Hoved Forhold Angus T. Jones

Angus T. Jones

Angus T. JonesRangering 2828 171Alder 27 år Zodiac Vekten Forhold 1 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

I følge våre poster er Angus T. Jones muligens singel.

Forhold

Angus T. Jones har vært i et forhold med Sarah M.(2011).



Om

Angus T. Jones er en 27 år gammel amerikansk skuespiller. Født Angus Turner Jones 8. oktober 1993 i Austin, Texas, USA, er han kjent for Two & A Half Men i en karriere som spenner over 1999–2013 og 1999–2013, 2015 og 1999–2016. Stjernetegnet hans er Vekten.

Angus T. Jones har vært i to matchups på skjermen, inkludert Tinashe i To og en halv mann (2003)og Miley Cyrus i To og en halv mann (2003).

Angus T. Jones er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske barneskuespillere.



Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Angus T. Jones! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating19 år, 6 måneder--
Total19 år, 6 måneder--

Detaljer

FornavnAngus
MellomnavnT.
EtternavnJones
Fullt navn ved fødselenAngus Turner Jones
Alternativt navnAngus T. Jones
Alder27 år
Fødselsdag8. oktober 1993
FødestedAustin, Texas, USA
Høyde175 cm (5 '9')
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBrun - Lys
StjernetegnVekten
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespiller
YrkeSkuespiller
Krav til berømmelseTwo & A Half Men
År aktiv1999 – nåværende, 1999–2013, 1999–2013, 2015, 1999–2016
Offisielle nettstedertwitter.com/therealatj
FavorittfolkCharlie Sheen (moteidol)
Favoritt TV-serierTo og en halv mann
FavorittstederSkateboardbane, basketballbane, kjøpesenter

Angus Turner Jones (født 8. oktober 1993) er en amerikansk tidligere skuespiller. Han er mest kjent for å spille Jake Harper i CBS-sitcom Two and a Half Men, hvor han vant to Young Artist Awards og en TV Land Award i løpet av sin 10-årige periode som en av showets hovedpersoner.

Mer om Angus T. Jones Mindre om Angus T. Jones

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
1Sarah M.ForholdNov 2011 -
Sarah M. #1

Sarah M.

2011

Sarah M. begynte å date Angus T. Jones den nov ...[vis par] #1

Sarah M.

2011

Sarah M. og Angus T. Jones har vært sammen siden nov 2011.



yvette gonzalez-fødte alder
Forhold 9 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekretstjue%Alder84%'> Kompatibilitet 51% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Angus T. Jones27 VektenSkuespiller
amerikansk
Sarah M.25 LeoSkaper
amerikansk

Fotogalleri

Missi & Jake Harper i Two and a Half Men Missi & Jake Harper i Two and a Half Men Missi & Jake Harper i Two and a Half Men Miley Cyrus som Missi i Two and a Half Men Miley Cyrus som Missi i Two and a Half Men Miley Cyrus som Missi i Two and a Half Men Miley Cyrus som Missi i Two and a Half Men Miley Cyrus som Missi i Two and a Half Men Miley Cyrus som Missi i Two and a Half Men Miley Cyrus som Missi i Two and a Half Men Angus T. Jones som Hunter Morris i The Rookie (2002) Sarah M. og Angus T. Jones

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Horace og Pete2016Horace den 9.TV-show
Tunfisk2013Taylor (som Angus Jones)Film
Hannah Montana2006T.J.TV-show
Julevelsignelsen2005Charlie BennettTV-film
Å bringe huset ned2003Georgey SandersonFilm
Audrey's Rain2003Tye PowellTV-film
To og en halv mann2003Jake Harper, Marlene MelnickTV-show
Rookie2002Hunter MorrisFilm
Se Spot Run2001JamesFilm
Middag med venner2001SammyTV-film
CSI: Crime Scene Investigation2000Angus T. JonesTV-show
Hyggelig19995 år gammel guttFilm
ER1994Sean GattneyTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Angus T. Jones og Tinashe KachingweTinashe
    • To og en halv mann
      2003
    [vis matchup]
  • Miley Cyrus og Angus T. JonesMiley Cyrus
    • To og en halv mann
      2003
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...