Hoved Forhold Angie Harmon

Angie Harmon

Angie Harmon EngasjertRangering 1846 911Alder 48 år Zodiac Leo Forhold 2 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Angie Harmon og Greg VaughanAngie Harmon og Greg Vaughan forlovet seg 25. desember 2019. se forholdet

Forhold

Angie Harmon var tidligere gift med Jason Sehorn(2001 - 2016).

Om

Angie Harmon er en 48 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Angela Michelle Harmon 10. august 1972 i Dallas, TX, hun er kjent for Ryan McBride på Baywatch Nights. Stjernetegnet hennes er Leo.



Angie Harmon har vært i tre matchups på skjermen, inkludert Chris Vance i Rizzoli & Isles (2010), Joel Gretsch inn Glasshus: Den gode moren (2006)og Dale Midkiff i Video Voyeur: The Susan Wilson Story (2002).

Angie Harmon er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og amerikanske stemmeskuespillere.

hvem er alicia witt dating

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Angie Harmon! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift116 år, 1 måned--
Engasjert14 år, 3 måneder--
Totalto16 år, 1 måned10 år, 2 måneder4 år, 3 måneder

Detaljer

FornavnAngela
MellomnavnMichelle
EtternavnHarmon
Fullt navn ved fødselenAngela Michelle Harmon
Alternativt navnAngela Michelle 'Angie' Harmon
Alder48 år
Fødselsdag10. august 1972
FødestedDallas, TX
Høyde5 '11' (180 cm)
Vekt64 kg (140 kg)
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonDyp, husky stemme
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
ReligionKristen
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleHighland Park High School (1990)
Yrke TekstModell, skuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseRyan McBride på Baywatch Nights
År aktiv1995 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)John Carrabino Management
Merke påtegning(2000) TV-reklame (voice-over): Purina Dog Chow, (2009) TV-reklame: Neutrogena, (2001) Trykkannonse: Neutrogena Visibly Firm, (2006) Trykkannonser: Neutrogena Healthy Defense Protective Powder SPF 30, (2009- 11) Trykkannonser: America's Milk Processors '' got milk? ' reklamekampanje., (2010-11) TV-reklame: Olay Pro-X makeup, (2012) Offentlig kunngjøring for Safeway Foundation og dens støtte til Stand Up To Cancer-kampanjen for å finansiere forskning på prostatakreft., (2010) Vertinne av en infomercial for 'UpLiv' personal stress management program., (2010) Vises i en infomercial, vert av Lara Spencer, for Olay 'Pro-X' intensiv rynkeprotokoll., Calvin Klein
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)3. 4
Klærstørrelseto
Skostørrelse10 (US), 42,5 (EU), 8,5 (UK), 270 (J)
Offisielle nettstederwww.fashionmodeldirectory.com/models/Angie_Harmon/, twitter.com/Angie_Harmon, www.whosay.com/angieharmon, angie-harmon.com/, www.nndb.com/people/524/000044392/
FarLawrence Paul Harmon
MorDaphne Demar Caravageli
FamiliemedlemFinley Faith Sehorn (datter), Avery Grace Sehorn (datter), Emery Hope Sehorn (datter)
VennCharlie Sheen, Sasha Alexander

Angela Michelle Harmon (født 10. august 1972) er en amerikansk skuespillerinne og modell som er mest kjent for sin rolle som detektiv Jane Rizzoli i TNT-serien Rizzoli & Isles. Hun er også kjent for sin rolle som Ronica Miles i Agent Cody Banks og var en profesjonell modell før hun fikk internasjonal berømmelse for sine roller i Baywatch Nights og som New York A.D.A. Abbie Carmichael om lov og orden.

Mer om Angie Harmon Mindre om Angie Harmon

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
toGreg VaughanForholdFebruar 2017tilstede4 år
1Jason SehornGiftDesember 1999201616 år
Greg Vaughan #to

Greg Vaughan

2017

Angie Harmon og Greg Vaughan forlovet seg ...[vis par] Jason Sehorn #1

Jason Sehorn

1999 - 2016

Jason Sehorn og Angie Harmon ble skilt i ...[vis par] #to

Greg Vaughan

2017

Angie Harmon og Greg Vaughan har vært forlovet i 1 år siden de forlovet seg 25. desember 2019.

Forhold 4 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets100%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 64% se forholdet #1

Jason Sehorn

1999 - 2016

Jason Sehorn og Angie Harmon var gift i 14 år. De daterte i ett år etter å ha blitt sammen i desember 1999. Etter et års forlovelse giftet de seg 9. juni 2001. 14 år senere separerte de i oktober 2014 og skilte seg i 2016.



Forhold 16 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 83% Barn 3 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Angie Harmon48 LeoSkuespillerinne
amerikansk
Greg Vaughan47 TvillingeneSkuespiller
amerikansk
Jason Sehornfemti VærenAmerikansk fotball)
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
Finley FaithHunn14. oktober 200317 år gammel Jason Sehorn
Avery GraceHunn22. juni 200515 år gammel Jason Sehorn
Emery HopeHunn18. desember 200812 år gammel Jason Sehorn

Fotogalleri

Lov og orden Lov og orden Angie Harmon og Greg Vaughan Angie Harmon og Greg Vaughan Jerry Orbach Angie Harmon og Greg Vaughan - Bakgrunn Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Voltron: Legendary Defender2016Lady TrigelTV-show
Rizzoli & Isles2010Jane RizzoliTV-show
Levende bevis2008Lilly TartikoffTV-film
Chuck2007Sydney PrinceTV-show
Samantha Hvem?2007TannTV-show
Kvinnemordklubben2007Lindsay BoxerTV-show
Avslutt spillet2006Kate CrawfordFilm
Seraphim Falls2006RoseFilm
Secrets of a Small Town2006Bethany SteeleTV-show
Moro med Dick og Jane2005Veronica cleemanFilm
Avtalen2005AnnaFilm
Utenkelig2005Dr. Nora CampbellTV-show
Agent Cody Banks2003Ronica MilesFilm
Video Voyeur: The Susan Wilson Story2002Susan WilsonTV-film
Gode ​​råd2001Side HensonFilm
Batman Beyond1999Kommissær Barbara GordonTV-show
Law & Order: Special Victims Unit1999Abbie CarmichaelTV-show
Plenhunder1997Pamela 'Pam' GregoryFilm
C-16: FBI1997Amanda ReardonTV-show
Baywatch Nightsnitten nitti femRyan McBrideTV-show
Renegade1992Debbie PrenticeTV-show
Lov og orden1990A.D.A. Abbie CarmichaelTV-show
Baywatch1989Ryan McBrideTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Angie Harmon og Chris VanceChris Vance
    • Rizzoli & Isles
      2010
    [vis matchup]
  • Angie Harmon og Joel GretschJoel Gretsch
    • Glasshus: Den gode moren
      2006
    [vis matchup]
  • Dale Midkiff og Angie HarmonDale Midkiff
    • Video Voyeur: The Susan Wilson Story
      2002
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.