Hoved Forhold Alicia Witt

Alicia Witt

Alicia Witt DatingRangering 2918 -553Alder 45 år Zodiac Leo Forhold 3 totalt

Hvem dater hun akkurat nå?

Ben Folds begynte å date Alicia Witt januar 2017. se forholdet

Forhold

Alicia Witt var tidligere gift med Nathan Foulger(2003 - 2006).

Alicia Witt har vært i forhold til Peter Krause(1995 - 1999).



Om

Alicia Witt er en 45 år gammel amerikansk skuespillerinne. Født Alicia Roanne Witt 21. august 1975 i Worcester, Massachusetts USA, hun er kjent for Natalie Simon i Urban Legend; Zoey Woodbine i Cybill; Kim Cummings på 88 minutter; Alia i Dune. Stjernetegnet hennes er Leo.

Alicia Witt har deltatt i 9 matchups på skjermen, inkludert Gabriel Hogan i Jul hos Cartwright (2014), Hugh Grant i To ukers varsel (2002), Jared Leto og Vandrehistorie (1998), Benjamin Ayres i Blå røyk (2007)og Benno Fürmann i Curse of the Ring (2004).

Alicia Witt er medlem av følgende lister: Sundance Film Festival-prisvinnere, amerikanske filmskuespillere og amerikanske kvinnelige sangere.



Bidra

Hjelp oss å bygge profilen vår til Alicia Witt! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

christina el moussa dating hvem

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Gift17 år--
Datingto9 år, 4 måneder6 år, 8 måneder4 år
Total39 år, 4 måneder6 år, 9 måneder4 år

Detaljer

FornavnAlicia
MellomnavnRoanne
PikenavnWitt
Fullt navn ved fødselenAlicia Roanne Witt
Alternativt navnAlicia Roanne Witt, Alicia Witt
Alder45 år
Fødselsdag21. august 1975
FødestedWorcester, Massachusetts USA
Høyde174 cm (5 '8½)
Vekt58 kg (128 kg)
ByggeSlank
ØyenfargeHazel
HårfargeNett
Karakteristisk funksjonLangt rødt hår, knallrød leppestift
StjernetegnLeo
SeksualitetRett
EtnisitetHvit
Nasjonalitetamerikansk
Videregående skole(vitnemål, privat skolegang 14 år)
Yrke TekstSkuespillerinne, sanger, modell
YrkeSkuespillerinne
Krav til berømmelseNatalie Simon i Urban Legend; Zoey Woodbine i Cybill; Kim Cummings på 88 minutter; Alia i Dune
År aktiv1984 – nåtid
Talent Agency (f.eks. Modellering)Brillstein Entertainment Partners, The Schiff Co, Entertainment Booking Agency
Byste (tommer)3. 4
KoppstørrelseB
Midje (tommer)24
Hofter (tommer)35
Klærstørrelseto
Skostørrelse7
Offisielle nettstederwww.alicia-witt.com, www.nndb.com/people/218/000047077/, www.aliciawittmusic.com/, twitter.com/aliciawitty, www.facebook.com/alicia.witt, www.myspace.com/ aliciawittmusic, http://www.aliciawittmusic.com, http://www.aliciawittmusic.com/
FarRobert
MorDiane
BrorIan Rob Witt

Alicia Roanne Witt (født 21. august 1975) er en amerikansk skuespillerinne, singer-songwriter og pianist. Hun kom først til berømmelse som barneskuespillerinne etter å ha blitt oppdaget av David Lynch, som rollebesatte henne som Alia Atreides i filmen Dune (1984) og i en gjeste rolle i TV-serien Twin Peaks (1990).

Mer om Alicia Witt Mindre om Alicia Witt

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Ben bretter segForhold2012tilstede9 år
toNathan FoulgerGift199920067 år
1Peter KrauseForholdnitten nitti fem19994 år
Ben bretter seg #3

Ben bretter seg

2012

Ben Folds begynte å date Alicia Witt 2. januar ...[vis par] #to

Nathan Foulger

1999 - 2006

Nathan Foulger og Alicia Witt ble skilt ...[vis par] Peter Krause #1

Peter Krause

1995 - 1999

Peter Krause og Alicia Witt er skilt ...[vis par] #3

Ben bretter seg

2012

Ben Folds og Alicia Witt har vært sammen siden 2012.



