Hoved Forhold Amy Poehler

Amy Poehler

Amy Poehler EnkeltRangering 1806 -58Alder 49 år Zodiac Jomfruen Forhold 3 totalt Barn 2 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Amy Poehler er for tiden singel.

Forhold

Amy Poehler var tidligere gift med Will Arnett(2003 - 2016).



Amy Poehler har vært i et forhold med Nick Kroll(2013 - 2015).

Amy Poehler har hatt et møte med John Stamos(2012).

Om

Amy Poehler er en 49 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Amy Meredith Poehler 16. september 1971 i Newton, Massachusetts, USA, hun er kjent for Saturday Night Live Weekend Update Anchor. Stjernetegnet hennes er Jomfruen.



Amy Poehler har vært i 10 matchups på skjermen, inkludert Adam Scott i Parker og rekreasjon (2009), Ike Barinholtz i Søstre (2015), Justin Theroux inn Parker og rekreasjon (2009), Louis C.K. i Parker og rekreasjon (2009)og Nancy Cartwright i Simpsons (1989).

Amy Poehler er medlem av følgende lister: Amerikanske filmskuespillere, amerikanske TV-skuespillere og beste musikal- eller komedieskuespiller Golden Globe (TV) -vinnere.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Amy Poehler! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.



Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift116 år, 7 måneder--
Dating12 år, 4 måneder--
Støte på1---
Total316 år, 7 måneder6 år, 3 måneder2 år, 4 måneder

Detaljer

FornavnAmy
MellomnavnMeredith
EtternavnPoehler
Fullt navn ved fødselenAmy Meredith Poehler
Alder49 år
Fødselsdag16. september 1971
FødestedNewton, Massachusetts, USA
Høyde157 cm (5 '2')
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeBlond
StjernetegnJomfruen
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skoleBurlington High School, Burlington, Massachusetts, USA (1989)
universitetBA Communications, Boston College (1993)
Yrke TekstSkuespillerinne, komiker, regissør, produsent, forfatter
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseSaturday Night Live Weekend Update Anchor
Musiksjanger (tekst)Satire, Politisk Satire, Nyhetssatire, Improvisasjonskomedie, Sketch Comedy, Satire / politisk satire / nyhetssatire, Blue Comedy, Insult Comedy, Surreal Humor
År aktiv1996 – nåtid
FarWilliam Grinstead Poehler
MorEileen Frances Milmore

Amy Meredith Poehler (; født 16. september 1971) er en amerikansk skuespillerinne, komiker, forfatter, produsent og regissør.

Mer om Amy Poehler Mindre om Amy Poehler

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Nick KrollForholdMai 2013September 20152 år
toJohn stamosStøte på20122012-
1Vil ArnettGift20002. august 201616 år
Nick Kroll #3

Nick Kroll

2013 - 2015

Nick Kroll og Amy Poehler skilte seg i 2. september ...[vis par] John stamos #to

John stamos

2012

John Stamos og Amy Poehler er skilt ...[vis par] Vil Arnett #1

Vil Arnett

2000 - 2016

Will Arnett og Amy Poehler ble skilt den ...[vis par] #3

Nick Kroll

2013 - 2015

Nick Kroll og Amy Poehler daterte fra mai 2013 til september 2015.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac1%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder1%'> Kompatibilitet 39% se forholdet #to

John stamos

2012

John Stamos og Amy Poehler hadde et møte i 2012.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Høyde91%Alder69%'> Kompatibilitet 80% se forholdet #1

Vil Arnett

2000 - 2016

Will Arnett og Amy Poehler var gift i 12 år. De datet i 3 år etter å ha blitt sammen i 2000 og giftet seg 29. august 2003. 12 år senere ble de skilt 2. august 2016.

