-Margret Matchups på skjermen Mindre Ann-Margret Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.