Hoved Forhold Amelia Heinle

Amelia Heinle

Amelia Heinle EnkeltRangering 2888 386Alder 48 år Zodiac fisk Forhold 3 totalt Barn 3 barn

Hvem dater hun akkurat nå?

Amelia Heinle er for tiden singel.

Forhold

Amelia Heinle var tidligere gift med Thad Luckinbill(2007 - 2017)og Michael Weatherly(1995 - 1997).



Amelia Heinle har vært i et forhold med Dax Griffin.

Om

Amelia Heinle er en 48 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Amelia March Heinle 17. mars 1973 i Phoenix, Arizona, er hun kjent for Victoria Newman i The Young and the Restless i en karriere som spenner fra 1993 – nåtid. Stjernetegnet hennes er Fiskene.

Amelia Heinle har vært i 14 matchups på skjermen, inkludert Brad Rowe i Skjærsilden (1999), David Tom inn De unge og de rastløse (1973), James Patrick Stuart i CSI: Miami (2002), Jason Thompson i De unge og de rastløse (1973)og Sean Carrigan i De unge og de rastløse (1973).



Amelia Heinle er medlem av følgende lister: Amerikanske tv-skuespillere, skuespillere fra Arizona og 1973 fødsler.

Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Amelia Heinle! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Giftto11 år, 2 måneder7 år, 4 måneder3 år, 7 måneder
Dating1---
Total311 år, 2 måneder4 år, 11 måneder3 år, 7 måneder

Detaljer

FornavnAmelia
Mellomnavnmars
EtternavnLuckinbill
PikenavnHeinle
Fullt navn ved fødselenAmelia March Heinle
Alternativt navnAmelia Heinle Luckinbill, Amelia March Heinle, Amelia Heinle, Amelia Weatherly, Amelia Luckinbill
Alder48 år
Fødselsdag17. mars 1973
FødestedPhoenix, Arizona
Høyde5 '6' (168 cm)
Vekt58 kg (127 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeBlå
HårfargeFarget rødt
Stjernetegnfisk
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstSkuespillerinne
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseVictoria Newman på The Young and the Restless
År aktiv1993– nåtid, 1993 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Michael Bruno-gruppen
Merke påtegningTV-reklame for Coca-Cola
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)33
Offisielle nettstedertwitter.com/AmeliasGlimmer, www.instagram.com/ameliamheinle/?hl=no, www.nndb.com/people/176/000160693/, www.facebook.com/amelia.h.luckinbill
FavorittmatFisk
FavorittfargerRosa, Hvit

Amelia March Heinle, tidligere Weatherly og Luckinbill; (født 17. mars 1973) er en amerikansk skuespillerinne som er mest kjent for sine roller i amerikanske såpeserier.



Mer om Amelia Heinle Mindre om Amelia Heinle

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Thad LuckinbillGift20061. mars 201711 år
toMichael WeatherlyGiftApril 1994Nov 19973 år
1Dax GriffinForhold -
Thad Luckinbill #3

Thad Luckinbill

2006 - 2017

Thad Luckinbill og Amelia Heinle var skilt ...[vis par] Michael Weatherly #to

Michael Weatherly

1994 - 1997

Amelia Heinle og Michael Weatherly var divo ...[vis par] Dax Griffin #1

Dax Griffin

Dax Griffin og Amelia Heinle er skilt ...[vis par] #3

Thad Luckinbill

2006 - 2017

Thad Luckinbill og Amelia Heinle var gift i 9 år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i 2006. Etter 2 måneders forlovelse giftet de seg 3. mars 2007. 9 år senere separerte de 1. mars 2017 og skilte seg 1. mars 2017.

Forhold 11 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets80%Høyde73%Alder52%'> Kompatibilitet 76% Barn 2 barn se forholdet #to

Michael Weatherly

1994 - 1997

Amelia Heinle og Michael Weatherly var gift i to år. De daterte i 1 år etter å ha blitt sammen i april 1994 og giftet seg 26. september 1995. 2 år senere ble de skilt 28. november 1997.

Forhold 3 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets100%Høyde73%Alder72%'> Kompatibilitet 86% Barn 1 barn se forholdet #1

Dax Griffin

Dax Griffin og Amelia Heinle hadde et forhold.

MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekrets100%Alder98%'> Kompatibilitet 65% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Amelia Heinle48 fiskSkuespillerinne
amerikansk
Thad Luckinbill46 TyrenSkuespiller
amerikansk
Michael Weatherly52 KreftSkuespiller
amerikansk
Dax Griffin49 VærenSkuespiller
amerikansk

Barn

NavnKjønnFødtAlderAndre foreldre
August ManningMann10. januar 199625 år gammel Michael Weatherly
Thaddeus RoweMann2nd November, 200713 år gammel Thad Luckinbill
Georgia marsHunn17. desember 200911 år gammel Thad Luckinbill

Fotogalleri

Skjærsilden Skjærsilden Skjærsilden Skjærsilden Thad Luckinbill og Amelia Heinle Thad Luckinbill og Amelia Heinle Thad Luckinbill og Amelia Heinle Amelia Heinle Amelia Heinle Amelia Heinle Amelia Heinle Amelia Heinle

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Ghost Whisperer2005Professor Brook DennisTV-show
En annen kveld2003KvinneKortfilm
CSI: Miami2002Elizabeth CorbettTV-show
Jorden mot edderkoppen2001Stephanie LewisTV-film
Sally Hemings: En amerikansk skandale2000Harriet HemingsTV-film
Eneste Living Boy i NY2000OliviaTV-film
Liar's Poker1999RebeccaFilm
The Limey1999AdharaFilm
Skjærsilden1999Betty McCullough, RoseTV-film
Jack & Jill1999Jacqueline 'Jack' BarrettTV-show
På Sachem Farm1998LaurieFilm
Black Cat Run1998Sara Jane BronnelTV-film
Quicksilver Highway1997DarleneTV-film
Byennitten nitti femSteffi BrewsterTV-show
Kjærlig1983Stephanie BrewsterTV-show
De unge og de rastløse1973Victoria Newman, Victoria Newman Abbott, Victoria Newman HellstromTV-show
Alle barna mine1970Mia SaundersTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Amelia Heinle og Brad RoweBrad Rowe
    • Skjærsilden
      1999
    [vis matchup]
  • Amelia Heinle og David TomDavid tom
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • James Patrick Stuart
    • CSI: Miami
      2002
    [vis matchup]
  • Amelia Heinle og Jason ThompsonJason Thompson
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Amelia Heinle og Sean CarriganSean Carrigan
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Sean Kanan
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Ben Hermes og Amelia HeinleBen hermes
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Billy Miller og Amelia HeinleBilly Miller
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Burgess Jenkins og Amelia HeinleBurgess Jenkins
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Don Diamont og Amelia HeinleDon Diamont
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • J. Eddie Peck
    • Alle barna mine
      1970
    [vis matchup]
  • John Callahan
    • Alle barna mine
      1970
    [vis matchup]
  • Michael Roark og Amelia HeinleMichael Roark
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
  • Thad Luckinbill og Amelia HeinleThad Luckinbill
    • De unge og de rastløse
      1973
    [vis matchup]
Flere Amelia Heinle Matchups på skjermen Mindre Amelia Heinle Matchups på skjermen

Interessante Artikler