Forhold 9 år MåleResultatZodiac60%Kinesisk dyrekretstjue%Alder69%'> Kompatibilitet 37% se forholdet #to

Nathan Foulger

1999 - 2006

Nathan Foulger og Alicia Witt var gift i 2 år. De datet i to år etter å ha blitt sammen i 1999. Etter to års forlovelse giftet de seg 7. juli 2003. To år senere skilte de seg i 2006.

Forhold 7 år se forholdet #1

Peter Krause

1995 - 1999

Peter Krause og Alicia Witt daterte fra 1995 til 1999.

Forhold 4 år MåleResultatZodiactjue%Kinesisk dyrekrets1%Høyde55%Alder44%'> Kompatibilitet 30% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Alicia WittFire fem LeoSkuespillerinne
amerikansk
Ben bretter seg54 JomfruenSanger
amerikansk
Nathan Foulger-
Peter Krause55 LeoSkuespiller
amerikansk

Fotogalleri

Jeg bryr meg mye (2020) Jeg bryr meg mye (2020) Jeg bryr meg mye (2020) CSI: Miami Dune - Alicia Witt Dune - Alicia Witt Dune - Alicia Witt Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HIMMEL 2020 i LA Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HIMMEL 2020 i LA Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HIMMEL 2020 i LA Alicia Witt - The Art Of Elysium Presents WE ARE HEAR’S HIMMEL 2020 i LA The Walking Dead - Alicia Witt

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Moderne overtalelse2020Wren CosgroveFilm
Jeg bryr meg mye2020Dr. AmosFilm
Juletre Lane2020Meg ReillyTV-film
Jul på Honeysuckle Lane2018Emma ReynoldsTV-film
Twin Peaks2017Gersten HaywardTV-show
Adskilt2017Rosie BushTV-show
Historie2017Marjorie CameronTV-show
Himmel2017Kortfilm
The Mistletoe Inn2017KimTV-film
Bronx Bull2016Denise BakerFilm
Eksorsisten2016NicoleTV-show
Seks LA kjærlighetshistorier2016Terry KerrFilm
Juleliste2016Isobel GrayTV-film
Jeg er ikke klar for jul2015Holly NolanTV-film
Bibliotekarene2014Lucinda McCabe, Morgan le FayTV-show
kongedømme2014MelanieTV-show
Jul hos Cartwright2014Nicky TalbotTV-film
Wiener Dog Nationals2013Melanie WestFilm
Pasadena2013NinaFilm
Oransje er den nye sort2013ZeldaTV-show
Flatbrystet2013AmandaKortfilm
grunnen til2013Cindy VernonTV-show
Tyler Perrys A Madea Christmas2013RavFilm
Forræderi2013ZoeTV-show
En veldig god blanding2013AliceTV-film
A Snow Globe Christmas2013MegTV-film
Bøye reglene2012Rosalyn VelFilm
hus av løgner2012MayaTV-show
Cowgirls 'n Angels2012ElaineFilm
Elementær2012Dana PowellTV-show
Nashville2012HøstjaktTV-show
Jeg gjør2012Mya EdwardsFilm
Bedcrumbs2012Kortfilm
Felles kropp2011Michelle PageFilm
Svanens fly2011MariaFilm
Person av interesse2011Connie WylerTV-show
Peep World2010Amy HarrisonFilm
Begrunnet2010Wendy CroweTV-show
De vandrende døde2010PaulaTV-show
Bakgård Bryllup2010Kim TylerTV-film
Pensjonatet2010LilyFilm
Edgar flyter2010SandraTV-film
Dammen2010ShellyKortfilm
Mentalisten2008Rosalind HarkerTV-show
Valpekjærlighet2008ClaireTV-show
88 minutter2007Kim CummingsFilm
Blå røyk2007Reena HaleTV-film
Wainy Days2007LauraTV-show
Siste ferie2006Fru BurnsFilm
Fredag ​​kveld lys2006CherylTV-show
Upside of Anger2005Hadley WolfmeyerFilm
Overnaturlig2005Lily SunderTV-show
Konflikt2005Silky SandersKortfilm
Jentelunsj2004Kortfilm
Curse of the Ring2004KriemhildTV-film
To og en halv mann2003Dolores PasternakTV-show
Amerikansk jente2002BarbieFilm
To ukers varsel2002June CarverFilm
Ti små kjærlighetshistorier2002ToFilm
CSI: Miami2002Michelle BaldwinTV-show
Skumringssonen2002LizTV-show
Vanilje Sky2001LibbyFilm
Law & Order: Criminal Intent2001Nola FalacciTV-show
Cecil B. Demented2000KjæreFilm
Spiller Mona Lisa2000Claire GoldsteinFilm
Lidenskapens måte1999Sophy VinerTV-film
Sopranene1999Amy SafirTV-show
Vandrehistorie1998Natalie SimonFilm
Bongwater1997SerenaFilm
Ally McBeal1997Håper MerceyTV-show
Citizen Ruthnitten nittiseksCheryl StoneyFilm
Fire romnitten nitti femKiva (segment 'The Missing Ingredient')Film
Mr. Holland's Opusnitten nitti femGertrude LangFilm
Cybillnitten nitti femFar, Zoey WoodbineTV-show
Moro1994BonnieFilm
Forsvinnelsen til Wonnie1994JanineTV-film
Kropper, hvile og bevegelse1993ElizabethFilm
Hotellrom1993DianeTV-show
Liebestraum1991Girl in Dream (som Alicia Roanne Witt)Film
Twin Peaks1990Gersten HaywardTV-show
Sanddyne1984Alia (som Alicia Roanne Witt)Film
Mississippi RequiemFilm
Ledig romGinnyFilm
Vår jule kjærlighetssang (TV-film)Melody JonesTV-film
Fuzzy HeadMorFilm
AliceRachelFilm
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Alicia Witt og Gabriel HoganGabriel Hogan
    • Jul hos Cartwright
      2014
    [vis matchup]
  • Alicia Witt og Hugh GrantHugh Grant
    • To ukers varsel
      2002
    [vis matchup]
  • Alicia Witt og Jared LetoJared Leto
    • Vandrehistorie
      1998
    [vis matchup]
  • Benjamin Ayres og Alicia WittBenjamin Ayres
    • Blå røyk
      2007
    [vis matchup]
  • Benno Fürmann og Alicia WittBenno Fürmann
    • Curse of the Ring
      2004
    [vis matchup]
  • Casey Manderson og Alicia WittCasey Manderson
    • The Mistletoe Inn
      2017
    [vis matchup]
  • Jeff Branson og Alicia WittJeff Branson
    • CSI: Miami
      2002
    [vis matchup]
  • John Reardon
    • Blå røyk
      2007
    [vis matchup]
  • Matthew Settle og Alicia WittMatthew Settle
    • Blå røyk
      2007
    [vis matchup]
Flere Alicia Witt Matchups på skjermen Mindre Alicia Witt Matchups på skjermen

