Hoved Forhold Alex Wassabi

Alex Wassabi

Alex Wassabi DatingRangering 1838 -424Alder 31 år Zodiac Væren Forhold 3 totalt

Hvem dater han akkurat nå?

Lexy Panterra begynte å date Alex Wassabi 2020. se forholdet

Forhold

Alex Wassabi har vært i et forhold med Caeli Santa Olalla(2019)og Lauren Riihimaki(2016 - 2018).

katy mixon og bobby deen

Om

Alex Wassabi er en 31 år gammel amerikansk personlighet. Født Alexander Burriss 28. mars 1990 i Great Falls, Montana, USA, han er kjent for YouTube. Stjernetegnet hans er Væren.



Alex Wassabi har vært i en matchup med Lauren Riihimaki på skjermen i Unnslippe natten (2016).

Bidra

Hjelp oss med å bygge profilen vår til Alex Wassabi! Logg Inn for å legge til informasjon, bilder og forhold, delta i diskusjoner og få kreditt for dine bidrag.

Forholdsstatistikk

TypeTotalLengstGjennomsnittKortest
Dating32 år, 8 måneder1 år, 4 måneder1 år, 4 måneder
Total32 år, 8 måneder1 år, 4 måneder1 år, 4 måneder

Detaljer

FornavnAlex
EtternavnBurriss
Fullt navn ved fødselenAlexander Burriss
Alternativt navnAlex Wassabi, Alex Burriss
Alder31 år
Fødselsdag28. mars 1990
FødestedGreat Falls, Montana, USA
Høyde182 cm (5 '11¾)
Vekt78 kg
ByggeAtletisk
ØyenfargeBrun - Mørk
HårfargeSvart
Karakteristisk funksjonTykke øyenbryn, dimplet smil
StjernetegnVæren
SeksualitetRett
EtnisitetMultiracial
Nasjonalitetamerikansk
Yrke TekstYouTube-personlighet, skuespiller, sanger
YrkePersonlighet
Krav til berømmelseYoutube
Musiksjanger (tekst)Pop
Instrument (tekst)Vokal
PlateselskapUsignert
Merke påtegningAmazon Prime
FavorittmatItaliensk
Mer om Alex Wassabi Mindre om Alex Wassabi

Dating historie

Nett Liste Bord
#SamboerTypeStartSluttLengde
3Lexy PanterraForhold2020tilstede1 år
toAir Santa OlallaForhold20192019-
1Lauren RiihimakiForhold201615. september 20182 år
Lexy Panterra #3

Lexy Panterra

2020

Lexy Panterra begynte å date Alex Wassabi på ...[vis par] Air Santa Olalla #to

Air Santa Olalla

2019

Alex Wassabi og Caeli Santa Olalla er separert ...[vis par] Lauren Riihimaki #1

Lauren Riihimaki

2016 - 2018

Lauren Riihimaki og Alex Wassabi er separert ...[vis par] #3

Lexy Panterra

2020

Lexy Panterra og Alex Wassabi har vært sammen siden 2020.



Forhold 1 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets40%Høyde55%Alder98%'> Kompatibilitet 73% se forholdet #to

Air Santa Olalla

2019

Alex Wassabi og Caeli Santa Olalla daterte i 2019.

MåleResultatZodiac80%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder98%'> Kompatibilitet 63% se forholdet #1

Lauren Riihimaki

2016 - 2018

Lauren Riihimaki og Alex Wassabi hadde et forhold fra 2016 til 15. september 2018.

Forhold 2 år MåleResultatZodiac100%Kinesisk dyrekrets1%Høyde73%Alder84%'> Kompatibilitet 65% se forholdet

Partnersammenligning

NavnAlderZodiacYrkeNasjonalitet
Alex Wassabi31 VærenPersonlighet
amerikansk
Lexy Panterra32 TvillingeneSanger
amerikansk
Air Santa Olalla31 VannmannenPersonlighet
Meksikansk
Lauren Riihimaki27 LeoPersonlighet
Kanadisk

Fotogalleri

DUFF (2015) Alex Wassabi og Lauren Riihimaki - Streamy Awards 2016 Alex Wassabi 2016 Streamy Awards

Filmografi

FilmÅrKarakterType
Gruppechat med Jayden og Brent2020SelvTV-show
Middle School Moguls2019EthanTV-show
Twin My Heart2019SelvTV-show
Double Dare2018SelvdeltakerTV-show
Lett som en fjær2018Luke ChibaTV-show
Boo 2! En Madea Halloween2017Alle sammenFilm
Unnslippe natten2016FlygerenTV-show
Kjendiser Reagerer2016Han selvTV-show
Seven Bucks Digital Studios2016TV-show
Ro's Life2013SelvTV-show
YouTubers Reagerer2012Han selvTV-show
Vis mer Vis mindre

Matchups på skjermen

  • Alex Wassabi og Lauren RiihimakiLauren Riihimaki
    • Unnslippe natten
      2016
    [vis matchup]

Interessante Artikler

Redaksjonens

Moby
Moby
28. mai 2021 ... Moby-nyheter, sladder, bilder av Moby, biografi, Moby kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Moby forholdsliste. Moby dating historie, 2021, 2020, liste over Moby forhold.
Dmitriy Nagiev
Dmitriy Nagiev
28. mai 2021 ... Dmitriy Nagiev nyheter, sladder, bilder av Dmitriy Nagiev, biografi, Dmitriy Nagiev kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Dmitriy Nagiev forholdsliste. Dmitriy Nagiev dating historie, 2021, 2020, liste over Dmitriy Nagiev forhold.
Matt Czuchry
Matt Czuchry
28. mai 2021 ... Matt Czuchry nyheter, sladder, bilder av Matt Czuchry, biografi, Matt Czuchry kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Matt Czuchry forholdsliste. Matt Czuchry dating historie, 2021, 2020, liste over Matt Czuchry forhold.
Barbara Ludwiżanka
Barbara Ludwiżanka
28. mai 2021 ... Barbara Ludwiżanka nyheter, sladder, bilder av Barbara Ludwiżanka, biografi, Barbara Ludwiżanka kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Barbara Ludwiżanka forholdsliste. Barbara Ludwiżanka dating historie, 2021, 2020, liste over Barbara Ludwiżanka forhold.
Christopher Jacot
Christopher Jacot
28. mai 2021 ... Christopher Jacot nyheter, sladder, bilder av Christopher Jacot, biografi, Christopher Jacot kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Christopher Jacot forholdsliste. Christopher Jacot dating historie, 2021, 2020, liste over Christopher Jacot forhold.
Giselle Fraga
Giselle Fraga
28. mai 2021 ... Giselle Fraga nyheter, sladder, bilder av Giselle Fraga, biografi, Giselle Fraga kjæresteliste 2016. Forholdshistorie. Giselle Fraga forholdsliste. Giselle Fraga dating historie, 2021, 2020, liste over Giselle Fraga forhold.
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
Clint Eastwood og Jacelyn Reeves
28. mai 2021 ... Clint Eastwood og Jacelyn Reeves bilder, nyheter og sladder. Finn ut mer om ...