Forhold 16 år MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets80%Høyde91%Alder98%'> Kompatibilitet 87% Barn 2 barn se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Amy Poehler49 JomfruenSkuespillerinne
amerikansk
Nick Kroll42 TvillingeneKomisk
amerikansk
John stamos57 LeoSkuespiller
amerikansk
Vil Arnett51 TyrenSkuespiller
Kanadisk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
ArchieMann25. oktober 200812 år gammel Vil Arnett
Abel JamesMann6. august 201010 år gammel Vil Arnett

Fotogalleri

Judas og den svarte messias (2021) 2021 Golden Globe Awards 2021 Golden Globe Awards 2021 Golden Globe Awards Amy Poehler - Shopping candids Amy Poehler - Shopping candids Amy Poehler - Shopping candids Amy Poehler - Shopping candids Amy Poehler - Shopping candids Amy Poehler - Shopping candids Amy Poehler - Shopping candids Amy Poehler - Shopping candids

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Moxie2021LisaFilm
Nicktoons2020Bessie Higgenbottom (stemme)Film
Duncanville2020Annie Harris, Duncan, Duncan HarrisTV-show
En spesiell park og rekreasjon2020Leslie KnopeTV-show
Vinland2019AbbyFilm
Huset2017Kate JohansenFilm
Wet Hot American Summer: Ti Years Later2017SusieTV-show
SMILF2017FortellerTV-show
Maya og Marty2016DiverseTV-show
Søstre2015Maura EllisFilm
Innsiden ut2015Glede (stemme)Film
Wet Hot American Summer: First Day of Camp2015SusieTV-show
En veldig Murray-jul2015LizTV-show
Vanskelige mennesker2015FløyteTV-show
De kom sammen2014MollyFilm
Broad City2014CherylTV-show
Velkommen til Sverige2014Amy PoehlerTV-show
Halvsøstre2014TV-show
Er du her2013Terry CoulterFilm
Frie fugler2013Jenny (stemme)Film
A.C.O.D.2013SondraFilm
Kroll Show2013WinnieTV-show
Anchorman 2: The Legend Continues2013Entertainment Tonight Reporter (ikke kreditert)Film
The Awesomes2013Jaclyn StoneTV-show
Saturday Night Live: Cut For Time2013SøsterTV-show
Napoleon Dynamite2012DisigTV-show
Den største begivenheten i TV-historien2012Jennifer HartTV-show
Hoodwinked Too! Hood vs Evil2011Gretel (stemme)Film
Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked2011Eleanor (stemme)Film
Kjemp for din høyre revisited2011Patron CafeKortfilm
Parker og rekreasjon: biltur2011Leslie KnopeTV-show
Louie2010DebbieTV-show
Freak Dance2010LillianFilm
The Secret World of Arrietty2010HomilyFilm
Broad City2010AmyTV-show
Monsters vs. Aliens2009Datamaskin (tale)Film
Spring Breakdown2009Gayle O'BrienFilm
Parker og rekreasjon2009Leslie KnopeTV-show
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel2009Eleanor (stemme)Film
Mysteriet om leirkvinne2009Celeste DupreeKortfilm
Baby mamma2008AngieFilm
Hamlet 22008Cricket FeldsteinFilm
Horton Hears a Who!2008Sally O'Malley (stemme)Film
The Mighty B!2008Bessie Higgenbottom, Femme Fatale, McGeeTV-show
Saturday Night Live: Weekendoppdatering torsdag2008WeekendoppdateringsankerTV-show
UCB Comedy Originals2008Angie, Doreen MoranFilm
Blades of Glory2007Fairchild Van WaldenbergFilm
Mr. Woodcock2007MaggieFilm
På Broadway2007FarrahFilm
Shrek den tredje2007Snøhvit (stemme)Film
Villjenter borte2007Doreen MoranFilm
Årets mann2006Amy PoehlerFilm
Southland Tales2006Drøm, Veronica MungFilm
Tenacious D in The Pick of Destiny2006Truck Stop ServitrisenFilm
Eksen2006Carol LaneFilm
30 Rock2006Young LizTV-show
Wonder Showzen2005Frøken MaryTV-show
Misunne2004Natalie VanderparkFilm
Slemme jenter2004Fru GeorgeFilm
Snarvei til lykke2004Molly GilchrestFilm
O'Grady2004WendyTV-show
Soundtracks Live2004Ginny BakerTV-film
Syk i hodet2003TV-film
Arrested Development2003Bruden av GobTV-show
Martin & Orloff2002PattyFilm
Wet Hot American Summer2001SusieFilm
Nord-Hollywood2001WendyTV-film
Sort deklarert2001Hillary - Top Floor R.A.TV-show
Sent fredag2001Drunk LadyTV-show
Zoe mister det2000RosaKortfilm
Deuce Bigalow: Mann Gigolo1999RuthFilm
Svampebob Firkant1999BestemorTV-show
I morgen kveld1998Kvinne blir squirtedFilm
Upright Citizens Brigade1998Colby, diverseTV-show
Redder Manhattan1998KirstenFilm
Snarveier1998Pretty Lady (segment 'Ugly Revenge')TV-show
Apt. 2F1997AmyTV-show
Escape from It's a Wonderful Lifenitten nittiseksMary Hatch, Various (stemme)TV-film
Spin Citynitten nittiseksSusanTV-show
The Daily Shownitten nittiseksDiane HalpernTV-show
Sent på kvelden med Conan O'Brien1993Emily Samson, Stacy - Andy's Little Sister, Stacy, Andy's Little SisterTV-show
Simpsons1989JendaTV-show
Saturday Night Live1975Hillary Clinton, Various, Weekend Update AnchorTV-show
Uten tittel Michael Saltzman ProjectTV-film
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Adam Scott og Amy PoehlerAdam Scott
    • Parker og rekreasjon
      2009
    [vis matchup]
  • Amy Poehler og Ike BarinholtzIke Barinholtz
    • Søstre
      2015
    [vis matchup]
  • Amy Poehler og Justin TherouxJustin Theroux
    • Parker og rekreasjon
      2009
    [vis matchup]
  • Amy Poehler og Louis C.K.Louis C.K.
    • Parker og rekreasjon
      2009
    [vis matchup]
  • Amy Poehler og Nancy CartwrightNancy Cartwright
    • Simpsons
      1989
    [vis matchup]
  • Amy Poehler og Paul SchneiderPaul Schneider
    • Parker og rekreasjon
      2009
    [vis matchup]
  • Amy Poehler og Will ArnettVil Arnett
    • Arrested Development
      2003
    [vis matchup]
  • Bradley Cooper og Amy PoehlerBradley cooper
    • Wet Hot American Summer: First Day of Camp
      2015
    [vis matchup]
  • Steve Carell og Amy PoehlerSteve Carell
    • Horton Hears a Who!
      2008
    [vis matchup]
  • Will Ferrell og Amy PoehlerVil Ferrell
    • Huset
      2017
    [vis matchup]
Flere Amy Poehler Matchups på skjermen Mindre Amy Poehler Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