Interessante Artikler

Redaksjonens

De beste brutale death metal-bandene
De beste brutale death metal-bandene
Liste over brutale death metal-artister med bilder rangert best til dårligst. Listen over gode brutale death metal-band har et filter som lar deg søke etter ...
De beste Xbox One-eventyrspillene
De beste Xbox One-eventyrspillene
Lurer du på hva som er de beste Xbox One-eventyrspillene? Denne listen bringer dem alle ned ved å bruke stemmer fra spillere som deg. En av de beste opplevelsene ...
De vakreste ravnebildene
De vakreste ravnebildene
Disse fantastiske bildene og bildene av Raven er rangert av dedikerte tegneseriefans. Drawing Raven har alltid det beste av ...
Liane Curtis
Liane Curtis
28. mai 2021 ... Liane Curtis nyheter, sladder, bilder av Liane Curtis, biografi, Liane Curtis kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Liane Curtis forholdsliste. Liane Curtis dating historie, 2021, 2020, liste over Liane Curtis forhold.
Blanca Suarez
Blanca Suarez
28. mai 2021 ... Blanca Suárez nyheter, sladder, bilder av Blanca Suárez, biografi, Blanca Suárez kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Blanca Suárez forholdsliste. Blanca Suárez dating historie, 2021, 2020, liste over Blanca Suárez forhold.
Russell Westbrook
Russell Westbrook
28. mai 2021 ... Russell Westbrook nyheter, sladder, bilder av Russell Westbrook, biografi, Russell Westbrook kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Russell Westbrook forholdsliste. Russell Westbrook dating historie, 2021, 2020, liste over Russell Westbrook forhold.
Maia Campbell
Maia Campbell
28. mai 2021 ... Maia Campbell nyheter, sladder, bilder av Maia Campbell, biografi, Maia Campbell kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Maia Campbell forholdsliste. Maia Campbell dating historie, 2021, 2020, liste over Maia Campbell forhold.