Wahiba Ribery
Wahiba Ribery
28. mai 2021 ... Wahiba Ribery nyheter, sladder, bilder av Wahiba Ribery, biografi, Wahiba Ribery kjæreliste 2016. Forholdshistorie. Wahiba Ribery forholdsliste. Wahiba Ribery dating historie, 2021, 2020, liste over Wahiba Ribery forhold.
Niilo Sevänen
Niilo Sevänen
28. mai 2021 ... Niilo Sevänen nyheter, sladder, bilder av Niilo Sevänen, Biografi, Niilo Sevänen kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Niilo Sevänen forholdsliste. Niilo Sevänen dating historie, 2021, 2020, liste over Niilo Sevänen forhold.
Min Hamm
Min Hamm
28. mai 2021 ... Mia Hamm nyheter, sladder, bilder av Mia Hamm, biografi, Mia Hamm kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Mia Hamm forholdsliste. Mia Hamm dating historie, 2021, 2020, liste over Mia Hamm forhold.
Dixie Pratt
Dixie Pratt
28. mai 2021 ... Dixie Pratt nyheter, sladder, bilder av Dixie Pratt, biografi, Dixie Pratt kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dixie Pratt forholdsliste. Dixie Pratt dating historie, 2021, 2020, liste over Dixie Pratt forhold.
Jon Taffer
Jon Taffer
28. mai 2021 ... Jon Taffer nyheter, sladder, bilder av Jon Taffer, biografi, Jon Taffer kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jon Taffer forholdsliste. Jon Taffer dating historie, 2021, 2020, liste over Jon Taffer forhold.
Carrie Ann Inaba
Carrie Ann Inaba
28. mai 2021 ... Carrie Ann Inaba nyheter, sladder, bilder av Carrie Ann Inaba, biografi, Carrie Ann Inaba kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Forholdsliste over Carrie Ann Inaba. Carrie Ann Inaba dating historie, 2021, 2020, liste over Carrie Ann Inaba forhold.
Jakub Kindl
Jakub Kindl
28. mai 2021 ... Jakub Kindl nyheter, sladder, bilder av Jakub Kindl, biografi, Jakub Kindl kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Jakub Kindl forholdsliste. Jakub Kindl dating historie, 2021, 2020, liste over Jakub Kindl forhold.